HoroszkópHoroszkóp 2022 októberére: megszabadulunk 5 retrográdtól is - az Univerzum lelki megtisztulásra...

Horoszkóp 2022 októberére: megszabadulunk 5 retrográdtól is – az Univerzum lelki megtisztulásra ösztönöz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológusok szerint átvitt értelemben igazi „égi lakomára” számíthatunk 2022 októberében. Megszabadulunk a retrográd bolygómozgásoktól, és a Jupiter visszatér a Halak jegyébe, ezért intenzív napokra számíthatunk.

2022. októberi horoszkóp: ezekre az eseményekre kell odafigyelnünk

Az első és egyik legfontosabb jó hír, hogy az ősz második hónapjával megszabadulunk minden retrográdtól, és ez jó ok az ünneplésre!

A hónap viharosan indul, a Merkúr visszatér a direkt mozgáshoz a Szűz jegyében, és ezzel zöld utat ad a projektjeinknek. Október 5-én a Vesta is felhagy a retrográd mozgással a Vízöntőben, ami segít nekünk jobban összpontosítani mások támogatására, ahelyett, hogy csak a saját lelki fejlődésünkre figyelnénk.

A közvetlen mozgások diagramját az teszi teljessé, hogy a Plútó belép a Bakba, és rávilágít saját énünk átalakulására, míg a Szaturnusz ismét a Vízöntő jegyében folytatja direkt mozgását. Ez az időszak alkalmas arra, hogy levonjuk az eddig szerzett tanulságokat, és ezek értelmében átszervezzük az életünket.

A Juno is befejezi retrográd mozgását, és október 23-án belép a Halak jegyébe. Ez mélyebb, spirituálisabb szintre emeli a kapcsolatainkat. Október 30-án azonban a Mars retrográdba lép az Ikrek jegyében, ami késéseket és lassúságot hoz az élet minden területén, de különösen a kommunikációban.

A hónap további figyelemre méltó eseményei közé tartozik a Telihold a Vízöntőben, ami fokozza a függetlenség iránti vágyunkat, és új tapasztalatok átélésére ösztönöz. Október 23-án a Nap belép a Skorpió jegyébe, ami egy mély, bensőséges és intenzív belső gyógyulási folyamat kezdetét jelenti, a Vénusz pedig még ugyanazon a napon csatlakozik hozzá, és ezzel ideálissá teszi ezt az időszakot a romantikus kapcsolatok szempontjából.

Az október 25-i Újhold és napfogyatkozás a Skorpióban arra tanít, hogy véget kell vetnünk a hozzánk közel állókkal szemben táplált haragnak, és meg kell oldanunk az esetleges konfliktusokat. Október 27-én a Jupiter újra belép a Halakba, ami enyhíti a Mars retrográd okozta frusztrációt.

Októberi horoszkóp: mi vár az egyes csillagjegyekre?

Kos októberi horoszkóp

Annyi lehetőség áll a rendelkezésedre, hogy azt sem tudod, mit válassz. Ezzel a bőséggel csak az a probléma, hogy a visszájára fordulhat, meglehetősen nyugtalanná tehet és összezavarhat. Nyugtalan és intenzív természeted még aktívabb lesz ebben az asztrológiai szempontból telített hónapban, ezért szakmai sikerekre és sok új élményre számíthatsz. De megtörténhet, hogy megbántasz valakit, aki közel áll hozzád. A pároddal vagy a legjobb barátoddal való kapcsolatod is problémás lehet, mert nem tudják tartani veled a lépést.
A legszerencsésebb napok: 4-e, 12-e, 28-a.

Bika októberi horoszkóp

Októberben az üzlet és szórakozás terén mindened meglesz, amit csak akarsz. Egy dolog azonban hiányzik, nem tudod meghúzni a határt: mindent teljes szívből kiélvezel, ami egy ponton veszélybe sodorhatja az egészségedet. A jó élet csábító lehet, különösen a Bika jegy szülötteinek, de ne felejts el néha pihenni is. A karizmatikus jelenléted és a vonzerőd is a csúcson van, ezért számíthatsz rá, hogy a csodálóid sorban állnak majd az ajtód előtt. De vigyázz, hogy felelősségteljesen válassz közülük, nehogy összetörjék a szívedet.
A legszerencsésebb napok: 7-e, 22-e, 30-a.

Ikrek októberi horoszkóp

Nagy a kísértés, hogy bosszút állj mindenkin, aki ebben az évben akár a legkisebb fájdalmat is okozta neked. De megéri? Ne felejtsd el feltenni magadnak ezt a kérdést. A csillagok egyébként a segítségedre lesznek, minden alkalommal segítenek neked legyőzni a versenytársakat, hogy érvényesülhess, és kihasználhasd a lehetőségeidet. A kollégáid és a családtagjaid is támogatnak ebben az időszakban: ha valamilyen egyezségre juttok, az a számodra különösen előnyös lehet. Szakmailag hajlamos vagy minél több kockázatot vállalni, és úgy tűnik, minden sikerülni fog.
A legszerencsésebb napok: 8-a, 16-a, 27-e.

Rák októberi horoszkóp

Zavar, nehézségek, nehéz döntések – 2022 októbere nem a legjobb időszak a jegy szülöttei számára. Az érzéseid rendkívül intenzívek, szinte megsemmisítő erejűek, különösen a Mars retrográd környékén. A hónap első felében drámai változások várnak rád, és úgy érzed, kicsúszik a talaj a lábad alól. Szakmai téren számos jelentős lehetőséged adódik, de az ezzel járó stressz megbetegít. Ami a szerelmi életedet illeti, egyik viharból a másikba kerülsz, de a jó hír, hogy legalább tanulsz valamit ezekből.
A legszerencsésebb napok: 5-e, 23-a, 25-e.

Oroszlán októberi horoszkóp

Hihetetlen magasságokat érsz el októberben, gyakorlatilag a hónap elejétől a végéig élvezheted az élet kis ajándékait. Fontos kiemelni azonban, hogy ezek valóban csak kis ajándékok. Bár kellemes meglepetések várnak rád, ebben az időszakban hajlamos lehetsz elhanyagolni a munkádat. Ez nemcsak azért baj, mert az elmaradt feladatok lassan felgyűlnek, és a nyakadba szakadnak novemberben, de a lelki állapotodra, a hangulatodra is hatással lehetnek. Párod szemrehányásai megalapozottabbak, mint gondolnád, és a csillagok azt akarják, hogy emlékezz erre.
A legszerencsésebb napok: 1-je, 17-e, 22-e.

Szűz októberi horoszkóp

Hízelgőnek találod azt a sok figyelmet, amit professzionális téren kapsz 2022 októberében. A magánéletedből sem hiányoznak a csodálóid, de vigyázz, hogy viselkedsz, nehogy beleszeressenek egy hamis képbe, amit kialakítottak rólad. Azonban jogosan aggódhatsz egy megállapodás vagy szerződés miatt, amit hamarosan meg kell kötnöd, anélkül, hogy megértenéd annak minden vonzatát. Most még nem tudsz mindent, de ha elolvasod a megállapodás teljes szövegét, sok mindent meg fogsz érteni. Valaki, aki közel áll hozzád, a saját érdekeire való tekintettel próbál ebbe az irányba terelni, nem a te jóléted a fontos a számára.
A legszerencsésebb napok: 3-a, 12-e, 19-e.

Mérleg októberi horoszkóp

Csak úgy vonzod magadhoz a pénzt, és ha még nem tettél szert igazi bőségre, 2022 októberében biztosan sikerrel jársz ezen a téren. Valószínű, hogy most térül meg egy múltbeli erőfeszítésed, de az is lehetséges, hogy egyszerűen csak a szerencse kedvez neked. Csak légy türelmes. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy jól érzed magadat a bőrödben, de ne menj túl messzire. Ne költs túl sokat, és fedezd fel a hygge filozófia előnyeit. Egy munkatárs, vagy akár a lelki társad milliókat érő tanácsot ad neked.
A legszerencsésebb napok: 2-a, 9-e, 26-a.

Skorpió októberi horoszkóp

Egy igazi kastélyról álmodozol, de a valóságban még egy kétszobás lakás berendezéséhez sincsenek meg az anyagi forrásaid? Ez az eltérés a között, amivel rendelkezel, és amit szeretnél, mély nyomokat hagy benned: ha nem szállsz le a fellegekből, és nem tanulsz meg felelősségteljesen élni, sokat fogsz szenvedni. A hónap hullámvölgyei az érzelmi felindulástól a szentimentális katasztrófáig visznek, és egy bizonyos ponton kísértésbe esel, hogy lemondj a munkásról vagy a párkapcsolatodról. Ne tedd meg ezt a lépést, hamarosan jobb idők jönnek, még ha most úgy is érzed, hogy az egész világ ellened fordult.
A legszerencsésebb napok: 3-a, 14-e, 28-a.

Nyilas októberi horoszkóp

2022 októberében minden csodálatosan alakul a számodra, és a harmónia életed minden területén jelen van. Talán az egyik legjobb hír ebben az időszakban, hogy egy hobbidat végre bevételi forrássá teheted. De bánj óvatosan az így szerzett pénzzel: fektesd be, menj el belőle nyaralni, vagy vásárolj meg valamit, amire mér régóta szükséged volt. A párod valósággal eláraszt a figyelmével, és amíg az elméd nyugodt és nyitott az új dolgokra, minden nehézséget probléma nélkül leküzdhetsz.
A legszerencsésebb napok: 10-e, 26-a, 30-a.

Bak októberi horoszkóp

A csillagok támogatásával most végre befejezhetsz egy projektet, amit eddig folyamatosan halogattál. De ne feltétlenül szakmai értelemben gondolkodj, az is lehet, hogy a magánéletedben valósíthatsz meg valamit. Van egy folyamatosan visszatérő problémád, amire sehogy sem találsz megoldást? Álmodd meg! A képzeleted tudni fogja, hogy ösztönözhet a legbiztosabb és leghatékonyabb megoldásra. Most a családi élet kerülhet előtérbe, mert harmóniában és melegségben lehetsz azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szeretsz a világon.
A legszerencsésebb napok: 2-a, 22-e, 27-e.

Vízöntő októberi horoszkóp

Sok lehetőség hever a lábad előtt idén októberben, de a csillagok azt akarják, hogy tudd: nem kell mindent teljesítened, egyszerűen csak élvezheted a tudatot, hogy van választásod. Más szóval: több szórakozás és kevesebb stressz. Ha a közelmúltban összevesztél valakivel, a Vesta és a Nap a Skorpióban segít, hogy kibéküljetek. Szakmailag remekül megy dolgod a Merkúrnak köszönhetően, de figyelj oda a csapatmunkára. Lehetséges, hogy tévesen valaki mást hibáztatsz, és nem ismered fel a saját felelősségedet.
A legszerencsésebb napok: 5-e, 22-e, 27-e.

Halak októberi horoszkóp

Időnként nem árt egy kicsit jobban megszervezni az éltedet. A képzelet az erős oldalad, és nem feltétlenül vagy túl szigorú önmagadhoz, de ha minden szükségletedet és ambíciódat részekre osztod, meglátod, sokkal könnyebben boldogulsz majd. Ebben a hónapban nem szabad feladnod vagy meghátrálnod: épp ellenkezőleg, az álmaid valóra válnak, ha továbbra is hiszel bennük, különösen most, hogy a Jupiter újra a te jegyedben jár. Élvezed a családod és a barátaid támogatását, így legalább ebből a szempontból pontosan ott tartasz, ahol lenni szeretnél.
A legszerencsésebb napok: 3-a, 12-e, 13-a.

2022 októberében ugyan sok retrográdtól megszabadulunk, de ennek az időszaknak is megvannak a maga nehézségei.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek