HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. május 27. és június 2. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. május 27. és június 2. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Sad Embrance

Egy olyan időszak kezdődik el számodra, amikor a “veszteség” lesz a központi téma. Talán itt az ideje, hogy elengedd azt az régi álmod, amely sehogy sem akar megvalósulni. Engedd el a szomorúságot, a frusztrációt, és gondolj arra, hogy minden, ami történik, a te legfőbb javadat szolgálja. Egy másik, sokkal jobb álom valósul meg az életedben, ha elfogadod ezt a veszteséget. Még a hibákra épülő kapcsolatoknak is véget kell vetni most. A csalódottság érzése, a sírás, és az összes negatív dolog, amin keresztülmész, arra való, hogy fejlődj, és a tudatosság egy másik szintjére lépj.

Bika – Making a Choice

Még ha félsz is szembenézni döntéseid következményeivel, ne feledd, hogy mindig választhatsz egy másik utat. Hatalmas erő szabadul fel, ha vállalod a választásod következményeit. Nézd meg őszintén, hogy mi áll a lehetőségeid mögött, és vedd észre, hogy szükséges-e változtatni rajtuk. Hívd a gyógyítás angyalait, kérd, hogy segítsenek, vezessenek. Ha egy közeli személy egészsége miatt aggódsz, kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek gyógyító energiát küldeni az érintett személynek.

Ikrek – Spark

Lehetséges, hogy bizonyos ismerőseid megpróbálják letörni a szárnyaid, azt szeretnék elérni, hogy elvegyék a kedved attól a dologtól, amit szenvedéllyel csinálsz. Ne engedd, hogy mindenféle javaslattal és tanáccsal zaklassanak, inkább hallgass a megérzéseidre. Bármilyen gondolat, érzés vagy helyzet, amely felemészti az energiád ebben az időszakban, vészjelzés lehet, amely arra utal, hogy nagyon kimeríted magad. Hagyd, hogy a dolgok egy kicsit rendeződjenek, hogy megtalálhasd a számodra legjobb megoldást. Ne felejtsd el a lélek szintjén minden nehézség elmúlik, nemsokára az angyalok támogatásában részesülsz.

Rák – Field of Dreams

A saját álmaidat vagy valaki másét éled? Az volt a legfőbb célod, hogy sok pénzed és hírneved legyen? Szükséged van mások jóváhagyására a sikerhez? Eljött az ideje, hogy a legfőbb álmaidat éld, és vedd számba, hogy mibe is vagy igazán tehetséges. Félelem nélkül lépj be az Álmok Földjére, mert megvan a hatalmad arra, hogy bármit létrehozz, amit igazán szeretnél. Annak érdekében, hogy könnyen kapcsolódhass a spontaneitás és a szinkronicitás áramlásához, az angyalok arra ösztökélnek, hogy bocsáss meg mindazoknak, akik megbántottak. Semmi pozitív nem léphet be az életedbe, amíg ragaszkodsz a múlthoz.

Oroszlán – Mountain

Egy kisebb akadályba ütközhetsz, lehet, hogy nem ez a megfelelő idő a továbblépésre, főleg ezen az úton. Várj egy kicsit, légy türelmes, és feltárul számodra a helyes út a “hegy megkerüléséhez”. Ne kényszeríts semmit, a határok túllépése most lehet, hogy még rosszabb lehet. Maradj nyitott az új lehetőségekre, ahelyett, hogy makacsul követnéd ugyanazt az utat. Adj magadnak egy kis időt a kikapcsolódásra, anélkül, hogy kapcsolatban lennél a világban zajló eseményekkel, és így képes leszel feltölteni az akkumulátorokat, és hozzáférni a magasabb és finomabb rezgésekhez.

Szűz – Gold Palace

Ne ragaszkodj feltétlenül egyetlen dologhoz, inkább spórolj az energiáddal, és vedd figyelembe az életedben rejlő további áldásokat. Mindig lesz elég elegendő pénz, elég szeretet, élelem és menedék, engedd el a félelemen és hiányon alapuló gondolatokat, nyílj meg a bőség áramlása előtt. Tisztítsd meg gondolataidat és házadat, szabadulj meg minden olyan régi tárgytól, ami már nem hasznos számodra, engedj be új pozitív energiákat az életedbe. Vegyél egy kellemes, nyugtató fürdőt, és add át magad a pozitív rezgéseknek.

Mérleg – Metamorphosis

Mély átalakulásban vagy, és az esetlegesen átélt veszteség érzése attól függ, hogyan nézed és éled az életed. Ahogy a hernyó átalakul pillangóvá, úgy te is feladhatod a régi ötleteket, hogy befogadd a szükséges változást. Ideje feladni az alacsony önértékelést, egy álmot, amely már nem szolgál, vagy egy kapcsolatot, amely már nem működik, vagy egy egészségtelen szokást. Lehetséges, hogy úrrá lesz rajtad a félelem, fogadd el, hogy egy átalakulási folyamat kellős közepén vagy, és az elszenvedett veszteségek ellenére végül elégedett leszel az eredménnyel.

Skorpió – Moonlight

Figyelsz a testedre? Odafigyelsz az összes jelzésre, amit küld neked? Nagyon figyelj ezekre a jelekre, mert a tested beszél hozzád, és fontos, hogy mit üzen. Saját, egyedi és következetes nyelvezete van, egy kis tudatossággal meg tudod fejteni, mit akarnak a testedből származó rezgések közvetíteni számodra. Ne elemezz folyton mindent a kelleténél jobban. Bízz abban, hogy a lehető legmegfelelőbb döntéseket tudod meghozni. Még ha követtél is el hibákat a múltban, azok nem voltak mások, mint az élettapasztalatod kirakós darabjai.

Nyilas – Solitude

Ez a kártyalap azt sugallja, hogy a meditáció pillanatai hasznosak lennének számodra ebben az időszakban. Szabadítsd meg elmédet a haszontalan gondolatoktól, és engedd, hogy a béke átáradjon egész lényeden. Ne kényszerítsd a dolgokat egy bizonyos irányba, engedd őket szabadon áramlani. Inkább itt az ideje a tudatos visszavonulásnak. A végén meg fogsz lepődni, hogy minden a helyére kerül, és elérkezik a régóta várt és szükséges pihenés. Az angyalok azt üzenik, hogy figyelj az isteni útmutatásra, hogy vezessen, segítsen és megtöltse örömmel a szíved.

Bak – Encouragement

Ez a kártyalap gyengéden biztat és vezet, hogy megtedd az első lépést életed új szakaszában. Új dolgok várnak rád, és a segítséged is karnyújtásnyira lesz. Ne felejts el lélegezni, mert a légzés a magas rezgések kapuja. Lassan és mélyen lélegezz, az orron keresztül belélegezve. A szájon keresztüli kilégzéssel kapcsolatban maradsz az isteni útmutatással, és egy magas szintű védelemmel, amikor veszélyben vagy fenyegetettségben érzed magad. Nem kell mindig előre tudjad, hogy most mit kell tenned, és nem kell cselekvési tervet készítened.

Vízöntő – Intention

Az Univerzum azt üzeni, hogy elérted a célodat, és világos szándékaid most megvalósulnak. Légy hálás a környezetedtől kapott támogatásért, mert ők segítettek a valóságod közös megteremtésében. Valószínűleg mások jó szándéka ösztönöz majd arra, hogy az Univerzum segítségével teljesüljön a legnagyobb álmod. Élvezd azt az életet, amit akarsz, élj megfontoltan, tisztán és távolságtartóan. Hagyd az angyalokra a félelmet, hogy nincs erőforrásod vagy elég időd arra, amit tenni szeretnél, és élvezd a békét.

Halak – Dragon’s Lair

Folyamatosan kapsz megerősítő jelzéseket, és ezeket jó lenne figyelembe venni, mert előfordulhat, hogy nemkívánatos helyzetbe kerülsz, akárcsak a múltban. Kísértés és intrika érződik a levegőben, de jó lenne elkerülni ezt a konfrontációt, mivel a győzelem esélye nem a te oldaladon áll. Ebben az időszakban megemelheted a rezgésedet, ha nagylelkű vagy, adsz másoknak, a félelem és békétlenkedés helyett. A nagylelkűség titka abban rejlik, hogy könnyen adsz, anélkül, hogy bármit is várnál cserébe. Minél többször üríted ki a poharad, hogy megoszd másokkal, annál gyorsabban megtelik mindennel, amire szükséged van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek