KuriózumHa valaki boldognak és nyugodtnak tűnik, nem jelenti azt, hogy könnyű a...

Ha valaki boldognak és nyugodtnak tűnik, nem jelenti azt, hogy könnyű a lelke

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Attól, amiért valaki vidámnak és kiegyensúlyozottnak tűnik, még nem jelenti azt, hogy könnyed a lelke!

Mindenkinek van egy múltja, és ez általában nem problémamentes! A legtöbb ember számtalan érzelmi traumát cipel magával egész életében, hiszen egy sokkoló, negatív élményt nem túl könnyű elfelejteni!

Az élet egyáltalán nem egy olyan gondtalan utazás, mint amilyenről legtöbben álmodnak. Ha minden olyan könnyen menne, hogyan tanulhatnánk meg azokat a fontos leckéket, amelyeket csak a nehézségek árán sajátíthatunk el?

Honnan tudhatnánk, hogy kiben bízhatunk meg, és kinek a jelenlétét ajánlott inkább elkerülni? Az igazság az, hogy egyetlen ember sincs, aki ne hordozna a lelkében keserűséget. Attól függetlenül, hogy milyen erősnek látszik valaki, még számtalan nehéz terhet cipelhet a lelkében. Sőt, minél erősebb egy ember, valószínű, annál több nehézségen ment keresztül.

A nagy sikerek mögött, rögös életút áll!

Érezted már úgy, hogy téged nem ért meg senki, és nem tudod elmesélni a szíved fájdalmát? Szakítottad meg már a kapcsolatot emberekkel csak azért, mert úgy tűnt, hogy nem értenek meg, és csak a saját életükkel vannak elfoglalva? Az igazság az, hogy soha, senki nem fog megérteni teljes mértékben, nem fogja átérezni a problémáidat.

Hidd el, hogy a szenvedés és a fájdalom nem értelmetlen! Mindenki másképp viseli a terheket és a megpróbáltatásokat. Ami neked úgy tűnik, hogy gyerekjáték, az más számára akár a legnehezebb próbatétel lehet.

Ne akarj elmenekülni a feladatok elől, előbb-utóbb úgyis ugyanolyan helyzetbe fog sodorni az élet! A nehézségek azért vannak, hogy átess rajtuk, és megerősödj! Néha el kell veszíteni valamit azért, hogy fel tudd fedezni az élet valódi értelmét.

Az egyik legkeményebb igazság, amit el kell fogadnod, és meg kell értened, az maga az élet! Hálás kell lenned a legnehezebb pillanatokért is, hiszen ezek a legfontosabb leckék az életben! Ha boldogan szeretnéd élni az életed, fogadd el, hogy van néhány dolog, amin nem tudsz, és nem is kell változtatni!

A dolgok állandóan változnak körülötted, és próbára tesznek, szembe kell nézned a legnehezebb problémákkal is. Az, hogy hogyan reagálsz rájuk, a te választásod, gondold jól meg, hiszen ettől függ, hogy milyen életet élsz!

Egy dolog azonban biztos: az Élet soha nem fog olyan próbatételek elé állítani, amelyek nem lesznek a segítségedre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek