KuriózumHarry herceg találkozott azzal a nővel, aki 22 évvel ezelőtt könnyeket csalt...

Harry herceg találkozott azzal a nővel, aki 22 évvel ezelőtt könnyeket csalt Diana hercegnő szemébe

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A hírességek gyakran beleegyeznek, hogy hétköznapi emberekkel találkozzanak, csak hogy beszéljenek velük, támogatást nyújtsanak nekik, hogy lássák, hogyan élnek azok, akik nem tartoznak az ők környezetükhöz.

Megszokott dolog, hogy a hírességek jótékonysággal foglalkoznak, kórházakat, árvaházakat és rászoruló családokat látogatnak. Vannak olyanok is, akik jótékonysági alapítványokat hoznak létre, amelyek sikeresen működnek, és bebizonyítják, hogy a világnak valóban szüksége van a nagylelkű emberekre.

Nemrégiben Harry herceg és felesége látogatást tettek Angolában. A híres Diana hercegnő fia úgy döntött, meglátogatja azokat a helyeket, ahol valaha édesanyja is járt. Mindenki úgy ismeri Diana hercegnőt, mint aki mindig rendkívül nyitott és szívélyes volt. Az emberek mindig különleges szeretettel és tisztelettel beszélnek róla.

Ezt már olvastad? 9 dolog, amiben Diana hercegnő teljesen megváltoztatta a brit király családot

Sussex hercegének első állomása néhány aknamező volt, ahol az édesanyja is járt 22 évvel ezelőtt. Harry herceg azokkal az áldozatokkal is találkozott, akik a polgárháború alatt felrobbantatlan aknák okozta sérülésektől szenvednek mind a mai napig. Sokaknak közülük nincs lába, vagy nyomorékok maradtak életük végéig.

Többek között Sandra Tigika is részt vett ezen a találkozón. Ez a lány 22 évvel ezelőtt különösen meghatotta Diana hercegnőt. Akkor még csak 16 éves volt, de azóta is mindig könnyes szemmel emlékszik vissza a találkozásra.

View this post on Instagram

‪This evening The Duke and Duchess of Sussex accompanied Her Majesty The Queen and members of @TheRoyalFamily to the annual @RoyalBritishLegion Festival of Remembrance. This special event, which has taken place every year since 1923 at the @RoyalAlbertHall, commemorates all those who have lost their lives in conflicts.‬ • ‪This year’s Festival marked the 75th anniversary of a number of crucial battles of 1944, with a particular emphasis on the collaboration and friendship of the British, Commonwealth and Allied armies who fought them. A unique tribute was given to acknowledge those involved both past and present, culminating in a special parade of some of the last surviving veterans who fought and served in 1944.‬ • ‪Their Royal Highnesses, who last year attended their first Festival of Remembrance together, were honoured to once again pay tribute to all casualties of war and remember those that have made the ultimate sacrifice for their country.‬ ‪#FestivalOfRemembrance ‪#WeWillRememberThem‬ Photo © PA / Royal British Legion

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

A hercegnő látogatásának idején Sandra éppen kipróbálhatta a számára készült protézist. A lány története mélyen megindította a hercegnőt. Sandra úgy emlékszik vissza azokra a pillanatokra, mint életének különlegesen fontos eseményére, és nagyon büszke rá, hogy személyesen találkozhatott egy olyan csodálatos emberrel, mint amilyen Diana hercegnő volt.

Ezt már olvastad? 15 megható idézet egyenesen Diana hercegnétől!

Nem meglepő, hogy a Harry herceggel való találkozás is örömmel töltötte el őt. Elmesélte, hogy van egy Diana nevű lánya, akit a hercegnéről nevezett el.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek