KuriózumHivatalosan is szerelmes vagy, ha ezt a 13 „tünetet” észleled magadon!

Hivatalosan is szerelmes vagy, ha ezt a 13 „tünetet” észleled magadon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vajon hány alkalommal találkozunk az életben azzal az érzéssel, hogy most már valóban a „Nagy Ő”-vel van dolgunk, avagy sem? Az igazi szerelem megtalálása cseppet sem hasonlít a filmekben látott mézes-mázas maszlagra, ugyanis sok esetben hosszú évek, találkozások és tapasztalások sora kell ahhoz, hogy megtaláljuk azt a valakit, akit az ég is nekünk szánt.

Ha végül el is jutunk ahhoz a bizonyos személyhez, honnan fogjuk tudni, hogy ő az igazi? A gyomrunkban repkedő pillangók és az összefüggéstelen mondataink mellett, ha az alábbiakat is észleled, akkor kétségtelen, hogy révbe értél és végre azzal a valakivel van dolgod, akire egész életedben vártál.

A szerelem mindenki számára mást jelent, de ha ezt a 13 „tünetet” tapasztalod magadon, menthetetlenül beleestél a kiszemeltedbe!

1. Melegség

Már csak a közelsége is nyugalommal és melegséggel tölt el. Úgy érzed vele szinte bármit megosztanál, még a legféltettebb titkaidat is. Ez a fajta melegség pedig azt sugallja, hogy az a valaki szerves része az életednek, így nélküle már el sem tudnád képzelni a mindennapjaidat.

2. Optimizmus

Egy jó párkapcsolat a saját magaddal kialakított viszonyodra is pozitív hatással van. Legyen szó nehezebb periódusokról, rosszabb napokról, ez a személy pozitív életszemlélettel tölt fel és folyamatosan azon van, hogy a lehető legjobbat hozza ki belőled.

3. Motiváltság

Teljesen logikus, hogy ha a belső világunk kiegyensúlyozott, akkor a külvilág felé is sokkal lendületesebben állunk hozzá. Ennek az embernek a közelében egyszerűen úgy érzed, hogy tenned kell! Hajt egy valamilyen megmagyarázhatatlan belső késztetés, hogy minél inkább szélesítsd a látókörödet, minél inkább kilépj a komfortzónádból, mert tudod, hogy az ő támogatását mindig élvezheted.

4. Képes vagy önmagad lenni

Mellette nem kell megjátszanod magad. Egy igazán jó partnert az érdekli, aki valójában vagy. Nem kell másnak mutatnod magad, nem kell megjátszanod a saját személyiségedet, hiszen ő nem egy hamis képre kíváncsi, hanem arra, aki valóban vagy, az összes hibáddal, bizonytalanságoddal együtt.

5. Illat

Az illata egész egyszerűen levesz a lábadról. Ha úgy érzed, hogy az erő is kimegy belőled, amint megérzed az illatát, akkor kétségtelen, fülig szerelmes vagy belé. Az egész hátterében az ösztönök állnak, így ha bejön az illata, egy percig se kételkedj!

6. Egészségesebb élet

Mindenki számára létezik az a személy, aki miatt valamiért jobban elkezd figyelni a saját egészségére is. Mellette lehetőséged nyílhat arra, hogy az egészséged szempontjából jobb döntéseket hozz, hiszen neki is érdeke, hogy kívül-belül egyensúlyban légy önmagaddal.

7. Intuíció

Az intuíció az egyik legárulkodóbb tanácsadónk, ezért nem is értjük, hogy sok esetben miért akarják elnyomni az emberek a belső megérzéseiket. Ha az élet végre a Nagy Ő-t sodorja eléd, akkor kétség sem fér ahhoz, hogy az intuitív megérzéseid lángra kapnak. Olyan erős jeleket is tapasztalhatsz, amelyeket eddig még sosem.

8. Empátia

Ha az igazi az életedbe lépik, olyan fokú empátiakészséget tapasztalhatsz önmagadon, mint még soha. Egyszerűen részese szeretnél lenni a terveinek, a mindennapjainak, az érzéseinek a gondolatainak és azt fogod tapasztalni, hogy az ő dolgai sokkal jobban izgatnak, mint a saját ügyeid.

9. Az a bizonyos kémia

Ó, ezt kár is lenne magyarázni! Ez egyszerűen vagy működik, vagy nem. De ha már hosszú hónapok elteltével is lázba jössz már csak egy pillantásától is, akkor tudd, ő a te embered!

10. Ölelések, bújások

Az ölelés egy sokkal intimebb formája a törődésnek, mint mondjuk például a csók. Ha egész nap csak arra bírsz gondolni, hogy délután hazaérve a munkából, milyen jó lesz a karjaiban megpihenni, akkor igazán nagy szerelemben éghetsz.

11. Nyugalom

Elég kettős érzés lehet ez, hiszen ahogy meglátod, a gyomrodban kavargó pillangók mellett a lehető legnagyobb nyugalom is úrrá lesz rajtad, mert tudod, hogy mellette jó helyen vagy. Minden stressz, nyugtalanító gondolat a semmivé lesz, amikor végre megpihenhetsz mellette.

12. Emlékek

Ha egész nap csak az jár a fejedben, ahogyan beszél, ahogyan megérint, ahogyan reggel a kávéját issza, akkor nyugodtan hátra dőlhetsz, mert a lehető legjobb ember mellett vagy. Ezek az emlékképek a bizonyítékai annak, hogy teljesen beleszerettél.

13. Szükséged van rá

Ha egy kicsit is külön kell lennetek már kínoz a hiánya, és csak arra tudsz gondolni, hogy mikor láthatjátok egymást újra. Imádsz vele lenni és minden amit teszel, csakis akkor teljes, ha vele teheted. Szükséged van a jelenlétére, a lényére ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog légy a mindennapokban.

Ha ezek közül a „tünetek” közül csak párat is észlelsz magadon, akkor joggal mosolyodhatsz el, mert ráleltél a „Nagy Ő”-re! Akik pedig még mindig keresik a tökéletes társat üzenjük, hogy ne adják fel, mert mindenkire vár valahol egy személy, akit a sors is neki szánt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek