KuriózumFutótűzként terjed az alábbi fotó a világhálón: te megtalálod a szobában elrejtőzött...

Futótűzként terjed az alábbi fotó a világhálón: te megtalálod a szobában elrejtőzött macskát

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A megfigyelő készségeken alapuló feladvány lényege, hogy a játékosnak meg kell találnia egy macskát a képen, ami egy meglehetősen rendetlen szobát ábrázol, tele mindenféle tárgyakkal. A legtöbben azonban nehéznek találták ezt a kihívást, és a rejtvény valóban komoly koncentrációt igényel.

A macskatulajdonosok bizonyára tisztában vannak vele, milyen ügyesen el tudnak rejtőzni kedvenceik, így talán nem is meglepő, hogy ez a feladvány annyira népszerű lett az interneten. A képen látható cicát csak nagyon kevesen találják meg, pedig lényegében az orruk előtt rejtőzik.

A képen egy rendetlen, túlzsúfolt szoba látható, magasra halmozott dobozokkal és egy könyvek alatt roskadozó polccal. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy az életnek semmi nyoma nincs a közelben, de egy kis koncentrációval nyilvánvalóvá válik a ravasz macska búvóhelye.

Tegyél egy próbát, hátha sikerül kiszúrnod az alattomban megbúvó állatot.

A képet eredetileg a Reddit/en osztották meg, ahol sok felhasználó teljesen értetlenül állt a feladvány előtt, és sehogy sem tudtak rábukkanni a cicára. Ha azonban egyszer megpillantod, hirtelen teljesen nyilvánvalóvá válik a rejtekhelye, és szinte nem is érted, addig hogy nem vetted észre.

Ha még nem sikerült megtalálni, itt van egy kis segítség: a macska elég kicsi, ráadásul fekete-fehér, szóval tényleg nem a legkönnyebb észrevenni. Gondolj bele, te hová bújnál, ha macska lennél, és egy nyugodt délutáni szunyókálásra vágynál.

Nos, mennyi idő alatt sikerült megtalálnod?

Futótűzként terjed az alábbi fotó a világhálón: te megtalálod a szobában elrejtőzött macskát
Fotó: Reddit

Ha még nem találtad meg, és nem akarod feladni a próbálkozást, akkor most ne olvass tovább.

A cica a kép jobb oldalán, a könyvespolc második sorában pihen, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát a könyvek között, elrejtve a kíváncsi pillantások elől.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek