Az öreg lelkek abból ismerhetőek fel, hogy sokkal őszintébbek, lelkileg tisztábbak és kiegyensúlyozottabbak, mint a többi ember. Ők bölcsességükkel, és végtelen nyugalmukkal tűnnek ki mindig a tömegből! Fejlett spiritualitásukból adódóan segítik az emberiség lelki fejlődését.

Már nem az első életüket töltik itt a Földön, ezért sokkal fejlettebbek lelkileg, mint a környezetük. Mindent elérnek, amit csak szeretnének, bátrak, öntudatosak, határozottak, céljaik elérése érdekében pillanatok alatt átlépnek saját belső korlátaikon.

Van 3 olyan dolog, amit nem félnek megtenni. Erről ismerheted fel, ha az egyik ismerősöd öreglélek!

1. Nem visel soha álarcot, mindig önmagát adja!

Nem fél attól, hogy őszintén önmaga legyen, minden helyzetben. A hamis álarc számára egy ismeretlen fogalom, mindig nyílt kártyákkal játszik, nem akar senkit átverni, mert tudja, hogy nincs értelme. Soha nem viselkedik az elvárásoknak, és az “illik”-eknek megfelelően, megvan a saját útja, és azt járja, nem hagyja, hogy mások irányítsák az életét.

Tisztában van vele, hogy mit szeret, nem hajlandó olyan dolgokat megtenni, amelyek ellenkeznek az életfelfogásával, és az értékrendszerével. Soha nem választ semmit csak azért, mert épp az a divat, nem az aktuális trendek határozzák meg az életét, hanem inkább megpróbál mindig a szívére, és a megérzéseire hallgatni.

2. Ami nincs hasznára, attól könnyen megválik

Tisztában van vele, hogy mi/ki az, ami/aki hasznos az életében. Minden hátráltató személytől vagy tényezőtől könnyen megválik. Nem köt soha érdekbarátságot, igyekszik a lehető legőszintébb kapcsolatokat kialakítani.

Könnyen kilép olyan helyzetekből, melyek nem segítik a fejlődését, és bátran kezd bele az új lehetőségekbe. Céltudatossága és vakmerősége már-már irigylésreméltó. Erős öntudattal rendelkezik, hibáival és erősségeivel egyaránt tisztában van. Méltóságteljes életet él!

3. Nem fél a kockázatvállalástól!

Bízik az Univerzum erejében, és tudja, hogy minden, ami történik okkal történik, és az ő fejlődését szolgálja. Nem retteg, nem szorong a változásoktól, mindenben a lehetőséget látja. Könnyen elhagyja a komfortzónáját, hiszen tudja, hogy a tanulás egy életen át tart.

Vállalja a kockázatokat is, mivel tisztában van vele, hogy az Univerzum támogatja a céljai elérésében. Szereti felfedezni az új dolgokat, és ha valamiben meglátja a pozitívumot, képes elmenni a végletekig is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.