KuriózumHa a párodban megtalálod ezt a 11 dolgot, akkor készen álltok a...

Ha a párodban megtalálod ezt a 11 dolgot, akkor készen álltok a házasságra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A házasság ötlete eléggé elgondolkodtatja az embereket, hiszen nem akárkivel akarjuk összekötni az életünket, hanem a legmegfelelőbb emberrel. Mindenki arra törekszik, hogy egy olyan párra leljen, akivel akár az egész életét is képes lenne leélni.

Sajnos nem mindegyik házasság állja ki az idő próbáit, de ilyen esetekben mindig vannak árulkodó jelei annak, hogy előbb-utóbb a kapcsolat ki fog fulladni.

Ezért nem csoda, hogy a házasság előtt álló párok legtöbbje megijed és kételyei támadnak, hiszen egy életre szóló döntést kell meghozzanak. De hogy eloszlassuk kicsit a kételyeket, és reményt adjunk az érzelmi zavarban úszó pároknak vegyük számba azokat a dolgokat, amelyek azt sugallják, hogy a párunk kitűnő társ lesz a házasságban is, és nem kell tartanunk attól, hogy a frigy egy idő után zátonyra fut.

11 jele annak, hogy a párod készen áll a házasságra és a lehető legjobb társ lesz az életben.

1. A párod mindig ott van, ha egy kis nyugalomra vágysz

Mindenkinek vannak nehéz időszakai, de ha a párod ezekben az időkben is teljes vállszélességgel melletted áll, akkor igazán elkötelezett irántad. Ez tanúsítja, hogy a rosszban is melletted lesz, nem csak a jóban.

2. A párod próbálja a lehető legjobbat kihozni, még a rémesen rossz helyzetekből is

Ő az, aki még a legrosszabb pillanatokban is képes feldobni. Mindig azon van, hogy boldoggá tegyen és a lehető legjobbat hozza ki belőled.

3. Boldog vagy a kapcsolatotokban

Ha boldogságot érzel, akkor jó ember mellett rakott le a sors. Az egész házasságnak a kulcsa a boldogság, ha nem érzed, akkor lehet jobb, ha külön válnak útjaitok.

4. Bármit meg tudtok beszélni egymással

Szó szerint bármit, olyan kötelék van köztetek, amely a legkényesebb témák kibeszélését is megbírja. Nincs takargatnivalótok egymás előtt és őszintén elmondjátok, ha valami nincs rendben.

5. Képes vagy teljes mértékben megbízni a párodban

Kapcsolatotok a kölcsönös bizalmon alapszik, és sosem rágódtok azon, hogy vajon a másik éppen mit csinálhat, amikor nem vagytok együtt.

6. Mindketten élvezitek az egymás társaságában eltöltött időt

Amikor úgy érzed, hogy 100 év sem lenne elég azzal az emberrel, aki ott van melletted, hiszen annyira jó vele lenni, na akkor vagy igazán szerencsés. Házaspárként egy egész életnyi idő vár reátok, tehát kulcsfontosságú, hogy szeressétek egymás társaságát.

7. Mindig megtalálja a módját annak, hogy mosolyt csaljon az arcodra

Úgy ismer, mint a tenyerét, ezért pontosan tudja, hogy mire van szükséged a szomorú pillanataidban.

8. Ő a legnagyobb rajongód

Amikor azt fontolgatod, hogy feladod, ő az, aki tartja benned a lelket és biztat, hogy folytasd az utad, mert többre vagy hivatott.

9. Keményen megdolgozik azért, hogy mindenetek meglegyen

Szívén viseli mindkettőtök sorsát, és bármit képes megtenni azért, hogy biztonságban és jólétben tudjon benneteket. Házas életet csak úgy lehet élni, ha kölcsönösen szem előtt tartjátok a másik igényeit.

10. Függetlenül attól, hogy mióta vagytok együtt, a flörtölés elmaradhatatlan

Az idősebb kapcsolatok esetében fokozottan oda kell figyelni, hogy a kezdeti szikra megmaradjon, hogy ott lássátok egymás szemében a tüzet, ha egymásra pillantotok. Apróságnak tűnhet, de ez nélkül egyetlen kapcsolat sem élheti túl az éveket.

11. A párod jól bánik azokkal az emberekkel is, akik fontosak számodra

Ha a párod feltétel nélkül elfogadja a családodat és kedves annak minden tagjával, az nagyon jó jel, hiszen előbb-utóbb egy család lesztek és tagok közötti szeretet elengedhetetlenné válik.

Fotó: Curtis Wiklund/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek