KoktélFogalma sem volt, hogy terhes, amíg be nem indult a szülés -...

Fogalma sem volt, hogy terhes, amíg be nem indult a szülés – párja pár nappal előtte említette meg, hogy szeretne egy kisbabát

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Shelby Bentley a Michigan állambeli Ioniából nagyon megijedt, amikor elkezdődtek a szülési fájások, mivel fogalma sem volt róla, hogy terhes, és azt hitte, meg fog halni.

Az ápolónőként dolgozó 21 éves nőnek fogalma sem volt róla, hogy terhes, egészen addig, amíg be nem indult a szülés. Mindez alig két nappal azután történt, hogy a vőlegénye bevallotta neki, nagyon szeretne egy kisbabát.

Shelby nemrég osztotta meg váratlan és meghökkentő szülési történetét a TikTokon. Elmondta, hogy kezdetben vakbélgyulladásra gyanakodott, miután 16 órán keresztül próbálta figyelmen kívül hagyni a fájdalmat – írja a Mirror.co.uk.

Aztán, amikor elfolyt a magzatvize, azt hitte, hogy bepisilt, és csak akkor fordult orvoshoz, amikor már két órája kínozták egyre erősebb fájdalmak.

Az orvosok megerősítették, hogy 34 hetes terhes, és terhességi toxémiában (pre-eclampsia vagy terhességi magas vérnyomás) szenved. Sürgősségi császármetszést végeztek, és nem sokkal később egészséges kisfia született, aki a Kayden Reitz nevet kapta.

„Kellemes meglepetés volt. Pár nappal a szülés előtt a párom, Jacob azt mondta: Bárcsak lehetne egy kisfiunk. Aztán pár nappal később megszületett Kayden. Mintha megjósolta volna. Ez őrület. 16 órán keresztül voltak fájásaim, mielőtt kórházba mentem volna. Azt hittem, idővel elmúlik” – mondta az újdonsült édesanya.

A fájdalom azonban nem múlt el, sőt egyre súlyosbodott.

„Azt hittem, hogy vakbélgyulladásom van, mert az egészségügyben dolgozom, ezért tudok néhány dolgot. Azt hittem, fel fog robbanni a vakbelem. Azt hittem, meg fogok halni” – tette hozzá a nő.

„Bementem a kórházba, és megkérdezték, előfordulhat-e, hogy terhes vagyok, mire azt mondtam, biztosan nem. Rendszeresen megjött a menstruációm, és minden teljesen normális volt. Közvetlenül a szülés előtt észrevettem ugyan, hogy felszedtem pár kilót, de csak most értettem meg, hogy azért, mert terhes voltam. Rengeteg olyan dolgot csináltam, amit nem lett volna szabad, például nehéz dolgokat emelgettem, és mindenféle dolgot csináltam, amit normálisan szoktam” – mesélte Shelby, aki csak a kórházban tudta meg, hogy babát vár.

Amikor az orvos közölte vele, hogy terhes, és mindjárt megszületik a kisbabája, nagyon megdöbbent. „Egész idő alatt sírtam, míg bevittek a műtőbe a császármetszésre. Az egész nagyon stresszes volt” – idézte fel.

Shelby azt mondja, bár egyáltalán nem volt ideje felkészülni, nagyon örült a „meglepetés babának”, és semmin nem változtatna.

„Amikor a karomba vettem, nagyon meglepődtem, mert nagyon kicsi volt, alig 2 és fél kiló. Nem cserélném el semmiért. Nagyon örülök a mi kis meglepetés babánknak” – mondta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek