HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. június 10-16. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. június 10-16. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Összehasonlítás

Ha állandóan a körülötted lévőkkel hasonlítod össze magad, akkor eltávolodsz attól, aki valójában vagy, és ennek eredménye a kisebbrendűségi vagy felsőbbrendűségi érzés megjelenése lesz. Mindig lesz valaki, aki szebb, tehetségesebb, erősebb, okosabb vagy boldogabb, legalábbis látszólag, mint te. Akkor lehetsz önmagad, ha nem hasonlítod magad másokhoz, csak így tudod kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket. Lehetséges, hogy ebben az időszakban késztetést érzel az írásra arra, hogy leírd a gondolataid, sok mindenben segítségedre lenne.

Bika – Tudatosság

A lehető legtudatosabban döntesz most mindenben, független vagy, és tökéletesen kapcsolódsz lényed középpontjához. Élvezd ezt az ajándékot, és oszd meg a körülötted lévőkkel, hiszen tökéletes összhangban vagy az élet vibrációjával. Ez a legjobb alkalom arra, hogy felállítsd a fontossági sorrendet, és azoknak szenteld magad, akik a legközelebb állnak a szívedhez. Még akkor is, ha össze vagy zavarodva, és nem tudod, hogyan közelítsd meg ezeket a projekteket, akkor is kezdj el, és határozottan “nem”-et mondani mindenre, ami letérít az utadról.

Ikrek – Fényesség

A múlt emlékeitől és a sötét jövő képétől való rettegés kezd feloszlani, így végre lehetőséged nyílik arra, hogy teljes életet élj. Minden ajtó nyitva áll előtted, az út szabad, végre az összes létező akadály elhárult. Itt az ideje a változásnak, többé ne gondolkozz, ne lépj vissza, döntsd el, hogy végre másképp csinálod a dolgokat. A kívánságaid most teljesülni fognak. Bízz egy kicsit jobban az élet alakulásában, és saját magadban, most minden lehetséges támogatást megkapsz ahhoz, hogy pozitív eredményeket érhess el.

Rák – Skizofrénia

Úgy érzed, hogy olyan különböző elakadásokkal szembesülsz, amelyektől az életed fenekestől felfordul. Azon töprengsz, hogy nem-e lett volna jobb ha nem azt a lépést teszed meg, amit éppen megtettél. Két lehetőséged van kijuss ebből a dilemmából. Vagy az eszedre, vagy a szívedre hallgatsz, de az előbbi nem igazán lesz segítségedre. Kapcsolj ki minden zajforrást (telefont, tévét), válassz ki egy csendes sarkat, és pihenj. Ne próbálj semmi konkrétat csinálni, csak ülj le, és figyeld a gondolataidat.

Oroszlán – Ártatlanság

A zen állítása szerint, ha nem ragaszkodsz görcsösen a tudáshoz, mindent megértesz az életben. Ha elengeded azokat a dolgokat, amiket csak kényszerből teszel, rá fogsz találni léted legmélyebb, ártatlan részére. Így újra olyan leszel, mint egy gyerek. Bízz abban, amit az intuíciód mond, a helyzettel kapcsolatban, mert amit érzel, az helyes és érvényes. Még akkor is, ha a körülötted lévő emberek nem támogatnak, és megpróbálnak eltéríteni az utadról, biztos lehetsz abban, hogy az angyalok és a vezetők veled vannak és segítenek.

Szűz – Az elme hatalma

Úgy tűnik, hogy a “racionális elme csapdájába” kerültél, légy figyelmes, hogy életed melyik területe forog kockán. Figyeld tudatosan azokat a gondolatokat, amelyek áthaladnak az elméden, mert mindezek a háttérben lévő gondolatok megakadályozzák a valóság megismerését, a spirituális érzékelés elérését. Egy igen érzékeny ember, lehetséges, hogy a közelmúltban negatív és mérgező energiákat vettél át más emberektől. Mihály arkangyal veled van, hogy segítsen megszabadulni a negatív energiáktól, és védelmet nyújt neked.

Mérleg – Intenzitás

A körülötted lévők véleménye már nem sokat számít, és semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd a kívánt célt. Ez a kártyalap most segítségedre lesz, hogy útmutatást kapj a jelenlegi pályáddal vagy karriereddel kapcsolatban. Még akkor is, ha bizonyos témák vagy történések első pillantásra úgy tűnik, hogy a múltbeli helyzetekhez kötődnek, bízz benne, hogy értékes információkat tartalmaznak. Mindig bízz a pozitív eredményekben!

Skorpió – Türelem

Cselekvések és pozitív gondolatok révén álmaid valósággá válnak. Az Univerzum azt súgja, hogy maximálisan biztonságban vagy, ha karriert szeretnél változtatni, csupán figyelj a belső hangodra. Minél inkább a munkára koncentrálsz, az egód annál kevésbé fogja késleltetni a boldogsághoz való jogodat. Amikor maximálisan és önzetlenül segítesz másokat azzal, amit teszel, szélesre tárod az ajtót a lehetőségek és a támogatás előtt. Amikor egy bizonyos célt akarsz szolgálni, a célod elkezd közeledni feléd.

Nyilas – Érettség

Egy viszonylag nyugodt időszak következik, most élvezheted a jól végzett munka és az eddigi erőfeszítések eredményeit. Ha heves érzelmeid vannak egy bizonyos helyzettel kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni, dühös vagy, vagy úgy érzed, hogy félreértenek, itt az ideje, hogy mások álláspontját is figyelembe vedd. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül egyet kell érteni mások véleményével, de az elfogadás az egyik legfontosabb dolog. Így megnyílik az ajtó a kreatív megoldások végtelensége előtt. Most minden felsőbb támogatást megkapsz ahhoz, hogy kövesd az életcélodat.

Bak – Ünnep

Örülj, ünnepelj anélkül, hogy egy adott ünnepnapra, vagy a külső körülmények változására várnál. Egyre nyitottabb vagy, végre kezded élvezni az életet, közben pedig átragad ez az állapot a körülötted lévőkre is. Szánj időt a meditációra, mert a jelenlegi utad, a tested és a lelked arra késztet, hogy nyugodtan ülj le, hogy elmélkedj, gondolkodj, és láss meg új perspektívákat. Csak ülj nyugodtan, csukd be a szemed, lélegezz és figyelj befelé. Mit keresel, min szeretnél változtatni? Mire vársz?

Vízöntő – Útmutató

A szívedben van a belső útmutató, és ha most még nem is bízol benne teljesen, kezdj el rá hallgatni. Úgy vezet, hogy minden pillanatban tudd, merre indulj el, és milyen döntéseket hozz. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy előbb próbáld megtisztítani a tested, a gondolataidat, válaszd a tiszta ételek fogyasztását, engedd el a félelmeidet, és add fel az állandó versengést. Ez a lépés segít, hogy megemeld a rezgésedet, és könnyebben tudj kapcsolódni az Univerzum bőségáramlásához.

Halak – Előrejelzések

Nem vagy teljesen tisztában az elvárásaiddal, vágyaiddal és értékítéleteiddel. Az eredmény az, hogy ahelyett, hogy felelősséget vállalnál értük, másokat hibáztatsz. Minden alkalommal, amikor azon kapod magad, hogy ítéletet mondasz valaki másról, tedd fel magadnak a kérdést: ez tényleg rám tartozik? Tisztán látom, vagy eltorzult az, amit látni akarok? Képes vagy arra, hogy meggyógyítsd önmagadat, hogy teljesen kiteljesedett lény legyél és segíts másokon. Engedd el a félelmeidet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek