KuriózumHa ezek közül néhány jellemző a párodra, sose engedd el, mert egy...

Ha ezek közül néhány jellemző a párodra, sose engedd el, mert egy nagyszerű emberrel hozott össze a sors!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Természetesen egyetlen kapcsolat sem tökéletes, mivel az emberek sem azok. Egyetlen embertől sem várhatod el, hogy mindent a nagykönyv szerint csináljon, viszont egy igazán jó partnerrel hihetetlen élményeket élhetsz át.

Ha ezek közül néhány jellemző a párodra, sose engedd el, mert egy nagyszerű emberrel hozott össze a sors!
Fotó: Pexels.com

A párkapcsolatoknak a lényege, hogy mindkét fél boldognak és teljesnek érezze magát benne. Ha a szerelem igazi, akkor nem nehéz a következőket szívből megtenni a másikért, úgyhogy ha a lentebb felsorolt tulajdonságok a te párodat is jellemzik, akkor sose hagyd el, mert egy nagyszerű ember.

1. Lenyugtat, amikor mérges vagy

Egy igazán nagyszerű partner tudja, hogy milyen dolgok verik ki nálad a biztosítékot, és éppen ezért próbálja kerülni ezeket. Viszont ha netalántán mások bosszantanak fel, rögtön a segítségedre siet. Legyen az egy nyugtató nyakmasszás, vagy a probléma átbeszélése, mindenképpen enyhíteni szeretne a haragodon. Ha a te párod is ilyen el ne engedd, hiszen a legtöbben megfutamodnak, ha a bosszankodás energiáit megérzik, de az igazi párok együtt vannak jóban, rosszban egyaránt.

2. Nem próbál irányítani téged

Egy jó partner elég teret biztosít a másik fél számára, nem egy birtokolt „tárgyként” tekint rád és nem mondja meg mikor kivel és hova mehetsz. Tisztában vannak azzal, hogy te is megérdemled, hogy kicsit külön szórakozz a barátaiddal, és nem nyomoz utánad minden pillanatban. Ideális esetben a párok még biztatják is egymást, hogy részt vegyenek olyan programokon, ahol nem feltétlen együtt kell megjelenjenek.

3. Végtelenül bízik benned

Nem foglakozik olyan dolgokkal, mint az üzeneteid, vagy fotóid meglesése, mert 100%-ig bízik az érzéseidben. Tiszteli a magánszférádat és tudja, hogy ha valami fontos dolog akad, azt elmondod úgyis neki. Ha még sosem adtál okot kételkedésre, akkor nyugodt lehetsz, mert nagyon elkötelezve érzi magát irántad. Egy jó partner tisztában van azzal, hogy a kölcsönös bizalom a kulcsa egy párkapcsolatnak.

4. Provokál

Természetesen jó értelembe vett provokálásról van szó. Egy jó partner arra biztat, hogy merj új dolgokat kipróbálni, merj belevágni a nehéznek tűnő helyzetekbe és merd átlépni a komfortzónádat, hiszen az igazi csodák ott kint várnak rád. Nem csak bátorít, hanem támogat is egy új cél elérésében. Egy jó partner arra törekszik, hogy igazán megismerd önmagad és tisztába legyél a valódi értékeiddel.

5. Hisz benned

Sosem néz le, vagy mondja meg, hogy mit nem szabad tenned. Ha úgy érzed azt kell tenned, akkor örömmel motivál, hiszen bízik az adottságaidban és a képességeidben. Egy igazi partner sosem versenyzik a párjával, egyenlő félnek tekinti, és tudja, hogy a siker előbb utóbb beköszönt. Ha kétségeid támadnának gyorsan rendet tesz a fejedben, így joggal érezheted úgy, hogy bármire képes vagy.

6. Feltétel nélkül szeret

Semmit sem szeretne rajtad vagy benned megváltoztatni, hiszen számára így vagy tökéletes. A rossz oldaladat is épp annyira szereti, mint a jót és sosem jutna eszébe elhagyni téged, hiszen tudja, hogy mekkora fájdalmat okozna ezzel. Sosem várja el, hogy tökéletes legyél, hiszen a tökéletesség unalmas. A hibáink miatt vagyunk szerethetőek.

7. Mindig egy újabb oldalát mutatja meg az életnek

Olyan dolgokat tanulhatsz tőle, amikre nem is gondoltál volna. Izgalmas helyeket fedeztek fel együtt, új dolgokat próbáltok ki, amitől igazán úgy érezheted, hogy érdemes élni. Sosincs egy unalmas pillanatotok, hiszen mikor már azt hinnéd, hogy mindent tudsz róla, mindig képes meglepni. Az élet egy igazi álomnak tűnik mellette.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek