HoroszkópHoroszkóp: a csillagok szerint ezt tartogatja számodra a június szerelmi téren

Horoszkóp: a csillagok szerint ezt tartogatja számodra a június szerelmi téren

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár rád júniusban, most megtudhatod! Nyisd ki a szíved, és add át magad az egyik legcsodálatosabb érzésnek a világon, a szerelemnek!

Kos

A hónap első felében igazán szerencsés leszel a szerelemben. Ha egyedülálló vagy találkozhatsz valakivel, aki egyből megdobogtatja a szíved. Minden bizonnyal egy üzleti konferencián vagy továbbképzésen fogtok találkozni, nehezen fogsz tudni neki ellenállni. Ha házas vagy, vagy komoly kapcsolatban élsz, akkor feléled a szikra, és egy örömteli időszak következik.

Bika

A legfontosabb, hogy légy őszinte önmagaddal és a melletted lévő emberrel. Ha úgy érzed, hogy a partnered nem igazán boldog, akkor azt jelenti, hogy nem működik túl jól a kapcsolatotok. Ha minden így megy tovább, akkor akár szakításra is sor kerülhet. Ha egyedülálló vagy, akkor nem ez az a hónap, amikor párra fogsz találni, de légy nyugodt, hiszen a barátaid mindig ott vannak melletted.

Ikrek

Kisebb problémákkal szembesülhetsz ebben a hónapban a kapcsolatodban. Úgy tűnik, hogy a pároddal párhuzamos életet éltek, kezd egyre nagyobb távolság lenni köztetek. Nem az a probléma, hogy nem szeretitek egymást, hanem, hogy teljesen más a jövőről alkotott elképzelésetek. Ha tiszteletben tudjátok tartani egymás terveit, akkor nagyon boldogok lehettek együtt. Ha egyedülálló vagy, akkor találkozhatsz a nagy Ő-vel.

Rák

Kissé bizonytalan lesz számodra ez a hónap a szerelmi ügyekben. Ha egyedülálló vagy, akkor egy kicsit jobb lesz a helyzet, hiszen így könnyebb lesz számodra megtalálni a helyes utat. Viszont, ha párkapcsolatban élsz, akkor nehéz lesz megtalálnotok az összhangot, mivel leginkább a saját vágyaiddal leszel elfoglalva. Meg kell találnotok a közös hangot, mert különben rövid időn belül elválhatnak az útjaitok.

Oroszlán

Csendes időszak vár rád, nem kell különösebb váratlan eseményre számítanod. Ha egyedülálló vagy, akkor nagyon jól elleszel egyedül ebben a hónapban, egyáltalán nincs szándékodban randizni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor romantikus, szenvedélyes hónap vár rád, nagyon jó összhangban lesztek a partnereddel.

Szűz

A hónap első három hete tele lesz szenvedéllyel és szerelemmel. Nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, és rajongó szerelmedet könnyen kimutatod a partnered felé. Az utolsó héten viszont csökken az érzelmek intenzitása. Ha egyedülálló vagy, akkor a hónap vége felé könnyen szerelembe eshetsz, és egy hosszantartó romantikus kapcsolat kezdődhet el az életedben! Ha nem találkozol az igazival, akkor is számos rajongód akad ebben a hónapban.

Mérleg

Nem lesz nagyobb változás ebben a hónapban a szerelemi életed terén. Ha párkapcsolatban élsz egy ideje, akkor minden ugyanúgy fog menni, mint eddig. Ha viszont egyedülálló vagy, akkor most sem találsz rá a nagy Ő-re. Alapjában véve ez egy nem túl dinamikus, nyugodt hónap lesz számodra, de mielőtt elkezdenél unatkozni, inkább értékeld a stresszmentes napokat.

Skorpió

Boldog, szerelmes időszak vár rád. Ha komoly kapcsolatban élsz, akkor ez egy igen kiegyensúlyozott hónap lesz számodra. Lesz elegendő időd pihenni, de a kikapcsolódás és a kirándulás is helyet kap az életedben. Ha egyedülálló vagy, akkor egy csodálatos embert vonzasz be az életedbe. Nem valószínű, hogy komoly kapcsolatot alakul ki, de egy kis futókaland néha igen jó hatással lehet rád, valósággal újjászülethetsz.

Nyilas

A szerelmi életed és a társas kapcsolatok lesznek a középpontban ebben a hónapban. Ha egyedülálló vagy, akkor egy igen romantikus hónap vár rád, viszont ehhez ki kell menned az emberek közé, és ajánlott végre hogy egy kis társasági életet élj. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most sokkal toleránsabbak kell legyetek egymással, így minden rendben lesz.

Bak

A hónap második felében romantikus időszak vár rád, kissé felélénkül a kapcsolatotok, főleg, hogy az utóbbi időben már kezdett ellaposodni. Ha valami újdonságra vágysz, akkor most itt a lehetőség! Ha egyedülálló vagy, akkor komoly társkeresésbe kezdesz, de nagyon fontos számodra a luxus, és az anyagi biztonság, ezért nem biztos, hogy könnyen megtalálod a megfelelő személyt.

Vízöntő

A hónap első fele nagyon kellemes lesz számodra. Ha egyedülálló vagy, akkor izgalmas és szórakoztató emberekkel fogsz megismerkedni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor új dolgokat próbáltok ki, hogy megtörjétek a monotonitást. Már az is új színfoltot visz a kapcsolatba, ha felkerestek egy különleges éttermet. A hónap második felében inkább a szakmai életed kerül előtérbe.

Halak

Ha egyedülálló vagy, egy kiránduláson fogsz találkozni egy számodra nagyon vonzó személlyel. A sok flörtölés után egy mindent elsöprő szerelem köszönt be az életedbe. Ha házas vagy, akkor kirándulással és baráti látogatásokkal töltitek ezt a hónapot, de így is sikerül sok olyan tevékenységben részt vennetek, ami feldobja a kapcsolatot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek