KuriózumGotham Cityvé változott egy napra San Franciso egy ötéves leukémiás kisfiú kedvéért

Gotham Cityvé változott egy napra San Franciso egy ötéves leukémiás kisfiú kedvéért

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy ötéves leukémiás fiú, Miles Scott csodálatos ajándékot kapott a súlyos betegségben szenvedő gyerekek kívánságainak teljesítésére alapított Make-a-Wish alapítványtól.

Miles

A beteg kisfiú egy napig igazi hősnek érezhette magát, hisz kívánságára lezárták a San Franisco-öböl környékét, amely arra a napra Gotham Cityvé változott. Az akcióhoz 13 500 önkéntes statiszta csatlakozott, a kisfiú pedig Batkiddé változva mentette meg a várost – számolt be a Telegraph.

Milest először a város rendőrfőnöke riadóztatta személyesen, majd egy felnőtt Batmannel karöltve sorozatos hőstetteket hajtottak végre a városban: kimentett egy villamossínekre kötözött lányt, megakadályozott egy bankrablást, és még autós üldözésben is része volt, ugyanis visszaszerezte Gotham City kabalaállatát. Batmobil ugyan nem volt, helyette két fekete Lamborghinit szereztek, amelyek orrát Batman-emblémák díszítették.

A sikeres akció után a polgármester és a rendőrfőnök is személyesen köszönte meg Batkidnek, hogy megmentette a várost. Az eseményt a Twitteren közvetítették, az ABC tévécsatorna pedig élőben számolt be a városmentésről. Sőt, maga Barack Obama is egy fotót posztolt a Twitteren a hős kisfiúról.

 

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek