KuriózumFél év után is elválaszthatatlanok az ikrek, akik egymás kezét fogva születtek

Fél év után is elválaszthatatlanok az ikrek, akik egymás kezét fogva születtek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bár már félévesek a születésükkor egymás kezét fogó ikerlányok, még ma is teljesen elválaszthatatlanok, mondhatni egyetlen percet sem töltenek egymás nélkül.

Képek: Akron Children's Hospital
Képek: Akron Children’s Hospital

Sarah Thistlethwait és férje Bill nagyon szeretett volna gyereket, azonban annak idején az orvosok közölték velük, hogy természetes módon ez nem lehetséges. Ezért úgy döntöttek, hogy a mesterséges megtermékenyítést választják. A módszer annyira sikeres volt esetükben, hogy két csodaszép kislány lett az eredménye.

Szaknéven mono-mono ikreknek hívják őket, vagyis közös magzatburokban fejlődtek, és egy méhlepényen osztoztak. Tízezer ikerterhességből egy az esélye az ilyen fajta terhességnek, annyira ritka. Sőt, eléggé veszélyes is, hiszen a közös magzatburok növeli a genetikai betegségek kockázatát, és a köldökzsinór is egymásba tekeredhet.

Jenna és Jillian császármetszéssel jöttek a világra, ráadásul, mikor kiemelték őket egymás kezét fogták. Az ikerlányok teljesen egészségesek, és nagyon ragaszkodnak egymáshoz.

A szülők fél év elteltével is alig tudják megkülönböztetni őket, hiszen teljesen egyformák.

ikrek2

ikrek3

A család nagyon boldog, hogy a közös magzatburok ellenére a lányok egészségesek. Bill mindig is három gyerekre vágyott, arra azonban nem számított, hogy egyszerre kettő is lesz.

Forrás: Hír24.hu

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek