HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. március 4-10. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. március 4-10. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Fire Prince

Jó lenne ezen a héten jobban odafigyelni azokra a tevékenységekre, amelyeket bevállalsz. Lehetséges, hogy némelyikük csak olaj a tűzre, és agresszivitást vált ki. Lassíts, ne légy olyan türelmetlen, ne akard minél hamarabb elérni a céljaidat, adj időt magadnak. Maradj távol mások féktelen ambícióitól, és hallgass a megérzésedre, amely jelzi, ha veszélybe kerültél. Ne siettesd a dolgok alakulását. Ideje helyreállítani az energia-egyensúlyt.

Bika – The Dream Walker

Valószínűleg olyan zsibbadt állapotban vagy, hogy már nem is álmodsz. Ez a megfelelő pillanat, hogy emlékeztesd magad szenvedélyeidre és vágyaira, amelyeket egy kicsit elhanyagoltál. Ne mondj le róluk. Még ha a mostani állapotod nem is éppen kellemes, az önmagaddal vagy másokkal való küzdelem nem hoz neked megelégedést vagy változást. Ne feledd, hogy mindig közvetlenül befolyásolod a valóságodat, gondolataiddal és az élet kihívásaira adott reakcióiddal. Ezen a héten jobban vigyázz magadra.

Ikrek – The Web Weaver

Minden cselekedeted, gondolatod, szavad és tetted a teremtés hálózatába szőtt. Éppen ezért, amikor egy bizonyos kapcsolatra van szükséged, a szinkronitás varázsütésre jelenik meg. Bízz benne, hogy, ha létrejött a kapcsolat, akkor az elősegíti a számodra szükséges dolgok alakulását. Ha aggódsz egy bizonyos kapcsolat miatt az életedben, akkor vedd figyelembe ennek a kártyalapnak az üzenetét: minden jelentős egybeesés, amely ebben az időszakban felbukkan, reményre ad okot. Maradj bizakodó, és figyelj azokra a mintákra, amelyek bizonyos szerepet játszanak az életedben.

Rák – The Diamond Dreamer

Ezen a héten jó lenne, ha figyelmedet az anyagiakra irányítanád. Úgy gondolod, hogy ez az egyetlen valóság, amit most tapasztalsz? Szerinted a gazdagság csak az anyagi javak felhalmozását jelenti? Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogy mit vonzol be, mert a végén előfordulhat, hogy duplán megfizeted az árat azért, hogy megtarthasd, amit megszereztél. Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy néha a csalódás és a kiábrándultság egy módja annak, hogy meglásd az igazságot, azt, ami a legjobb neked.

Oroszlán – The Horse King

Tényleg azt hiszed, hogy mindent meg tudsz csinálni egyedül? Nem túl produktív, viszont eléggé fárasztó, ha megpróbálsz mindent kordában tartani magad körül, és fontos lehetőségeket hagyhatsz ki, ha ragaszkodsz a makacssághoz. Ideje elfogadni a szükséges segítséget, mert különben nem fogod tudni elérni a céljaidat. Nincs más dolgod, mint segítséget kérni, és megengedni magadnak, hogy megkapd azt. Másrészt fordíts nagyobb figyelmet a tested ápolására. A kiegyensúlyozott étrend, a testmozgás vagy a masszázs csodákra képes.

Szűz – The Swan Queen

Ebben az időszakban gondolataid folyamatosan az életed egy bizonyos esemény körül járnak. Most azonban megvan a képességed arra, hogy tisztán lásd, hogyan változott a tudatlanság egész létezésed során bölcsességgé. Ne magadon kívül keresd a válaszokat, hagyatkozz az intuíciódra. Ha kéred, egy meditáció során olyan üzeneteket kaphatsz, amelyek felvilágosíthatnak egy számodra fontos témában ebben a pillanatban. Legyen több türelmed, engedd, hogy az elképzeléseid valósággá váljanak.

Mérleg – The Queen of the Light

Ez a kártyalap egy régóta várt siker hírét közvetíti. Lépéseid irányítottak, csak hagynod kell magad inspirálni. Abban a pillanatban, amikor engeded, hogy a belső valóságod megnyilvánuljon, lépésről-lépésre feltárul számodra a helyes út. Keményen dolgoztál, hogy idáig eljuthass, így büszke lehetsz minden szívből jövő döntésedre, mert azok a te igazságodat képviselik. Jutalmazd meg magad azért a kitartásért és odaadásért, amellyel megtanultad az élet leckéit, és lépj át egy másik életszakaszba. Az út nyitva áll előtted.

Skorpió – The Desert Prince

Egy olyan időszakon mész keresztül, amikor néhány dolog, amiben eddig hittél, délibábnak bizonyul. Az önmegvalósítás és az elismerés utáni vágyad egy kicsit elvakított, és eltávolodtál a tulajdonképpeni lényegtől. Valószínűleg a körülmények is távol tartották attól, hogy tisztán láthasd, mi is történik. Figyelmeztető jelzéseket kapsz akkor, ha valami túl tökéletesnek tűnik, vagy ha csodálatosnak és könnyűnek tűnő dologgal találkozol. Ha úgy gondolod valamiről, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor biztosan az is.

Nyilas – The Shadow Queen

Próbálj együttérzőbb lenni saját magaddal szemben. A túl sok önkritika, a jellemhibák sorolása, az önbecsülés és a saját személyedbe vetett bizalom csökkenéséhez vezet. Minden, ami ma vagy, nem más, mint természeted egy aspektusa, amely az élet nehézségeire válaszul alakult ki. Ha azon kapod magad, hogy félelmedet és bizonytalanságérzetedet az arrogancia és a felsőbbrendűség álarca alatt rejtegeted, akkor jó lenne visszatérni önmagadhoz, a szívedbe, és tudatosítani, hogy te vagy a Forrás.

Bak – The Keeper of the Scales

Ezen a héten kissé a feje tetejére áll a világ, ezért zavarodottságot és szédülést is érezhetsz. Az ellened hozott ítéletek és az önbizalom csökkenése egyáltalán nem segítenek ebben a helyzetben. Az is negatív hatással lehet rád, hogy valaki a viselkedésén keresztül mindenképpen befolyásolni szeretne. Jó lenne, ha egy kis szünetet tudnál tartani. Tégy meg mindent, ami szükséges az egyensúly helyreállításához, engedd el azokat az embereket, viselkedési mintákat vagy körülményeket, amelyek nem jók számodra. Ne feledd: “a világ nem tudja megadni neked azt, amit nem kap meg tőled”.

Vízöntő – The High Lord of Gratitude and Service

Ez a hét kedvez az önvizsgálatnak, közelebb kerülhetsz lényed legmélyebb részéhez. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket: elfelejtettél segíteni másokon? A céljaid elérésére összpontosítottál, és elszigetelted magad a szeretteidtől? Arra törekszel, hogy különlegesebb és jobb legyél, mint mások? Lehet, hogy egy kihívással kell szembenézned, fogadd el, hiszen végül elnyered a végső jutalmad. A megadás nyugodt pillanatában csodák születnek. Ha megváltoztatod a felfogásodat, a siker minden bizonnyal a tiéd lesz.

Halak – The Sun Dancers

Azok a dolgok, amelyekre a figyelmedet irányítod, olyan élményt szülnek, amely megfelel az egyetemes törvényeknek. Az az energia, amivel feltöltöd a vágyaidat, mágnesként hat, és amit cserébe kapsz, az ugyanaz a rezgés lesz. Töltsd meg a szíved örömmel és hálával, engedd meg, hogy a valóság megváltozzon, és beteljesüljenek a legnagyobb álmaid. Most minden lehetséges, csak meg kell engedned, hogy könnyedén beáramoljon az életedbe. Lehet, hogy a félelem még mindig kísért, a lelked mélyén tudod, hogy biztonságban vagy, és az Univerzális energia teljes védelmet nyújt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek