Napi LikeHatalmas meglepetést okozott a beszélő bankautomata - VIDEÓ

Hatalmas meglepetést okozott a beszélő bankautomata – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kanadai bank megváltoztatta az ATM-jét (Automated Tele Machine) automatic thanking machine-re, azaz a bankvállalat személyre szólóan köszönte meg minden ügyfelének a bizalmat, és olyan ajándékokkal lepte meg az embereket, amelyre álmukban sem gondoltak volna.

nobankautomata

Egy baseballrajongó férfi is ki szeretett volna venni némi készpénzt az automatából, ehelyett egy oldalt kinyíló kis ablakban a kedvenc csapatának mezét és sapkáját találta, valamint egy baseball kesztyűt. Látni lehet az arcán az igazi örömet, azonnal bele is bújt a kék-fehér trikóba és sapkába.

De itt még nem ért véget a meglepetés, hiszen kedvenc játékosa is élőben megjelent és meghívta a mérkőzésükre, ahol a szerencsés rajongó még pályára is állhatott és dobhatott is a játékosoknak. Egy idős hölgy gyönyörű virágcsokrot kapott ajándékban, amelyet az élete legszebb bokrétájának nevezett. Egy gyerekeit egyedül nevelő édesanya összerezzent, mikor az automata saját nevén szólította.

A nő közölte, hogy sajnos sosem lesz annyi pénze, hogy gyerekeit elvigye egyszer Disneylandbe. Így két jegy bukkant elő, amellyel csodás örömöt szerezhetett gyerekeinek. Az örömtől könnyező anyuka alig tudta megköszönni ezt az óriási gesztust. Egy idős édesanyának repülőjegyet adott ki az automata, hogy el tudjon utazni Trinidadba, ahol a lánya éppen a rákkal küzd.

Az erről készült videó már bejárta az egész világot, több mint 5 millióan nézték meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek