Horoszkóp: Ezt a karmikus leckét kell megtanulnod a csillagjegyed szerint!

Minden okkal történik. Ezért nem véletlen, hogy hova születünk, kikkel ismerkedünk meg, milyen munkahelyi környezetbe kerülünk. Ha elolvasod a csillagjegyedre vonatkozó leírást, akkor megtudhatod, hogy az Univerzum szerint milyen karmikus leckét kell megtanulnod az életed során.

Horoszkóp: Ezt a karmikus leckét kell megtanulnod a csillagjegyed szerint!

Kos: a természetesség leckéje

Lehet, hogy gyakran faragatlan vagy, de egy dologban nem vádolhatnak meg: mindig őszinte és nyitott vagy. Egyszerűen képtelen vagy elhallgatni a véleményedet, de próbáld meg természetesebb módon becsomagolni a mondanivalódat.

Bika: a hűség leckéje

Szereted az állandóságot, a nyugalmat, a biztonságot. Azonban jobban oda kell figyelned a lojalitás, a hűség fontosságára, mert csak erre építhetsz stabil párkapcsolatot, vagy karriert. Maradj hű az elveidhez, és küzdj céljaidért.

Ikrek: a szabadság leckéje

Ha fogva tart a rutin, a félelem, a megfelelési kényszer, akkor itt az ideje, hogy ennek véget vess. Koncentrálj a szabadságod visszaszerzésére, légy bátor, lépj ki a komfortzónádból, vedd a kezedbe a sorsodat, és azzal foglalkozz, ami boldogsággal tölt el.

Rák: a megbocsátás leckéje

Érzelmes vagy, akit megviselnek a konfliktusok, veszekedések. Ahhoz viszont, hogy lelkileg megerősödj, meg kell tanulnod megbocsátani. Rájössz arra, hogy a család fontosabb, mint a karrier, és a szeretet fontosabb és nagyobb erő, mint a nagyravágyás, vagy a pénz imádata.

Oroszlán: a bátorság leckéje

Ha nem szereted a jelenlegi életedet, akkor vegyél erőt magadon, légy bátor, és változtass. Harcolj azért a célért, amit el akarsz érni. Ha jól csinálod, és kitartó vagy, te lehetsz a legjobb. Kitartásoddal másoknak is erőt adsz.

Szűz: a felelősség leckéje

Ha nincs rendben az életed, úgy érzed, hogy minden szét van esve, akkor igyekezz felelősségteljesebb életet élni, mert ezáltal hamarabb és könnyebben rendbe jönnek a dolgaid. Tiszteld magad, az idődet, mert sokkal többet érsz, mint azt gondolnád.

Mérleg: a béke leckéje

Alapvetően békeszerető ember vagy, de azért nem árt, ha jobban odafigyelsz a belső, lelki békédre. Egy szakember segíthet helyreállítani a lelkedben található harmóniát. Légy diplomatikus, tisztességes, nyitott másokkal szemben, így békésebb életed lesz.

Skorpió: a szenvedély leckéje

Határozott, magabiztos ember vagy, aki képes kezébe venni az irányítást, és céltudatosan haladni előre azon az úton, amelyet kiválasztott. Amire viszont figyelj oda, hogy féken tartsd a lobbanékonyságodat, a szenvedélyességedet, mert ha ezt sikerül kivitelezned, nyugodtabb életed lesz.

Nyilas: az optimizmus leckéje

Ne ragaszkodj görcsösen az optimizmushoz, hanem szívből-lélekből éld át azt. A kaland, a kihívás csak akkor nyújt igazi élményt, ha azt érzed a lelkedben, hogy bárcsak most útnak indulhatnál. Ha valami nem tetszik, mondj nemet.

Bak: a felnőttség leckéje

Nem lehet az ember mindig gyerek, az évek múlásával mindenki felnő. Ha eléred a felnőtt életkort, akkor jelen lesz az életedben a komolyság, a türelem és az ambíció. Koncentrálj a sikerre.

Vízöntő: a tisztánlátás leckéje

Az egyik legfontosabb az életben a tisztánlátás, az eredeti gondolatok megfogalmazása, amely elűzi az unalmat, a szomorúságot, az aggodalmat. Ha sikerül minden helyzetet tisztán látnod, szabad ember leszel, aki a saját törvényei szerint élhet.

Halak: a szeretet leckéje

Sokszor a millió teendőid miatt megfeledkezel a szeretet fontosságáról. Nézz szét a természetben, és találd meg a szeretet, a törődés forrásait. A világon a szeretet a legerősebb energia, amely képes jobbá tenni bárki életét. Légy a szeretet nagykövete, és örülj az életnek!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top