HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. január 22-28. Között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. január 22-28. Között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Megalkuvás

Néhány kompromisszumot kötöttél nemrég, és most érezni kezded ezek hatását, azonban az állapot, amiben vagy, nem túl kellemes számodra. Egy dolog találkozni egy másik ember véleményével, megérteni az ő nézőpontját, amely más, mint a tiéd, és egészen más elárulni a saját igazadat. Próbáld megérteni, miért keresed ezeket a kompromisszumokat, mert előbb-utóbb rájössz, hogy nem hasznosak számodra. Bízz abban, amit a szíved mond, mert ez segít abban, hogy ne csak a tartalomra, hanem a célra is összpontosíts.

Bika – Utazás

Ezen a héten az utazás lesz a központi téma számodra, ez lehet egy belső utazás, mélyen a belső lényedben, vagy egy olyan külső utazás, amelynek végső célja még ismeretlen számodra. Az ezekben a napokban tapasztalható könnyedség segít abban, hogy életed bizonyos aspektusaival kapcsolatos mély kinyilatkoztatásokat kapj, amelyek meghozhatják a várt változást. Maradj mozgásban, még akkor is, ha néha lassítanod kell, légy jelen, figyelj jobban saját magadra és a körülötted lévőkre.

Ikrek – Bőség

Azok a pillanatok, amikor kompetensnek érzed magad, mind fizikailag, mind intellektuálisan és tudatilag is, minden szinten jelenvalóvá teszik a bőséget az életedben. A virágzás időszakát éled, lehetőséget kapsz rá, hogy harmonizáld a belső világodat a külsővel. Úgy érzed életed kiteljesedett, átjár a szeretet, az együttérzés és a nagylelkűség lendülete. Gondolataid konkrét szinten is megnyilvánulnak, ebben az időszakban egyre tettrekészebb vagy, virágzó és bőséges életet teremtesz. Nyisd ki a szíved, hogy egyre többet tudj befogadni.

Rák – Te vagy a világ

Ez a hét lehetőséget kínál arra, hogy egy nagyszabású projektben vegyél részt másokkal együtt. Csodálatos lehetőség ez a megszerzett tudás gyakorlatba ültetésére, csapatban való kommunikációra és cselekvésre, és mindenekelőtt egy igazán fontos siker eléréséhez való hozzájáruláshoz. Az eddig felhalmozott tapasztalatok egy új pozícióhoz juttathatnak, minden feltételnek megfelelsz, hogy bölcs vezető legyél. Másrészt itt az ideje, hogy a közeli kapcsolatokban kifejtsd a véleményed.

Oroszlán – Összehasonlítás

A folyamatos összehasonlítás másokkal eltávolít attól, aki valójában vagy, és az eredmény a kisebbrendűségi vagy felsőbbrendűségi érzés megjelenése lesz. Mindig lesz valaki, aki szebb, tehetségesebb, erősebb, okosabb vagy boldogabb, legalábbis látszólag, mint te. Akkor lehetsz csak önmagad, ha nem hasonlítod magad másokhoz, és valóban ki tudod mutatni a maximálisan a benned rejlő lehetőségeket. Ebben az időszakban az is fontos, hogy hagyd magad elragadni a kreativitás hullámától. A legjobb, ha az írás bármilyen formáját választod az önkifejezés eszközéül.

Szűz – Türelem

Úgy tűnik, hogy most a várakozás a legmegfelelőbb megoldás a problémáidra, így elkerülheted, hogy csak azért kényszerítsd a dolgokat, hogy a kedved szerint történjenek. A mag el van vetve, most pedig add át a munkát a természetnek, te csak várd ki türelmesen a végeredményt. Koncentrálj inkább arra, hogy magadra, a testedre figyelj anélkül, hogy hagynád, hogy az egód elodázza a boldogsághoz való jogodat. Cselekedeteiddel támogass teljes mértékben másokat is. Amikor elkezdesz egy bizonyos célt szolgálni, a célod tízszeresen szolgálni fog téged.

Mérleg – Az illúzión túl

Itt az ideje, hogy elkezd a valóságot saját magadban keresni, és nem a külvilágban. Engedd el az állandó kritizálást, ne foglalkozz folyton a külvilág zajával, összpontosítsd a figyelmed a belső világodra. Te vagy a saját univerzumod középpontja és teremtője, és teljes hatalmad van a kívánt élet megteremtésére. Bocsáss meg azoknak, akik ”hibáztak” és szabadulj meg a múlt negatív energiáitól, hogy a spontaneitás és a szinkronicitás vezessen a választott úton. Semmi sem történik véletlenül.

Skorpió – Harc

Az elmédben úgy tűnik, hogy egy csatatér van, ahol a gondolatok folyamatosan harcban állnak. A páncél, amit a világ előtt viselsz, azt az illúziót kelti, hogy biztonságban vagy, senki és semmi nem bánthat, de amíg a sebek be vannak takarva, nem gyógyulhatnak be. Ne zárkózz el a külvilágtól, bízz abban, hogy az Univerzum véd és támogat. Engedd át minden félelmedet, ítéletedet, bűntudatodat, és éld nyugodtan, örömmel teli az életed. Olvass számodra kedves könyveket, és figyelj az általuk kapott üzenetekre.

Nyilas – Újjászületés

A fejlődés és a változások, amelyek mostanában állandóan rád támadnak, nyilvánvalóan ok nélkül arra késztethetnek, hogy egyik állapotból a másikba kerülj. Légy jelen és bízz abban, ami most történik egy magasabb szintre juttatva új lehetőségek felé vezet. Ez az a pillanat, amikor új kapcsolatok és projektek jelennek meg az életedben, amelyek arra ösztönöznek, hogy túllépj a régi mintákon, és megmutasd kreativitásodat, kalandvágyadat. Ne feledd, hogy önmagunkról leginkább a kísérletezések által tanulhatsz. Ne hanyagold el se a testedet, se a lelkedet.

Bak – Csend

Egy nagyon értékes időszak kezdődik számodra, most könnyedén megélheted a belső béke állapotát, a maga igazi mélységében. Lehet, hogy egyesek most nem érzik jól magukat melletted, de dönthetsz úgy, hogy olyan társaságot keresel, ahol könnyen megtalálod az összhangot másokkal. Elkezded új nézőpontból szemlélni az életed, és a mostanában megjelenő látomások hamarosan a fizikai valóságban is megnyilvánulnak, elhozva számodra a régóta várt beteljesülést. Maradj stabilan ebben a teljesség energiájában, engedd át magad a jelen pillanatnak.

Vízöntő – Kívülálló

Megtörténhet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, ahol kirekesztettnek vagy “kívülállónak” érzed magad, mint egy tehetetlen gyerek. Ennek a hozzáállásnak a gyökerei mélyen a gyermekkor első éveiben átélt élményekben gyökereznek, most pedig itt az ideje, hogy megszabadulj a múlt félelmeitől, felvállald erődet és érettségedet, és tudatosítsd, ki is vagy most. Rendelkezel minden erőforrással, amelyre szükséged van ahhoz, hogy irányítsd az életed és döntéseid, elfogadva a világ dolgait. Koncentrálj a jelen pillanatra, és ne feledd, hogy soha nem vagy egyedül.

Halak – Villám

Zavarosabb idők jönnek, amelyek kiszámíthatatlan helyzeteket generálnak, és valóságos kihívást jelentenek, hogy felfedezd a bennük rejlő potenciálok ajándékait. Ami első pillantásra nehéznek tűnik, az nem más, mint egy jó alkalom arra, hogy egy erős vihar után élvezd a tiszta égbolt szépségét és a levegő frissességét. Egy másik nézőpontból való megközelítés világosságot hozhat, feltárva az igazságot mindenkiről és mindenről. Ha úgy érzed, hogy nagyon fáradt vagy, és nincs semmi ötleted, koncentrálj magadra, vegyél egy mély lélegzetet, és kérd a választ az Univerzumtól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek