HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. június 3-9. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. június 3-9. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve. Következzenek a részletek!

Kos – The Camel Boy

Eljött a külső-belső takarítás ideje: próbálj ki időszakos diétákat, méregteleníts, meditálj. Takarítsd ki az otthonod, mosd meg az autód, ürítsd ki a szekrényedből azokat a dolgokat, amire már nincs szükséged. Ezáltal új teret teremtesz annak, hogy valami új beáramoljon az életedbe, miközben elengeded a régi és haszontalan dolgokat. Választhatod azt is, hogy segítséget kérsz, ha szükséged van rá, és így több szabadidőd lesz.

Bika – The Phoenix

Úgy érzed, mintha csak körbe-körbe járnál a mókuskerékben, és néhány dolog ugyanaz marad, bármit is csinálsz. Valószínűleg nem engeded megtörténni a dolgokat, mert sokkal kényelmesebben érzed magad mindenben, ami ismerős, még akkor is, ha legbelül tudod, hogy ez nem a legjobb változata annak, amit magadnak megalkothatsz. A változástól való félelem lebénít, blokkolja az élet természetes áramlását, és ugyanazok az eredmények újra és újra megjelennek. Most már csak annyi a dolgod, hogy engedd, hogy a dolgok megtörténjenek, hogy újjászülethess, akárcsak a Főnixmadár.

Ikrek – The Hawk Prince

Ezen a héten különböző módon figyelmeztető jelzések érkezhetnek hozzád egy olyan tevékenységgel kapcsolatban, amelyben éppen részt veszel. Hallgass a belső hangodra, vedd észre az üzeneteket, amelyek pontosan a megfelelő pillanatban jelennek meg. Fel kell adnod a régi mintázatot, hogy megnyílj az új felé. Lassíts, figyelj befelé, mert csak így tudsz kiegyensúlyozott maradni, és így tudod emelni a rezgésszinted, hogy összekapcsolódj az egyetemes bőség áramlásával.

Rák – The Cosmos

Itt az ideje, hogy új projektekre összpontosíts, a kreativitás most a legkülönbözőbb formában jelenik meg az életedben. Légy tudatában annak, hogy mit gondolsz és alkotsz, és kezdj el döntéseket hozni ebből a térből. Követendő példává válsz a körülötted lévők számára, és hatalmaddal inspirálni kezded őket. Idézd fel mindazokat az ötleteket, amelyek az álmodozás szakaszában maradtak, a szenvedélyeidet, a hobbijaidat, amelyeket ilyen vagy olyan okból eltettél későbbre, és megfeledkeztél róluk. A siker csak annak lehet a következménye, amit naponta gyakorolsz.

Oroszlán – The Resting Tree

Az a feszített életritmus, amit az utóbbi időben követtél, most egy kicsi pihenést követel. Jó lenne jobban odafigyelni a tested által küldött jelzésekre, és lassítani a tempót, mert ellenkező esetben testi-lelki kimerültséghez vezet. Nyugodj meg, és dönts úgy, hogy kiélvezed azt, ami ebben a pillanatban van az életedben. Pihenj, és hidd el, hogy a dolgok meg fognak oldódni. Tiszta elmével új erőforrásokhoz férhetsz hozzá, és könnyebben kezelheted mindazt, ami az életedben megjelenik.

Szűz – The Eyes of Beauty

Ezen a héten figyelj jobban arra, hogyan érzékeled azt, ami körülvesz. Látod a szépséget, a tökéletességet? Minden attól függ, hogyan tekintesz a dolgokra, az emberekre, a létezésre, mert ez teremti meg a valóságodat. Hagyd, hogy az intuíció, a belső hangod vezessen, és a kétség pillanataiban kérd a vezetők vagy angyalok segítségét. Üzeneteket a legváratlanabb módokon kapsz, és még ha némelyik furcsának is tűnik számodra, írd le egy füzetbe, mert sosem tudhatod, mikor fogod megtudni a jelentésüket. Szánj több időt az önvizsgálatra, és menj ki a természetbe a szeretteiddel.

Mérleg – The Keeper of the Scales

Bár lehet, hogy az utóbbi időben nem vetted figyelembe a kapott jelzéseket, de most beteljesednek, egy kisebb káoszt okozva. Az egód keményen küzd azért, hogy visszaszerezze vezető pozícióját, és az arrogancia és az önközpontúság felé billentse a mérleget. Mostanában túlságosan nagy hatással vannak rád a körülötted lévő emberek drámái, éppen ezért eláraszt az önsajnálat és a szomorúság. Itt az ideje helyreállítani az egyensúlyt, visszavenni az erőt, és jobban bízni abban, aki vagy.

Skorpió – The Rainbow Prince

Újra fel kell állítanod az egyensúlyt az “adás” és a “kapás” között, és meg kell nézni, hol van pontosan a diszharmónia. Lehet, hogy ez nem egy egyszerű folyamat, főleg, ha megszoktad, hogy csak egy irányba dolgozol. De az eredmény már nem várat sokáig magára. Amikor befelé figyelsz, és abból adsz, aki lényegében vagy, akkor kapcsolódsz, az Univerzum ajándékaihoz. Minden, amivel most kapcsolatba kerülsz, az Istenség rejtett üzenete, még ha első pillantásra más formában is jelenik meg.

Nyilas – The Altar Priestess

Egy-egy pillanatra úgy tűnik, hogy elfojtod a saját értékrended, és hagyod, hogy mások befolyásoljanak. Mi lenne, ha visszanyernéd a hatalmat, és legalább magadban meghatároznád, hogy ki is vagy valójában? Ha továbbra is hagyod, hogy mások vezessenek, eltévedsz a mellékutakon. Inkább kövesd az iránytűdet – a belső hangot, az intuíciót, azt, amelyik mindig megmutatja a jó irányt. Légy felkészült, őrizd meg a bátorságodat, tiszteld magad és bízz a célodban, mert csak te tudod, mi a legjobb neked, és mit akarsz.

Bak – The High Lady of Love and Compassion

Úgy tűnik, hogy az elméd csapdát készített számodra, és elfeledteti veled, hogy ahhoz, hogy bőséget teremts az életben, tisztában kell lenned azzal, hogy a döntéseid hogyan hatnak a körülötted lévőkre. Esetedben elképzelhető, hogy megpróbáltál manipulálni bizonyos embereket, céljaid elérése érdekében, mindenféle irányítás nélkül. Bár ezek a tettek a legjobb szándékon alapulhatnak, jó lenne, hogy hagyd, hogy a dolgok a maguk természetes pályáján haladjanak, még akkor is, ha nem látod a logikát. Készülj fel a szemléletváltásra.

Vízöntő – The Shadow Queen

Egyszerűen nem tudsz tovább lépni egy olyan helyzet miatt, amely fejfájást okoz, és látszólag úgy tűnik, hogy nincs rá semmilyen megoldás. A jó hír az, hogy bármennyire is kételkedsz az elején, rá fogsz jönni, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás. Már csak annyit kell tenned, hogy várj, legyél jelen, mert az igazság feltárul előtted. Ha van olyan ember körülötted, akivel meg tudod osztani a gondolataidat, tedd meg, mert csak így tudod megteremteni azt a teret, ahol új megoldásokat találhatsz.

Halak – The Fire Prince

Nagyon sok segítséget kapsz szinte ismeretlen emberektől is, így könnyedén meg tudsz nyilvánulni, és gyakorlatba ültetni, amit elterveztél. Az inspiráció sok innovatív megoldást és optimizmust hoz, világosan megmutatva a mostantól követendő utat a céljaid eléréséhez. Minden okod megvan a magabiztosságra, tudván, hogy minden rendelkezésedre áll a sikerhez, sőt még több is. Ne felejtsd el megosztani lelkesedésed a körülötted lévőkkel, add át nekik is a magabiztosságot és optimizmust.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek