KuriózumFérfiak figyelem - Erre a 7 dologra vágynak a nők legjobban!

Férfiak figyelem – Erre a 7 dologra vágynak a nők legjobban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ember egészen halála napjáig képes új dolgokat tanulni, és ezzel így vannak a férfiak és a nők is, hiszen állandóan próbálják meg- és kiismerni a másik nemet. Hogy ez sikerül-e, azt nem lehet egyértelműen megállapítani.

Férfiak figyelem - Erre a 7 dologra vágynak a nők legjobban!

A következőkben most a férfiak nőkkel szemben elkövetett hibáiról fog szó esni. Íme!

1. Ha a nő nem érzi biztonságban magát melletted

Ez jelenti a férfiak számára az első számú problémát, tehát az, ha a párjuknak nem tudják biztosítani a megfelelő védelmet, biztonságérzetet. Akárhányszor nem tudsz férfiként viselkedni, habozol, nem tudsz eléggé határozott lenni, a nő úgy veszíti el egyre jobban az irántad való érdeklődését.

2. Ha nem érted meg, és meg sem próbálod megérteni a párodat

A nők sok tekintetben érzelmileg bonyolultabban működnek, mint a férfiak, így neked is nagyobb odafigyeléssel kell bánnod a pároddal, törekedj arra, hogy megértsd őt. Ha még hajlandóságot sem mutatsz erre, akkor a párod azt rossz néven veszi, és olyan férfit kereshet magának, aki mellett érzelmileg is kiteljesedhet. A nők nyelve bonyolult, de nem lehetetlen annak megfejtése. Próbálkozz!

3. Ha attól félsz, hogy ő jobb nálad

A férfiak gyakran félnek attól, hogy amennyiben a párjuk bizonyos “férfias” területeken jobban teljesít, akkor ők értéktelenné válnak. Ha te is így gondold, akkor érdemes változtatni ezen a mentalitáson, mert hosszú távon ez tönkreteheti a kapcsolatodat, Ha igazán szereted a nőt, aki melletted van, légy büszke rá, és tedd félre a macsó önérzetedet.

4. Ha nem fordítasz kellő figyelmet a párodra, kapcsolatodra

A legtöbb férfi, ha több éve párkapcsolatban él, hajlamos elhagyni magát, már nem figyel oda annyira a párjára, nem lepi meg kis ajándékokkal, nem halmozza el bókokkal. Pedig egy nő akkor tud igazán nő lenni, ha érzi, hogy a mellette lévő férfi nőként tekint rá, szerelmes belé, és mindent megad neki. Fogadd meg tehát azt a jó tanácsot, hogy a párodra érdemes odafigyelned, értékelned.

5. Ha nem figyelsz az érzéseire

Akkor létezik igazi kapcsolat közted és a párod között, ha képesek vagytok egymás érzelmeire reagálni, átélni és kölcsönös megnyugvást biztosítani. Az a nő, aki elmondja neked, hogy mit érez, megbízik benned, mert szeret, ezért próbáld meg megérteni, meghallgatni és támogatni őt minden tekintetben.

6. Ha túl beképzelt vagy

Ha elfelejted, hogy a melletted lévő nő egy érző, emberi lény, és csak magaddal vagy elfoglalva, akkor egy egyedül találod magad a lakásodban. Légy együttérző és megértő, és vegyél vissza magadból egy kicsit, mert egy nő se szereti, ha lekezelik, vagy elhanyagolják. Az egóra épülő párkapcsolat hosszú távon szinte biztos, hogy kudarchoz vezet.

7. Ha nem veszed figyelembe a vágyait

A nőknek is vannak vágyaik, ők is kívánják a szeretkezést, de ha ezt nem veszed figyelembe, és csak akkor kezdeményezel, mikor neked jólesik, akkor azzal ismét semmibe veszed a párod igényeit. A közös együttlétek nagyon fontosak egy egészséges kapcsolat megteremtésében és fenntartásában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek