Fedezd fel a benned lakó igazi nőt! Ezt a 10 alapszabályt kell betartanod!

Egyes nőknek olyan erős kisugárzásuk van, hogy mindenki megfordul utánuk az utcán, míg mások szürke kisegérként olvadnak be a tömegbe. Hogyan lehet megtalálni a benned lakó istennőt? Keresd meg a szépséget, a jóságot, a kedvességet, légy tündöklő nő!

1. Manikűr és pedikűr

A kéz-, és lábkörmeid legyenek mindig kifogástalanul ápoltak. Legyenek mindig kifestve, ha mást nem is, használj egy színtelen körömlakkot. Nincs időd és pénzed elmenni egy szakemberhez? Készítsd te otthon el a manikűröd, nem olyan ördöngösség. A lényeg, hogy soha ne legyen lepattogózva a körömlakk a körmeidről.

2. Frizura

A hajad mindig legyen tiszta és ápolt. Soha ne menj ki az utcára zsíros hajjal. Kérj tanácsot a fodrászodtól, hogy melyek azok a legegyszerűbb személyre szabott hajápolási technikák, amiket te magad is otthon könnyedén alkalmazni tudsz. Használj kiegészítőket is a hajadba, ezek sokkal stílusosabbá tesznek.

3. Smink

Egy hétköznapi smink egyáltalán nem árt, főleg egy bizonyos életkor után már jó, ha kissé elfeded a bőrhibákat, ráncokat. Használj egy vékony alapozó és púderréteget, semleges színű szemfestéket, szempillaspirált, kellemes árnyalatú rúzst. Ne legyél hivalkodó, az erősebb árnyalatokat hagyd az ünnepnapokra, különlegesebb eseményekre.

4. Parfüm

Egy nő akkor is kell adjon magára, ha csak az edzőterembe megy le. Nem kell túlzásba vinni persze, de semmilyen ok nélkül, csak pusztán önmagadért is fújhatsz magadra egy kevés parfümöt egy átlagos hétköznap is. A férfi agyába könnyebben bevésődik, ha egy nőnek kellemes illata volt.

5. Ékszerek

A nő egyik legszebb ékessége az ékszer. Nem kell bizsukkal felcicomáznod magad, de legyen egy pár ízléses ékszered, amely díszít, és öltöztet egyben. A legalapvetőbb ékszerek: 2 gyűrű, 2 pár fülbevaló, 1 lánc, néhány karperec, 1 jó óra.

6. Szőrtelenítés

A szemöldököd mindig legyen ápolt, és szabadulj meg a tested többi részéről is a nemkívánatos szőröktől. A láb-, és hónalj szőrtelenítésére mindenképp figyelj oda, de ha szükséges a kar-, és a bajusztól is szabadulj meg.

7. Magassarkú

Az igazi nő egyik védjegye a magassarkú cipő. Nem kell 12 cm-es cipőben tipegned nap, mint nap, de alkalomadtán bújtasd a lábad egy elegáns tűsarkúba.

8. Ápolt bőr

Használj testápolót, és a bőrödnek megfelelő krémeket. Ne csak az arcod, hanem az egész tested ápold, hidratáld.

9. Kedvesség

Légy kedves és előzékeny mindenkivel, mosolyogj, köszönd meg szépen, ha valaki valamit tett érted. A mosoly ingyen van, és könnyen átragad másokra is, segítségével megváltoztathatod a világot.

10. Vond magadra a figyelmet!

Egy különleges táska, harisnya, sál, ékszer, kiegészítő stb. által könnyen magadra vonhatod a figyelmet, légy egyedi!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.