KuriózumHárom éve elhuny lányuktól kapott levelet egy házaspár

Három éve elhuny lányuktól kapott levelet egy házaspár

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy japán lány tíz évvel ezelőtt, 19 éves korában adott postára egy szüleinek címzett levelet, azzal a megkötéssel, hogy azt csak 10 év múlva kézbesíthetik. A lány három évvel ezelőtt esett a márciusi fukusimai földrengés következtében kialakult cunami áldozatául.

.„Amikor eljut hozzátok a levelem, talán már nagyszülők lesztek” – olvasható a fiatal nő kétoldalas, kézzel írt levelében, amelyet a Jomiuri Simbun című japán lap mutatott be. A nő levelében úgy vélte, hogy 10 év múlva házas lesz, és gyerekei is lesznek.

„Apa, anya, olyan sokat törődtetek velem, most én fogok gondoskodni rólatok” – írta megindító levelében a fiatalon elhunyt nő.

A sors azonban másképp akarta, a szökőár ugyanis elsodorta az Ocucsiban lévő otthonát, holttestét pedig soha nem találták meg. Nem sokkal a katasztrófa előtt a 26 éves lányt eljegyezte a barátja. Vannak napok, amikor azt gondolom, most már akár meg is halhatok – mondta az apa, aki a mai napig bánja, hogy a korábban Kiotóban turistabuszokon dolgozó lányát arra kérte, költözzön vissza Ocucsiba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek