Napi LikeGarázst szeretett volna építeni, de a helyi tanács nem engedélyezte. Nézd meg...

Garázst szeretett volna építeni, de a helyi tanács nem engedélyezte. Nézd meg milyen zseniális megoldást eszelt ki!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a férfi egy garázst szeretett volna építeni felesége bezárt üzletének helyébe, de az önkormányzat nem hagyta jóvá! Nézd meg milyen zseniális megoldást eszelt ki, hogy elérje célját!

eric

A belgiumi Zegelsem-ben élő Eric Vekeman kénytelen volt elővenni tarsolyából leleményességét, ahhoz, hogy autójának garázst alakíthasson ki.

A férfi ugyanis elhatározta, ezentúl abban a helyiségben fogja autóját tartani, ahol korábban a felesége élelmiszerboltja volt. Azonban a városi tanács ezt nem engedélyezte, mondván, hogy a garázs elrontja az utcaképet. Eric azonban nem adta fel, és zseniális tervet eszelt ki, amelyhez mindössze 500 euróra volt szüksége.

A belga férfi úgy oldotta meg a problémát, hogy a garázs egyáltalán nem hasonlít garázsra, a különbség csak annyi, hogy az ablakra felszerelt redőny mögött nem felvágottak, zöldségek, tejtermékek láthatók, hanem Eric autója.

A férfi a kocsi be-, illetve kiállását is egyszerűen oldott meg, mindössze két rámpa segítségével gurul ki és be. Ezzel a megoldással így Eric és a városi tanács urbanisztikai osztálya is elégedett lehet. Nagyon ügyes.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek