Napi LikeHihetetlen: 3 napos korában már fogta a cumisüveget egy csecsemő

Hihetetlen: 3 napos korában már fogta a cumisüveget egy csecsemő

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egész Nagy-Britannia megdöbbent azon, hogy egy háromnapos csecsemő már saját kezébe fogta a cumisüveget és úgy ivott belőle. A gyermek édesanyja, a 20 éves Onyi Chiedozie elmondta, hogy a kicsit anyatejjel és tejporral is eteti.

1

„Éhes volt, és amíg etettem, elkezdett remegni, majd vette a cumisüveget és két kézzel kezdte el tartani. Nem jött, hogy elhiggyem, amit látok, hisz a csecsemők ilyen fiatal korban még nem szoktak önállóan enni. Sokkolt, amit láttam, és elhatároztam, hogy mindennap lefotózom” – mesélte a megdöbbent anya.

Hozzátette: kislánya, Amara amikor már nem kívánja a tejet, egyszerűen arrébb nyomja az üveget. Mivel még nem elég erős, így dobni képtelen. Amikor viszont megéhezik, erősen rázni kezdi magát, majd ha megkapta az üveget, kézbe fogja, nem hagyja, hogy édesanyja tartsa azt.

Amara augusztus 6-án született, és mind a mai napig tartja az üveget, amikor tejporral etetik. A születésnél segédkező szülésznő és a szülészorvos is úgy nyilatkozott, hogy még nem találkoztak hasonló esettel a praxisukban.

2

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek