BlogHa rátalálsz egy ilyen férfira, soha ne engedd el őt!

Ha rátalálsz egy ilyen férfira, soha ne engedd el őt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Keress egy olyan férfit, aki izgatott lesz, amikor megpillant téged, és aki nem találja a megfelelő szavakat, hogy leírja, mennyire lenyűgözőnek tart téged.

Találj valakit, akit rabul ejt a veled való találkozás, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megkapjon téged, és úgy szeressen, ahogy azt megérdemled.

Találj egy olyan férfit, akit tényleg minden apró részlet érdekel a személyiségedben és az életedben, és soha nem vesz téged magától értetődőnek.

Keress egy olyan férfit, aki hajlandó élete hátralévő részét arra szánni, hogy meghallgasson, átérezze minden fájdalmadat, veled együtt élje át minden örömedet, és belépjen abba a világba, amit te álmodtál meg.

Keress egy olyan férfit, aki szerencsésnek tartja magát, hogy veled töltheti az idejét, mert tudja, hogy nem az a típus vagy, aki olyan emberekre pazarolja az idejét, akik nem érdemlik azt meg.

Keress egy olyan férfit, aki mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa, szeret téged.

Találj egy olyan férfit, aki hajlandó az egész világ előtt kikiáltani, mennyire szeret téged, és milyen sokat jelentesz neki. Egy olyan férfit, aki büszkén és nyíltan kimutatja az érzéseit, és egyszerűen faképnél hagyja azokat az embereket, akik azt mondják, hogy nem te vagy az igazi a számára.

Találj egy olyan férfit, aki megfogadja, hogy soha nem töri össze a szívedet – és ha megtaláltad, soha ne engedd őt el.

Ne lökd el magadtól, amikor megpróbál közelebb kerülni hozzád, és belelátni a szívedbe. Ne hagyj úgy elmúlni egyetlen napot sem, hogy nem fejezed ki a háládat mindazért a jóért, amit az életedbe hoz.

Fogd meg a kezét, és engedd, hogy csatlakozzon hozzád az utadon. Vond be őt minden tervedbe. Mondj el neki mindent, amire gondolsz, hagyd, hogy érezze a szíved dobbanását.

Hagyd, hogy megismerje a félelmeidet, és oszd meg vele minden álmodat.

Nem mindig van esélyed arra, hogy egy olyan férfira bukkanj, akit érdekel az a személy, aki most vagy, és az a személy, akivé válni fogsz.

Nem mindig találkozol olyan férfival, aki izgatottan nevet veled, táncol veled, vagy hajlandó veled tölteni az egész éjszakát, amíg fel nem virrad a hajnal. Nem fogsz mindig olyan férfit megismerni, aki tisztel téged az értékeidért, és megérti, honnan jöttél.

Keress egy olyan férfit, aki megígéri, hogy ott lesz, amikor a legnagyobb szükséged van rá, és bebizonyítja neked, hogy valóban megbízhatsz benne.

Keress olyan férfit, aki soha nem hagyja, hogy egyedül érezd magadat, és nem hagy cserben, mert ő is átérzi a fájdalmadat.

Olyan férfival lépj kapcsolatba, aki nem tud hosszú ideig távol lenni tőled, mert nehezére esik elfogadni, hogy nem foghatja meg a kezedet, és nem védhet meg, ha szükséged van rá, nem segíthet neked megküzdeni a démonaiddal.

Találj egy olyan férfit, akinek egyetlen csókja elég ahhoz, hogy jobbá tegye a napodat, egyetlen ölelése elég, hogy felszárítsa a könnyeidet. Találj egy olyan férfit, aki soha nem fárad bele, hogy szeressen téged – és ha megtaláltad, mindig tartsd őt magad mellett.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek