KuriózumHa ezt az 5 dolgot érzed, biztosan egy ikerláng kapcsolatban vagy!

Ha ezt az 5 dolgot érzed, biztosan egy ikerláng kapcsolatban vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az olyan kifejezések, mint a „nagy Ő” vagy annál inkább a „szívünk párja” közhelyesnek tűnhetnek, hiszen ha a boldog párkapcsolatokról van szó, biztosan felmerülnek. Nem véletlenül. Minden ember azt az egyet keresi, akivel minden gördülékenyen működik – talál a szó, összeillenek a jellemek, szavak nélkül is megértik egymást, és a legjobbat hozzák ki a másikból anélkül, hogy bármilyen kísérletet tennének arra, hogy megváltoztassák egymást.

Sokan úgy gondolják, ilyen csak a romantikus filmekben vagy a szerelmi regényekben létezik, pedig nem. A valóságban is fellelhetők, amennyiben nem adjuk fel túl hamar a keresést, és nem érjük be ennél kevesebbel. Mert mindenkinek megvan (valahol) a szíve párja – az a személy, aki őhozzá való, a lelki társa. Az ikerlángja.

Az ikerlángok két olyan embert jelentenek, akik ugyanazzal a lélek- vagy energiajegyekkel rendelkeznek, és tökéletesen kiegészítik egymást. Mint a jin és jang. Az egyik személy általában a férfias energiát veszi fel (gondoljunk a fényre, a szimbólum jang felére, ami az erőt, tettrekészséget, melegséget képviseli), a másik személy pedig általában a női energiát hordozza (a sötétséget, a szimbólum jin felét, ami a befogadást, belső nyugalmat, a hűvöset, a telet jelenti).

Egy kapcsolatban ezt így, ennyire tudatosan ritkán lehet felismerni. Viszont vannak árulkodó jegyek, melyek egyértelműen egy ikerláng-kapcsolatra utalnak. Tehát, ha az alábbi 5 dolgot te is érzed és tapasztalod, szerencsés vagy, hiszen valóban rátaláltál a szíved párjára!

1. Fokozott önismeret

A legfontosabb helyet foglalja el ezen a listán, mert egy igazi kapcsolat célja, hogy TE önmagad légy. Egy ikerláng-kapcsolatban elengedheted magad, leveheted a maszkot, ledöntheted a lelked köré épített falakat, és bátran felvállalhatod a sebezhetőséged.

Nem kell szerepeket játszanod, mert ha a megfelelő ember van melletted, akkor tisztába kerülsz önmagaddal, végre hagyod magad a szenvedélyeidet követni, és rájössz, hogy az életeddel kapcsolatos régi terveid egyszerűen már nem illenek ahhoz, aki valójában vagy.

2. Azonnali kapcsolat és vonzalom

Bár a „szerelem első látásra” is egy elcsépelt dolog, mégis van benne némi igazság. Egy ikerláng-kapcsolat ugyanis úgy veszi kezdetét, hogy a felek egyszerűen vonzódnak egymáshoz. Mint a mágnesek két pólusa: valószínű, nem értik, ez miért történik, egyikük sem tudja megmagyarázni, de mindketten érzik az erőt, és nem tudnak neki ellenállni. Ez még nem szerelem, de egy olyan „valami”, ami elég erős ahhoz, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni. Lehettek a világ két legkülönbözőbb embere, ha egymás szemébe néztek olyan, mintha tükörbe néznétek, és a lelketek hazatérne.

3. Az elengedés időszaka

Az ikerláng-kapcsolatokban gyakoriak a heves érzelmi kitörések, melyek segítik megtisztítani a lelkeket a negatív energiáktól, hogy feltétel nélkül szerethessék egymást. Sokan ezt félreértik, és azt hiszik, a rosszat hozzák ki a másikból. Emiatt a barátaik, családjaik is megpróbálhatják szakításra buzdítani őket.

A helyzet viszont az, hogy egy ilyen kapcsolatban a másik személy saját magánál is fontosabbnak tart téged, törődik veled, a legjobbat akarja neked még akkor is, ha ő maga is zavarodott és retteg. Természetesen eljöhet az elengedés pillanata is, amikor mindkét fél a saját útját akarja járni, de ez mindenképp szükséges a felébredéshez.

4. Megvilágosodás

Egy ikerláng-kapcsolatban az a különleges és az egyedi, hogy képes felfedezni azt a vérző sebet a szívünkben, melyet még nem sikerült begyógyítani, és bekötözi, elfogadja.

A megvilágosodás arról szól, hogy megtanulsz hallgatni önmagadra és a saját belső hangodra. Arról, hogy hallgass a szívedre. A halálról, az elengedésről és az újjászületésről szól. Arról a csodálatos áldásról szól, hogy két életünk van egyben: az illúzió élete és a megvilágosodás élete.

5. Egyesülés/Küldetés

Egy ikerláng-kapcsolat sosem illik bele egyetlen előre meghatározott standardba, amit a társadalom a „romantikus szerelem” köré épített. Az ikerlángok nem azért léteznek, hogy beilleszkedjenek egy bizonyos sémába, annál inkább azért, hogy felrúgják a szabályokat, és úgy éljék meg a szerelmet, ahogyan azt kell: partnerségben, ahol a férfias és a nőies energia egyenlő és kiegyensúlyozott.

Ahol az egyik tiszteli és felemeli a másikat, és a másik is ugyanezt teszi. Ahol a férfias nem fél sebezhetőnek lenni, és ahol a nőies érvényesíteni meri az erejét, de tud segítséget is kérni.

Az ikerlángok azok a különleges lelkek, akik azért jöttek ide, hogy lebontsák az igaz szeretet előtt álló akadályokat. Ezeket az akadályokat pedig mi magunk gördítjük elé. És a legnagyobbak bennünk vannak – fogalmaz Jiselle Henderkott író, médium és spirituális életvezetési tanácsadó.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek