Ha ezeket a dolgokat tapasztalod magadon, azt jelenti, hogy igen fejlett aurával rendelkezel!

Az erős személyiséggel, fejlett aurával, és pozitív énképpel rendelkező személyek az élet minden területén sikeresnek tudhatják magukat. Ha az alábbi jeleket észleled magadon, tudd, hogy elég tiszta az aurád ahhoz, hogy az életed csodálatos és kiegyensúlyozott legyen.

7 nyilvánvaló jel, ami fejlett aurára utal!

1. Azoknak akiknek fejlett az aurájuk, sokkal több pozitív energiával rendelkeznek, ritkán betegednek meg, kiegyensúlyozottak, sikeresek, elégedettek. Ellenkező esetben az illető gyakran panaszkodik fejfájásra, állandó fázásra, hideg végtagokra.

Időnként visszatérő krónikus betegségekkel küzd az a személy, akinek nem túl fejlett az aurája.

2. A fejlett aurájú személyek mindig sokkal sikeresebbek, sőt, nem kell túl nagy erőfeszítéseket tegyenek, nekik állandóan kedvez a szerencse.

3. Állandó optimizmus jellemző rájuk. Ha egy ilyen személlyel találkozol egyből jó kedved lesz, és teljesen más színben fogod látni a világot. Nagyon vonzó egy ellenkező nemű fejlettebb aurával rendelkező személy.

4. Nem panaszkodnak állandóan, úgy tűnik, nekik soha semmilyen problémájuk nincs. Ez persze nem igaz, pusztán igyekeznek az élet naposabbik oldalát élni.

5. A fejlett aurájú személyiségek kiváló vezetők, határozottak, tettrekészek, mások is szívesen együttműködnek velük. Sokan példaképként tekintenek rájuk.

6. Erős a testfelépítésük. Ha valaki mentálisan erős, az testileg is erős, későre fárad el, szinte alig látszik rajta, hogy mennyit dolgozik. A fejlett aurájú személyek jól bírják a fizikai és a szellemi megmérettetéseket is.

7. Nem félnek a változásoktól, könnyen benne vannak bármilyen kihívásban. Dinamikusan élik az életet tisztában vannak vele, hogy minden változás szükséges a fejlődéshez. Nem zárkóznak be a saját kis világukba, nyitottak minden új dologra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.