Napi LikeFurcsa hangot hallott a csatornából. Ezt találta benne! - VIDEÓ

Furcsa hangot hallott a csatornából. Ezt találta benne! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A helyszín Új-Zéland. Két egyenruhás férfi egy napsütéses napon, séta közben arra lett figyelmes, hogy egy kacsa idegesen téblábol egy utcai csatornalefolyó mellett és hangosan hápog, mintha nagyon aggódna.

kacsamentes

A két férfi közelebb érve a helyszínhez, hamarosan kiskacsák hangját kezdte hallani, akik a rácsos vastető alatt, összebújva hívogatták anyjukat.

Vélhetőleg egy heves zivatar következtében, az erős vízáramlás besodorhatta a kis pelyheseket a csatornába. Szerencsére sok volt a falevél is, így azok egy idő után felgyűltek, és mikor a kacsák beestek, szerencsére már annyira eldugult a lefolyó, hogy nem nyelte el a cső a kis jószágokat.

Az egyik férfi szerencsére fel tudta emelni a födelet, és szere kiemelte a kacsákat, akik gyorsan rohantak is anyukhoz. Rövid időn belül a népes család már el is tűnt, egy sövényen átverekedték magukat, és távoztak a helyszínről.

A kiskacsák kikelésük után alig pár perccel képesek járni és követni anyjukat. Ha tetszett a mentési akció mutasd meg barátaidnak is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek