KuriózumHoroszkóp 2013

Horoszkóp 2013

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sok érdekességet ígér a horoszkóp 2013-ban. Az új év uralkodó bolygója a Hold lesz, ami szerencsés kimenetelű, mert a Hold jó hatású bolygó, bármi is történjék, nem fog cserbenhagyni bennünket. A Hold úgy óv, mint egy édesanya, erre az új évben szükségünk is lesz.

Fotó: Remko van Dokkum
Fotó: Remko van Dokkum

Az Uránusz és a Plútó 2012-ben egymásnak feszültek, éppen emiatt sok szóbeszédet indítottak el, ez a viszály 2013-ban sem marad el a két bolygó között. Az Uránusz és a Plútó között nem köttetik béke, a 2013-as évben háromszor is egymásnak feszülnek.

Ebből az emberiségnek meg kell tanulnia kompromisszumokat kötni. Kerüljük a heves vérmérsékletű embereket, mindenkit engedjünk saját útján, leginkább a nyugalomra törekedjünk. Ne ellenkezzünk, inkább a probléma megoldásán törjük magunkat.

A Plútó megújulást, felszámolást és átalakulást eredményez, 2013-ban a Bak csillagjegyében található, így őket segíti majd a legjobban, de természetesen a Rák, a Halak és a Skorpió csillagjegyekről sem fog megfeledkezni. Az Uránuszra 2013-ban a hirtelen változások jellemzőek, a Kos jegyébe lép át. A Kos mellett a Nyilas, az Oroszlán, az Ikrek és a Mérleg csillagjegyűeket támogatja. Ők mint pozitív eseményekre számíthatnak az új esztendőben.

A Neptunusz a Halak jegyét uralja, és nem is távozik egyhamar. A halak mellett a Szűz, a Bika, a Skorpió, a Rák és a Bak jegyűeket segíti.

A Szaturnusz a Skorpió csillagjegybe lépett, így a Mérleg csillagjegyben születettek három év után nagy megkönnyebbülést észlelhetnek, akárcsak a Kos, a Bak és a Rák jegyben születettek. A jövőben már sokkal könnyebb dolguk lesz.

Olvasd el 2013-as kínai horoszkópunkat is!

2013-ban a Skorpiót, az Oroszlánt, a Vízöntőt és a Bikát teszi próbára az élet. A következő három év megpróbáltatásokkal lesz tele számukra. A Jupiter az összes csillagjegyen segít majd, az év első felében a Kos, az Ikrek, az Oroszlán, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntőnek leginkább.

A 2013-as év ezek mellett a családi kapcsolatokról, értékekről szól. Növekszik a kényelem, a biztonság iránti vágyunk és ezt a család szerető körében meg is találhatjuk. Házasságra és gyerekáldásra is nagyszerű lesz a 2013-as év. Az anyagias gondolkodást felváltja majd a belső értékek megtapasztalásának igénye.

Most pedig olvassátok el a 2013-as horoszkópot csillagjegyekre lebontva:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek