HoroszkópHoroszkóp: Fedezd fel varázslatos erődet a csillagjegyednek megfelelően!

Horoszkóp: Fedezd fel varázslatos erődet a csillagjegyednek megfelelően!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden csillagjegy rendelkezik egy varázslatos erővel, melyet saját maga szolgálatába állíthat, ha a körülmények úgy kívánják.

Horoszkóp: Fedezd fel varázslatos erődet a csillagjegyednek megfelelően!

Nézzük, melyek a Tűz, a Föld, a Levegő és a Víz ajándékai az egyes csillagjegyek számára!

A Tűz csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Nyilas – A belső tűz ajándéka jellemzi

A Tűz egy erőteljes elem, mely arra enged következtetni, hogy tulajdonosa egy hihetetlen erő birtokában van. Azonban nagyon fontos, hogy ezt az erőt megtanulják felelősséggel használni.

A fenti csillagjegyek szülöttei romboló jellegű vérmérséklettel rendelkeznek, ha bántás éri őket, vagy ha nem becsülik meg kellő képen. Ugyanakkor csodálatos erővel bírnak a fizikai, emocionális és spirituális gyógyítás terén és készek szívük teljes szeretetét a gyógyulásra váró személy felé fordítani.

A Föld csillagjegyei: Bika, Szűz, Bak – A védelem ajándéka jellemzi

A fenti csillagjegyek szülötteire a nagyfokú lojalitás jellemző, hiszen ők azok, akikre minden körülmények között számítani lehet, és akik mindig önzetlenül nyújtják ezt a segítséget embertársaik számára.

Ezek az egyének a Földanyától nyerik erejüket és nagyfokú vonzalmat éreznek a gyógynövények és a gyógyító kristályok irányában. Harmóniában élnek a természet erőivel és képesek ellenőrzésük alatt tartani azokat, hiszen varázslatos erejük a Védelem képességében rejlik.

A Levegő csillagjegyei: Ikrek, Mérleg, Vízöntő – A határtalan lélek ajándéka jellemzi

Ezen csillagjegyekhez tartozó egyének, az örök álmodozók, és a szabadon gondolkodók népes táborát gyarapítják. Ők azok, akik megtagadják, hogy a társadalom szabályai bármilyen módon korlátozzák is őket. Nem hajlandóak a behódolásra, hanem inkább a nagyfokú alkotásvágy jellemző rájuk, és igyekeznek minden körülmények között megtartani függetlenségüket.

Spirituális személyiségek, mely nagymértékű lelki és értelmi nyitottságuknak köszönhető, és ezekből fakadóan telepatikus erővel bírnak. Számukra nem léteznek határok és korlátok, melyek visszafognák szárnyalásaikat.

A Víz csillagjegyei: Rák, Skorpió, Halak – A szeretet ajándéka jellemzi

A fenti csillagjegyek jellemzői a szeretet, a bensőségesség, a megérzés és a ráhangolódás képességei. Ők azok, akiknek van erejük helyrehozni a harmóniát és a szeretni tudás erejével elűzni a félelmet, a káoszt és a konfliktusokat.

Képesek a lélek gyógyítására, ugyanakkor tisztánlátásukra és megérzésükre alapozva mindig ott vannak, ahol gyógyításra, bátorításra van szükség.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek