HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2023. február 6-12. között!

Heti orákulum horoszkóp 2023. február 6-12. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Arrow Master

Ezen a héten több világosságot és pontosságot nyersz szándékaid elindítása terén. A fontosabb döntések előtt koncentrálj az álmaidra, vágyaidra, összpontosít a szándékaidra, majd add át őket az Univerzumnak anélkül, hogy ragaszkodnál a végső eredményhez. A beteljesüléshez vezető út és a valóságban való megnyilvánulásuk nem tőled függ, és nem is irányíthatod. Engedd őket szabadon, maradj kapcsolatban az isteni forrással, és a végén meg fogsz lepődni az eredményen. Az Univerzum az egyetlen, aki ismeri a legmegfelelőbb módot arra, hogy szándékaid örömmel és könnyedén megvalósulhassanak.

Bika – The Winged Wise Ones

Ezen a héten közelebb kerülhetsz az isteni energiákhoz, a láthatatlan síkokhoz. A velük való kapcsolatod most igen magas szinten van, az angyalok és a fénylények könnyedén továbbítják neked üzenetüket. Ebben az időszakban az isteni beavatkozásnak köszönhetően sok segítséget kapsz az életed bizonytalan helyzeteiben. Mintha varázsütésre történne meg gyógyulás és az átalakulás. A kavargó gondolatokat a meditáció segítségével tudod lenyugtatni, abban az állapotban külső szemlélőként kezelheted őket.

Ikrek – The Phoenix

Olyan időszakot élsz át, amikor az életed egy fontos ciklusa ér véget, és valami teljesen új kezdődik el. Lehet ez akár egy párkapcsolati vagy munkahelyi változás, amelyen különösebb kudarc vagy szakadás nélkül lépsz keresztül. Egészen egyszerűen, életed egy bizonyos aspektusa teljesen átalakul, és új utak nyílnak meg előtted. Itt az ideje továbblépni, kipróbálni valami teljesen újat, más megközelítéssel, más látásmóddal és más emberekkel. A végén valóban meg fogsz lepődni a változás után elért eredményeken.

Rák – The Swan Queen

Ez a hét alkalmas arra, hogy csendben ülj, és átgondold az életed eseményeit, amelyeken keresztül mentél, amelyek alakítottak, bölcsességet, érettséget adtak. Még akkor is, ha sokszor a megtett út fáradtságosnak és nehéznek tűnt is, a kapott eredmény végül csodálatos. Az intuíciód vezet, hallgass befelé, ne a külvilágban keresd a választ és a megoldást. A következő napokban egy csodajó új ötleted születhet, vagy részt vehetsz egy olyan projektben, amire már régóta vártál. Most már minden szükséges eszköz kéznél van a hőn áhított siker eléréséhez.

Oroszlán – The Fire Prince

Az elmúlt hét izgatottsága és idegessége kiszívta minden erődet, és gátolja a kreatív oldalad működését, ami pedig minden helyzet megoldásához szükséges lenne. Az agresszív cselekvés végső soron veszteségekhez vezet, ezért próbálj türelmesnek maradni, és lassíts a tempón, hogy elérd a kitűzött célt. Az intuíciód egyértelmű jelzéseket küld a körülötted lévő emberekről, valamint a döntésekről, amelyeket bármikor meg kell hoznod. Fokozottan figyelj azokra a dolgokra, amelyek homályosnak, nagyon igényesnek tűnnek vagy megszállottan ismétlődnek.

Szűz – The Sun Dancers

Ha elmerültél a jövővel kapcsolatos gondolataidban és álmaidban, jó lenne egy kicsit lassítani, mert fennáll a veszélye, hogy elveszíted a jelen pillanat minden szépségét. Tedd félre az aggodalmakat, hogy mi lesz holnap, vagy hogyan lehetne másképp csinálni, és élvezd azt, ami most van. Minden választ és megoldást megtalálsz, amit keresel, de előbb élvezd az életet. A harag, a harc és az állandó tervezgetés miatt könnyen beleragadhatsz egy ördögi körbe. Bízz benne, hogy minden rendben lesz, fedezd fel az életet, még ha elsőre ijesztő is lehet, hogy nem tudod, mit hoz a jövő.

Mérleg – The River Queen

A rugalmasság és a távolságtartás azok a fő tulajdonságok, amelyekre mostanában összpontosítanod kell. Engedd el a feszültséget, a merevséget, és maradj rugalmas, mind a gondolkodásban, mind pedig a cselekedetben. Ha hagyod magad áramlani, mint a víz, most semmi akadály nem állhat az utadba. Könnyen találsz megoldást a téged foglalkoztató helyzetekre, így a kapcsolataid kiegyensúlyozottá, harmonikussá válnak. Tápláld a lelkedet minden nap azzal, hogy olyan dolgokat csinálsz, amelyek örömet, kiteljesedést, erőt és energiát hoznak számodra. Játssz többet, és hagyd az Univerzumra a gondjaidat.

Skorpió – The Chess Queen

Azt üzeni ez a kártyalap, hogy minden szükséges eszközt meg fogsz kapni a céljaid elérése érdekében, valamint a béke és a jólét elnyeréséhez. Kezd egy átfogó képed kialakulni az életedről, az intuíciód vezet a legmegfelelőbb döntések meghozatalában. Maradj kapcsolatban az univerzális energiával és kövesd azt, mert ez a számodra legmegfelelőbb és legkedvezőbb irányba visz el. Légy figyelmes és befogadó, hiszen más forrásokból is kapsz majd ihletet és üzenetet.

Nyilas – The Spirit Whisperer

Ezen a héten az intuíciód és a látnoki képességed igen magas szinten van, és ez a fontos döntések előtt nagyon hasznos lesz számodra. A megfelelő időben meg fogod tudni tenni a megfelelő lépést, a végén pedig siker koronázza a lépteidet. Figyelj oda azokra az ötletekre, amelyek ebben az időszakban merülnek fel benned, sőt célszerű lenne egy füzetbe lejegyezni, hogy majd, amikor eljön az idő, felhasználhasd őket. Ebben az időszakban sok közeli kapcsolatod egy másik szintre emelkedik, megmutatva a maguk igazi természetét és jelentőségét.

Bak – The Web Weaver

Az elmúlt időszakban befektetett munka gyümölcse kezd beérni, és ez nem csak a te életedre, de a körülötted élőkre is pozitív hatással van. Gondolataid, érzéseid, tetteid a teremtés nagy hálózatának részét képezik, és ez arra késztet, hogy tudatosítsd szándékaid erejét és kreatív képességeidet. Tudatosulni fog benned, hogy minden mindennel összefügg, hogy egy láthatatlan szál kapcsolja össze a világ dolgait. Élvezd ezt a varázslatot az életedben, és teljes mértékben vállald be a rád bízott fontos életfeladatot.

Vízöntő – The Ice Queen

Jó lenne, ha egy kicsit elgondolkoznál az illúzió fogalmán. Tényleg azt hiszed, hogy valóban rendelkezel valamivel ezen a világon? Még az ihletet vagy ötleteket is az isteni forrásból “kölcsönözzük”, és azért visszük a tudatos síkra, hogy megnyilvánulhasson. Az a hamis benyomás, hogy birtokolsz valamit, megakadályozza, hogy szabadon és könnyedén mozogj az életben. Szabadítsd fel kapcsolataidat, anyagi javaidat, otthonod és életed minden területét ebből a fojtogató fogságból, és engedd, hogy a létezés szabadon áramoljon. Légy hálás azért, amid van és ami adatik neked.

Halak – The Wise Woman of Wonderland

E hét kulcsszava az integritás, gondolatban, szóban és tettben. Amíg kapcsolódsz az őszinteség folyamához, és szavaid az igazságot tükrözik, a körülötted lévő láthatatlan erők gondoskodnak és védenek. Maradj hűséges a választott úthoz, és élvezd mindazokat az előnyöket, amelyek a közelmúltban végzett munka eredményeként kezdenek megjelenni. Ne feledd, hogy számodra nem a kompromisszum a megoldás, akkor sem, ha pillanatnyilag kényelmesnek is tűnik. Állj szilárdan és tiszteld a belső igazságodat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek