Nagyon várták a kisfiút, de a sors közbeszólt.

Lauren és Matt Accurso már a középiskolában szerelmespárt alkottak, és úgy tervezték, hogy életük hátralévő részét együtt fogják leélni, gyerekeik társaságában. Azonban a sors közbeszólt, és Lauren életét vesztette, miután a pár negyedik, és nagyon várt fiúgyermekét, a kis Matthew-t világra hozta.

“Annyira boldogok voltak, mikor kiderült, hogy a negyedik gyerkőc végre fiú lesz” – mondta a Today magazinnak a család lelkipásztora, Matt McCloghry.

Szülés közben ritka komplikációk léptek fel, és az orvosok nem tudták megmenteni Lauren életét, a kis Matthew is agykárosodást szenvedett. Lauren és Matt 20 évnyi boldog párkapcsolata hirtelen véget ért, és a férfi egyedül maradt három kislányával, Ali Rose-al, Naomi Belle-el, és Layne Louise-al, és az egy szem kisfiúval, Matthew-al, akinek az állapota továbbra is válságos volt, és Matt attól tartott, hogy felesége után kisfiát is elveszítheti.

“Biztos lesznek olyanok, akik a történetünket hallva azt gondolják, hogy micsoda tragédia ért bennünket, hogy hol van ilyenkor Isten, mikor szükség lenne rá, hogy lám-lám, csodák márpedig ugye, hogy nincsenek. Nos, én azt mondom, hogy a kisfiam, Matthew egy igaz élő csoda, aki azért van életben, mert az Úr meghallotta az imáinkat. Az életemben a legnagyobb csoda, hogy mikor elvesztem életem szerelmét, akivel 20 évig éltem együtt, kapok egy kisfiút, egy új életet, és még rajta kívül van három csodás kislányom” – nyilatkozta bizakodóan a férfi.

Fotók: GoFundMe

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.