BlogFeladta a karrierjét, hogy anya lehessen! A 3. házassági évfordulójukon kiderül, hogy...

Feladta a karrierjét, hogy anya lehessen! A 3. házassági évfordulójukon kiderül, hogy a férje nem is szeretne apa lenni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor évekkel ezelőtt Evelin és Oliver összeházasodott, a fiatal nő megkapta élete legjobb munkaajánlatát, azonban, mivel az egy másik városban volt választania kellett család és munka között!

Evelin kislánykora óta alig várta a pillanatot, hogy édesanya lehessen, ezért hát némi gondolkodás után lemondott a fényes karrierről, és úgy döntött, családanya lesz.

Oliver nem sokkal ezután kapott egy nagyon jó állásajánlatot, így mindketten megnyugodtak, hogy lesz elég pénzük eltartani a családot. Azonban, amikor Oliver naponta 12-14 órákat dolgozott, egy kicsit kezdett felborulni a családi harmónia.

Telt az idő, és a fiatal pár ahelyett, hogy gyerekvállaláson gondolkozott volna, egyre távolabb kerültek egymástól. Oliver állandóan azt hajtogatta, hogy neki most a karrierjére kell koncentrálnia, nincs ideje még egy gyerekre is. Evelin csak várt és várt türelmesen, azonban Oliver továbbra sem akarta szóba hozni a gyerekvállalást.

“Drágám, úgy érzem, hogy most már elég idő eltelt ahhoz, hogy nekünk is gyerekünk legyen” – próbálkozott a témával Evelin.

Olivér viszont nagyon dühös lett, és teljesen kiborult: “Soha nem akartam gyereket, nem értem, hogy nem vetted észre eddig” – vágta a felesége fejéhez.

“Abban a pillanatban, amikor szülő leszel, megszűnsz létezni, nem fogsz többé tudni aludni, enni rendesen, a terhesség átalakítja a tested, úgy fogsz kinézni, mintha beteg lennél” – mondta a férfi.

“Hát akkor fogadd el, hogy én most “megszűnök létezni”, és úgy fogok kinézni, “mintha beteg lennék”. Terhes vagyok. Soha nem gondoltam, hogy ennyi éven keresztül hazudni fogsz nekem, hogy félrevezetsz, hogy szó nélkül nézed végig, hogy otthagyom a karrierem a család érdekében” – mondta a nő.

Kilenc hónappal a nagy bejelentés után megszületett Evelin és Oliver kislánya. A férfi kezdetben azt gondolta, hogy nem alkalmas az apaságra, azonban, amikor meglátta a kislányát, minden megváltozott.

“A kezemben fogtam, és úgy éreztem az egész Univerzum az enyém. Semmihez sem hasonlítható ez a pillanat. Örülök, hogy végül úgy döntöttem, hogy nem hagyom el a családom” – mondta a férfi.

Evelin ebben a pillanatban biztosan tudta és érezte, hogy visszakapta a férjét, akiből idővel a legjobb apa válik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek