HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. május 20-26. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. május 20-26. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Játék

Ezen a héten add át magad az inspirációnak, és játssz, amennyit csak tudsz. Ne görcsölj, nem kell túl komolyan venni az életet. Így könnyebben észreveszed a felmerülő lehetőségeket, valami csodálatos dolog készülődik a láthatáron. Most sokkal könnyebben végzed a rád bízott feladatokat, valósággal szertefoszlik a nehézség érzése. Próbáld előítéletek nélkül szemlélni a világot, engedd, hogy meglepjen az Univerzum a csodálatos erőforrásaival. Ebben az időszakban minden rendelkezésedre áll az álmaid megvalósításához.

Bika – Villám

Az ezt követő időszak első pillantásra “megrendítőnek” tűnhet, abban az értelemben, hogy a hitvilágodat a külső körülmények fenekestül felforgathatják. A fontos, hogy ne próbálj belekapaszkodni mindenbe, ami az utadba kerül, hagyd, hogy magával vigyen ez a hullám, közben pedig próbálj a lényed középpontjában maradni. Minden, ami most történik előkészíti a talajt arra, hogy új, csodálatos dolgok jelenjenek meg az életedben. Nyitott, nyugodt hozzáállás szükséges, ne állj ellen a változásnak.

Ikrek – Új nézőpont

Kezded mélyebben megérteni az élet fizikai és lelki dolgait. Az elszakadás és magányosság érzése feloldódik, ha elfogadod, hogy sokkal több vagy, mint a tested és az elméd. Nyisd meg magad a legfelsőbb létezés felé, és figyelj a jelekre, milyen üzeneteket küld a tested, és bízz abban, amit kapsz. A kristályok energiája segíthet azáltal, hogy több tisztaságot hoznak az életedbe, ilyen például a hegyikristály, védelmet az obszidián, vagy emeli a rezgésedet az ametiszt.

Rák – Irányítás

Ha meglepődsz azon, hogy életed bizonyos aspektusaival kapcsolatban merevebb lettél, jó lenne megnézni és tudatosítani, hogy a kontroll milyen mértékben diktálja/befolyásolja a cselekedeteidet. Legyen a spontaneitás és a kiszolgáltatottság a létezésed része, ne félj attól, hogy megsérülsz, vagy nem vesznek komolyan. Engedd, hogy az életenergia akadálytalanul áramoljon át rajtad, légy kreatív közelíts másképp a helyzetekhez. Ne felejtsd el, hogy minden nap örömet szerzel magadnak azzal, hogy megteszed azokat a dolgokat, amelyek kedvesek a szívednek.

Oroszlán – Ünnep

Itt az ideje, hogy bízz az érzéseidben és az intuícióidban, mert ezek irányítanak téged, és világosságot hoznak számodra minden helyzetben, amibe kerülsz. Engedj el minden kétséget, ne engedd, hogy befolyásoljon mások véleménye. Tisztában vagy vele, hogy mit kell tenned, ha eléggé figyelmes vagy, egyre közelebb kerülsz a belső igazsághoz. A megoldás összhangban van felsőbb éneddel. Ne foglalkozz a kritikával, a szkeptikus véleményekkel, azokkal kapcsolatokkal, amelyekkel már nem rezonálsz. Ne feledd, hogy a kritikákban mindenki a saját tudati állapotát tükrözi. Lazíts, és irányítsd figyelmedet pozitív rezgéseidre, élvezd az életet.

Szűz – Újjászületés

A növekedés és a változás szakaszába lépsz, és ahhoz, hogy könnyebben érezd magad, nyitva kell tartanod a szívedet, és hajlandónak kell lenned hagyni, hogy a dolgok a természetes pályájukon haladjanak. Maradj rugalmas, és bíz benne, hogy, ami ezután következik, segít átvészelni ezeket a változásokat, amelyek első pillantásra “nehéznek” tűnhetnek. Ne foglalkozz túlságosan a körülötted lévők véleményével, figyelj arra, hogy mit szeretnél elérni. Gondold végig, mi az, ami előnyös számodra, hiszen közeleg a kreatív lehetőségek időszaka.

Mérleg – Megosztás

Ideje megtenni a következő lépést, hogy kikerülhess egy nemkívánatos helyzetből. Az Univerzum készen áll arra, hogy támogasson téged. Legyen szó egy új munkahelyről, egy másik helyre költözésről vagy egy új projekt indításáról, minden eszköz kéznél van, hogy lépéseket tegyél meg az álmod beteljesülése felé. Miközben táplálod a testedet, tápláld a lelkedet azokkal a dolgokkal, amelyek erőt adnak, és segítenek hitelesebbnek, spontánabbnak és élettel telibbnek érezni magad.

Skorpió – Lehetőségek

Maradj nyugodt és magabiztos, engedd meg magadnak, hogy felismerd az előtted álló lehetőségeket, még mielőtt mások kihasználnák őket. Harmóniában vagy saját természeteddel, és a létezés pontosan azt nyújtja számodra, amire szükséged van. Fedezd fel a hatalmas területet, amely megnyitja az utat, és álmodj nagyot. Szórakozz, nevess, amilyen gyakran csak lehetséges, és pihenj. A relaxáció friss ötleteket, spirituális kapcsolatot, isteni útmutatást és energiát hoz neked. Így könnyebben kifejezheted a kívánságaidat.

Nyilas – Harmónia

A következő napokban nagyon fontos, hogy eléggé figyelj, mert olyan újdonságokat fogsz megtudni, amelyek a sürgős helyzetek megoldásában lesznek igazán hasznodra. Másrészt most van itt az ideje, hogy összhangot teremts az összes aktuális tevékenység megoldására fordított idő és a rendelkezésedre álló szabadidő között. Bármennyire is szeretnéd elvégezni az összes rád váró feladatot, szükséged van a pihenésre, szórakozásra is. Hallgass a szívedre.

Bak – Tudatosság

Ebben az időszakban sokkal tudatosabb vagy, ami segíthet abban, hogy teljes mértékben befelé fordulj, és elszakadj attól, ami rajtad kívül történik. Most új inspirációs forrásokhoz férhetsz hozzá, amelyek segítségével nagyszabású kreatív projekteket indíthatsz el. Ötletes megoldásokat találhatsz néhány reménytelennek tűnő helyzetre. Fogadd el ezt a nagyszerű ajándékot, amelyet az Univerzum kínál számodra, és oszd meg a körülötted lévőkkel, mert váratlan módon inspirálhatod őket.

Vízöntő – Lassulás

Életerőd és életörömed visszanyeréséhez itt az ideje, hogy megbocsáss azoknak, akik bántottak. Szabadítsd fel az energiád, többé ne a múltra irányítsd a figyelmedet. Semmi új nem jöhet létre, ha ragaszkodsz a múltbeli sebekhez, haragokhoz. Ezzel semmit sem érsz el, csak a szívedet terheled. Vedd számba a múlt ajándékait, így könnyebb lesz megbocsátani, és odafigyelni arra, amire a szíved vágyik. Tölts több időt a szabadban, élvezd a természet gyógyító energiáját. Lassíts és élvezd az életet.

Halak – Álom

Arról álmodsz, hogy egy napon valaki vagy valami elhozza neked a régóta keresett boldogságot? Senkinek sem kötelessége, sem hatalma nincs hozzá, hogy a boldogságot biztosítsa számodra, akármilyen közel áll is hozzád. A boldogság a szerelemhez hasonlóan olyan állapot, amely a belső gazdagságból és érettségből fakad. Minél több szeretet van benned, annál inkább magadhoz vonzod a szeretet érzését. Még ha boldogtalannak is érzed magad, vagy elégedetlen vagy a magánéleteddel, pénzügyeiddel, karriereddel, otthonoddal, egészségeddel, engedd el ezt az állapotot, és vedd kezedbe az irányítást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek