HoroszkópFelkészülünk a Merkúr retrográd szakaszára - a 3 csillagjegy, akinek megváltozik az...

Felkészülünk a Merkúr retrográd szakaszára – a 3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a következő hetekben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2021 máris furcsa energiákkal, váratlan változásokkal és többé-kevésbé felborult tervekkel indult.

Az első Merkúr retrográd gyorsan közeledik – január 30-án kezdődik és február 21-ig tart majd, vagyis 3 hosszú héten át zavart hoz a kommunikáció, az utazás és a személyes kapcsolatok terén.

A következő időszakban a Merkúr lehetőséget ad arra, hogy lelassítsunk és elmélkedjünk az energiáin. A retrográd szakasz teljes ideje alatt a Vízöntő jegyében tartózkodik a bolygó – ez a jegy uralkodik a barátságok, a kapcsolatok és a szerelmek felett. Emiatt előfordulhat, hogy ezeken a Vízöntő befolyásolta területeken erősebben érezzük a Merkúr retrográd tipikus hatásait.

Íme, az a 3 csillagjegy, akinek az élete az elkövetkező hetekben megváltozik.

Bika

Ez a retrográd különösen erős hatással lesz a szakmai életedre. Ne lepődj meg, ha késést tapasztalsz bizonyos projektekben, vagy nehezen tudod kifejezni magadat. Ahelyett, hogy új erőfeszítéseket tennél a karrieredben, használd arra ezt az időt, hogy áttekinted az eddigi ötleteidet, és részletes fejlődési tervet dolgozol ki azon a területen, amivel éppen foglalkozol. Amikor ez az időszak lezárul, újra tele leszel energiával, és készen állsz majd arra, hogy mindenkinek megmutasd, mire vagy képes.

Jó hír a számodra: Hihetetlen meglepetések várnak rád a magánéletedben. Lehetőséged lesz megtalálni az igaz szerelmet.

Mérleg

Ez alatt a retrográd alatt nehezedre eshet új és kreatív szakmai ötletekkel előállnod, úgy, ahogy az általában lenni szokott, és ez frusztráló lehet. De ha egy kicsit visszatekintesz a múltba inspirációért, rájössz, hogy van néhány régi, mér szinte elfelejtett ötleted, amit most felidézhetnél.

Jó hír a számodra: Ha nagyszerű szakmai lehetőségek állnak előtted, merj kilépni a komfortzónádból, és kihasználni azokat. Bízz magadban, csodálatos dolgok fognak történni.

Skorpió

Ez a retrográd érzelmi utazásra vihet téged a saját lelkivilágodban – felszínre kerülhetnek a gyermekkorig visszanyúló problémák. Ahelyett, hogy hagynád, hogy maguk alá temessenek az emlékek, vagy, hogy megpróbálnád elrejteni az érzéseidet, próbálj megnyílni, és beszélj erről a belső küzdelemről azokkal az emberekkel, akikben megbízol. Ez az időszak kiváló alkalmat nyújt a családtagokkal vagy régi barátokkal fennálló nézeteltérések tisztázására.

Jó hír a számodra: Az Univerzum most lehetőséget ad arra, hogy legyőzd mindazokat a nehézségeket, amik a lelkedet nyomják. Lehetőséged lesz megbékélni a múlttal, és új fejezetet kezdeni az életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek