HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024 január 29. és február 4. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024 január 29. és február 4. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Rock Bottom

Elérkeztél egy olyan ponthoz az életedben, ami már nem vezet sehova, bármennyire is próbálod meggyőzni magad arról, hogy van még tennivalód. Itt az ideje az irányváltásnak, egy új megközelítésnek, valami másnak. Meg kell változtatnod a látásmódodat, azt, ahogyan eddig cselekedtél, és ahogyan viszonyulsz az életed egyes helyzeteihez. Lehet, hogy az az érzésed, hogy eltévedtél, nem tudod, merre menj, de a belső iránytűd pontosan fogja irányítani lépéseidet. Bízzál saját magadban, és abban, amit érzel. Engedd el a felesleges ítélkezést.

Bika – Follow the Leader

Lehetséges, hogy bizonyos okok miatt hagytad magad befolyásolni vagy irányítani, legyen szó akár személyes, akár munkahelyi kapcsolatokról. Az a fontos, hogy visszanyerd a személyes hatalmadat, vedd át az irányítást a saját életed felett, és vállald fel a gondolataidat. Hallasd a hangod, mert az általad küldött üzenet igencsak figyelemre méltó, és nagy dolgokat hozhatsz létre az életedben. Nagy hatással lehetsz másokra is, a világos és őszinte megbeszélések fontosak manapság.

Ikrek – Bone Collector

Figyelj arra, hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre, és vedd észre, ha felfedezel egy bizonyos ismétlődő mintát. Lehetséges, hogy ennek gyökerei valahol mélyen a gyermekkorodban keresendőek, és a hasonló helyzetekben ezért adsz automatikus választ. A jelen nagy segítségedre lehet, mert így felfedezheted és átalakíthatod azt, ami korlátot szab számodra, hogy szabadon cselekedj, minden pillanatban. A tudatosság és az önvád elengedése segít megszabadulni a múlt karmai közül.

Rák – Cleaning House

Jó lenne, ha ezen a héten több időt szánnál egy fizikai és egy lelki méregtelenítő program elindítására. Engedd el azokat az étkezési szokásokat, amelyek kényelmetlenséget okoznak, sétálj a szabadban vagy válassz valamilyen sportot, de mindenekelőtt hagyj fel azokkal a gondolatokkal, amelyek a bizalmatlanság és a félelem ördögi körében ragadnak. Ha ezeket megcsinálod, könnyebbnek, kreatívabbnak és kezdeményezőbbnek fogod érezni magad, és az ebből a tiszta térből hozott döntések teljes összhangban lesznek a belső igazságoddal

Oroszlán – Spark

A külső csillogás és túlzott önbizalom, amit mások felé mutatsz, sokszor falat húz közéd és a világ közé. Pedig a felszín egy érző szívet takar, ha egyszer közelebb engedsz magadhoz valakit, megismerheti, hogy igazán milyen ember vagy. Az ideális az lenne, hogy ha hű tudnál lenni saját magadhoz, attól függetlenül, hogy mi történik körülötted. Másrészt ne engedd, hogy felemésszenek a negatív érzelmek, érzések és gondolatok. Végül is másnak lenni azt jelenti, hogy különleges vagy.

Szűz – Dragon’s Lair

A belső figyelmeztető rendszered nagyon jól működik, éppen ezért jó lenne, ha mostanában jobban odafigyelnél rá, mert csúszós, kihívásokkal teli terepen is nagy hasznát veheted. Egy olyan kihívással találkozhatsz, ami arra késztet, hogy valami újat, valami egészen mást tegyél, amelynek segítségével újra átélheted a tökéletes életörömöt. Egy új élmény hív, amely próbára teszi a bátorságodat, hogy belevágj egy számodra fontos és értékes kalandba. Vállald a kockázatot.

Mérleg – Heal the “Ouch”

Ezen a héten kicsit jobban figyeld meg, hogyan bánsz saját magaddal és a körülötted lévőkkel. Nézd meg, milyen hiedelmek, minták vagy értékítéletek állnak a viselkedésed mögött, és térj vissza a megbocsátáshoz. Először bocsáss meg saját magadnak, majd másoknak, hiszen a legfontosabb cél, hogy szabadítsd fel a lelked a terhek alól. Ne vádold tovább saját magad, a választásaid ezentúl csak rajtad múlnak. “A sötétség a fény hiánya” – döntsd el, hogy hogyan akarod élni az életed.

Skorpió – Stuck in the Mud

Ez egy olyan időszak, amikor azt érzed, hogy minden stagnál vagy lelassult, mindez azért van, hogy a figyelmed más irányba terelődjön. Eljött az ideje, hogy más szemszögből szemléld a dolgokat. Ne próbálj változtatni ezen a helyzeten, maradj pusztán megfigyelő, várd ki, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Készíts részletes elemzést a kitűzött célokról és tervekről. Hamarosan ismét megújult erővel indulhatsz az úton.

Nyilas – Rescue

Bár a megváltó szerepe nagyon jól áll neked, sokat segítettél másoknak, de itt az ideje, hogy jobban vigyázz magadra és foglalkozz a saját álmaiddal. Lehet, hogy abban a helyzetben vagy, hogy arra vársz, hogy valaki “megmentsen” egy bizonyos helyzetből. Jó lenne feladni életed bizonyos területeinek idealizált vagy romantikus szemlélését, és az illúzión túl pontosan olyannak látni őket, amilyenek. Hallgass az intuíciódra, ne engedd, hogy bárki vagy bármi befolyásoljon.

Bak – Storm Fields

A következő napokban nem tanácsos olyan projektekbe vagy tevékenységekbe bonyolódni, amelyek látszólag megzavarják a nyugalmadat, és öröm helyett inkább drámát hoznak az életedbe. Könnyen felismerheted őket, ha odafigyelsz arra, hogy mit érzel, amikor ilyen helyzetben vagy. A test feszültsége, elnehezülés érzés vagy az izgatottság, amikor arra gondol, hogy mit kell tennie, egyértelműen jelzik, hogy nem az a megfelelő választás. Ne ragaszkodj görcsösen a dolgokhoz, inkább várd meg, míg a viharfelhők eloszlanak.

Vízöntő – Commitment

Ebben az időszakban az üzleti kapcsolataid erősek és harmonikusak. Nyugodtan bízhatsz a körülötted lévőkben, hiszen közös erővel könnyen sikerre tudjátok vinni a kitűzött célt. Légy tudatos és következetes abban, ahogy másokhoz viszonyulsz, gondold jól meg, hogy mit miért mondasz, mi a célja és üzenete a mondandódnak. Körültekintően válaszd ki, hogy milyen emberekkel töltöd az idődet, ezekben a napokban mások is sok társulási javaslattal fognak érkezni.

Halak – Mountain

Ami áthidalhatatlan akadálynak tűnik közted és a vágyott siker között, az nem más, mint egy “kihívás”, hogy másként közelíts a dolgokhoz, mint ahogyan eddig tetted. Keress egy új utat, amely elvezet a kívánt ponthoz, egy új cselekvési és válaszadási módozatot. Ahogy a víz áttör a legváratlanabb helyeken, úgy te is változtasd meg a szöget, ahonnan nézed a világot, hallgass az intuíciódra, és legyen bátorságod a saját utadhoz, függetlenül attól, hogy mások mit választanak. A helyes döntések azok, amelyektől légiesen könnyednek érzed magad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek