HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2024. február 12-18. között!

Heti orákulum horoszkóp 2024. február 12-18. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Utazás

Ez az időszak számodra előnyös változásokat tartogat. Legyen szó az új célpontok felé tett utazásokról vagy a benned végbemenő változásokról, élvezed az életet, a könnyedséget és a sok kalandot. Ne aggódj, az út könnyű, nem kerül túl sok erőfeszítésbe, de az előre elkészített részletes tervek nem működnek. Engedd, hogy az adott pillanat inspiráljon, és ennek megfelelően válassz. Ez a hét új barátokat és tapasztalatokat hoz az életedbe, annak megfelelően, hogy mit érzel és milyen igényeid vannak.

Bika – Világosság

Olyan időszakot élsz át, amikor igazán tisztában vagy az életeddel, a megnyilvánulásod miértjével, a meghozandó döntésekkel és mindenekelőtt a körülötted lévő emberekkel kapcsolatban. Ahogy az illúzió hulláma lefelé ível, a valóságot olyannak érzékeled, amilyen, és a saját javadra cselekedhetsz. Ne engedd, hogy a külvilág túlságosan befolyásoljon, inkább hagyatkozz arra, amit a szíved mond. Az elhamarkodott döntések, anélkül, hogy előzetesen kérdéseket tennél fel magadnak, nem hozzák meg a kívánt eredményt.

Ikrek – Bizalom

Ez a hét kihívást hoz számodra a bátorság terén, így könnyebben indulsz el egy ismeretlen irányba. A lényeg az, hogy bízz magadban, és abban, hogy ez a változás valóban hasznodra válik, még akkor is, ha fogalmad sincs róla, mi fog történni. Az előzetes tervek és előkészületek most nem működnek, ezért maradj a lehető legéberebb, és cselekedj. A végén a dolgok a lehető legjobbra fordulnak, vesd bele magad az ismeretlenbe, és teljes lényeddel élvezd mindazt, amit ez a lépés hoz magával.

Rák – Semmi különös

Ez a hét meglehetősen csendes, különösebb feszültségek nélkül telik, így minden nap élvezheted az életedet alkotó apróságokat. Döntsd el, hogy több időt töltesz a lelkednek kedves emberekkel, menj ki a természetbe, vagy szenteld az idődet kedvenc hobbidnak. Nem ez a megfelelő idő az üzleti projektek miatt aggódni – várj, míg elmúlik ez a csendes időszak, utána újra belevetheted magad a munkába. Cselekedj a lehető legtermészetesebben, és hagyd, hogy az vezessen, amiről úgy gondolod, hogy számodra megfelelő.

Oroszlán – Te vagy a világ

A következő napokban lehetőséged lesz részt venni egy másokkal közös projektben. Csodálatos lehetőség a megszerzett tudás gyakorlatba ültetésére, csapatban való kommunikációra és cselekvésre, de mindenekelőtt hozzájárulhatsz egy kiemelkedő siker eléréséhez. Az eddig felhalmozott tapasztalatok “befolyásos” pozícióhoz juttatnak ebben a csoportban, mert minden feltételnek megfelelsz, hogy bölcs vezető legyél. Másrészt lehet, hogy itt az ideje, hogy vállald a véleményed egy hozzád közelálló kapcsolatban.

Szűz – Teher

Egy olyan időszakon mész keresztül, amikor ráébredsz, mi a fontos számodra, és melyek azok a dolgok, amelyekről szeretnél lemondani. Most lehetőséged van arra, hogy függetlenítsd magad a múlt terheitől, amelyek eddig arra ösztönöztek, hogy egy bizonyos módon cselekedj, anélkül, hogy elgondolkoztál volna rajta, hogy ez hasznos számodra vagy sem. Törekedj arra, hogy beteljesítsd a saját álmaidat, ezért ne mindig a körülötted lévőket részesítsd előnyben. Ne hagyd, hogy mások elvárásai irányítsák az életed.

Mérleg – Az ugrás

Ezen a héten minden esélyed megvan, hogy kimozdulj a holtpontról. Legyen szó üzleti vagy párkapcsolati döntésről, most a megfelelő kontextus jön létre számodra, így több lehetőséget kapsz a konkrét cselekvésre. Vállald a kockázatot, hogy túlléphess a régi korlátozások határain, élvezd az új változást, amely átalakítja az életed. Figyelj a kapott információkra, mert ezek fontos támpontokat tartalmaznak a megteendő lépésekkel kapcsolatban.

Skorpió – Megértés

Most lehetőséged adódik arra, hogy a megfelelő kontextus kíséretében megértsd a dolgokat, amik eddig fejtörést okoztak. Tudni fogod, hogy milyen döntéseket szükséges meghoznod, merre indulj, és kik a megfelelő támogatók a számodra. Engedd, hogy magával ragadjon a pillanat szépsége, tárd ki szárnyaidat, hogy új tájakat fedezhess fel. Az inspiráció adott, ültesd át gyakorlati projektekbe és mindennapi helyzetekbe, hogy új és kreatív lélegzetet vihess az életedbe. Maradj nyitott a feléd érkező javaslatokra.

Nyilas – Előrejelzések

A következő napokban kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, mivel olyan dolgokat mondasz ki bizonyos személyről a környezetedben, amit jobb lett volna megtarts magadnak. Tedd fel a kérdést, hogy amit érzékelsz az a te nézőpontod, vagy netán mások befolyásolnak. Figyelj befelé, hogy megtudd, hogyan érzed magad a kapcsolataidban. Nem minden igaz rád, amit észlelsz, mint ahogy az sem biztos, hogy minden hasznodra válik. Maradj jelen, és figyelj arra, ami körülötted és benned zajlik. Az intuíciód pontosan vezet ezeken a zavaros vizeken.

Bak – Politika

Az intuíciód különböző jelzéseket küld neked a környezetedben lévő egyes személyekről, jó lenne hallgatni rá. Előfordulhat, hogy olyan helyzetekbe kerülhetsz, amikor úgy érzed, hogy mások manipulálnak, irányítanak. A fokozott fegyelem segíthet abban, hogy ne kerülj konfliktushelyzetekbe. Másrészt nézd meg, milyen szerepeket választasz ezekben az összefüggésekben, mert a maszkok nem segítenek elérni a kitűzött célt – legfeljebb ellened fordulhatnak. Próbáld egy kicsit jobban kiismerni az embereket a felszínes mosolyon túl, és bízz magadban és abban, amit érzel.

Vízöntő – Lustaság

Ne engedd, hogy eluralkodjon a lustaság és a zsibbadás állapota, mert ezek olyan energiák, amik nem előnyösek számodra. Még akkor sem, ha lelassítasz egy kicsit, vagy olyan tevékenységeket választasz, amelyek nem érdekelnek annyira, tartsd meg a “cselekvés”, a jelenlét és az öröm állapotát minden pillanatban. Az utazás még nem ért véget, maradj nyitott a további lehetőségekre, még akkor is, ha csak új nyaralóhelyről van szó. Hagyd nyitva az ajtót az új előtt, és figyelj arra, ami most történik körülötted.

Halak – Kötődés a múlthoz

Ha mostanában azon kapod magad, hogy az emlékek szelencéjében turkálsz, jó lenne figyelmedet a jelenre fordítani, amikor a létezés minden áldását rád árasztja. Nagy lehet a kísértés, hogy visszatérj néhány megtörtént eseményhez, de ez elszakít néhány olyan döntéstől, amelyeket most meg kell hoznod saját magad, és a szeretteid érdekében. Másrészt ezekben a napokban világossá válik, hogy merre kell indulnod: lépj be bátran az életed új szakaszába.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek