LélektárHogyan tartsuk karban auránkat?

Hogyan tartsuk karban auránkat?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak olyan festőművészek, akik az emberek portréi köré színes fénylabdákat, úgymond glóriákat, fényudvarokat szoktak festeni. Ez az energiamező, amely minden élő teremtmény körbevesz, az aura.

Portrait einer lachenden blonden Frau

Néha egy személy társaságában rosszul, vagy épp ellenkezőleg, kellemesen érezzük magunkat. Szó szerint áthat bennünket a tőle érkező negatív, vagy pozitív vibrálás. Tudományosan bebizonyították, hogy minden földi tárgyat egy elektromágneses mező vesz körül.

A metafizika ezt az energiamezőt aurának hívja, amely mindenkinél egyedi, a testet egy ovális alakban veszi körül, minden irányba legalább egy méterre árad szét, és arról árulkodik, hogy az illető egyén éppen milyen lelkiállapotban van. Az aura nem egy illúzió, kitaláció, hanem egy valós jelenség, ami mindent és mindenkit körbevesz.

A Princeton Egyetem szakemberei, közösen a Szentpétervári Egyetem fizikaprofesszorával, Dr Konstantin Korotkov-al egy speciális szerkezettel kísérleteket végeztek, és arra jöttek rá, hogy mindent energiamező vesz körül, és ez egy olyan dolog, amit létrehozni, vagy megszüntetni nem lehet, az egyszerűen csak van.

Dr. Korotkov azt is megfigyelte, hogy a klinikai halál beállta után az elhunyt aurája még 72 órán át folyamatosan változik. Az aura mérete és színe attól függően váltakozhat, hogy az illető személy milyen testi és szellemi egészségnek örvend. És ahogyan a kedvünk, hangulatunk váltakozik, úgy az auránk is.

aura

Ha boldogok vagyunk, örülünk valaminek, akkor az auránk is sokkal nagyobb és fényesebb lesz, ha depresszió, szomorúság gyötör, akkor energiamezőnk elhalványul, és összébb zsugorodik. Ahhoz, hogy az auránk is szépen tündököljön, fontos az egészséges étkezés is, de még fontosabb, hogy pozitívan gondolkozzunk, hiszen ezáltal elkerülik testünket azok a blokkok, amelyek megakadályozzák az energia folyamatos áramlását, sőt egy trauma akár tartós sebet is képes ejteni az aurán. Ezért érdemes vigyázni rá, karbantartani. Íme pár ötlet:

  • Ne hagyjuk kiszáradni testünket, megfelelően hidratáljunk, mindennap 9–12 pohár vizet igyunk!
  • Lélegezzük be pozitív energiákat és fújjuk ki a negatívakat!
  • Hordjuk azt a színt, ami a legjobban tetszik nekünk!
  • A napfény és egy kellemes szellő tökéletes energiamező-tisztító. Menjünk ki értük a természetbe!
  • Figyeljünk oda, hogy miket gondolunk, és hagyjuk el a negatívakat, és csak pozitívan tekintsünk helyzetünkre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek