KuriózumEzt jelenti igazából, ha menyasszonyi ruha van rajtad álmodban

Ezt jelenti igazából, ha menyasszonyi ruha van rajtad álmodban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mit is jelent igazából, ha álmodban menyasszonyi ruha volt rajtad?

Az álommágia hosszú ideje hatással van az emberiség életére, van, aki hisz az álmokban, de van, aki nem tulajdonít nekik különösebb jelentőséget. Te hiszel abban, hogy az álmok a tudatalatti vágyaidat fejezik ki, vagy éppenséggel a jövőt jósolják meg?

Sokan kétségbeesnek attól, ha álmukban menyasszonyi ruhában látják önmagukat, vagy akár attól is, ha azt álmodják, hogy egy másik személy esküvőjén vesznek részt. A régi hitrendszer szerint a menyasszonyi ruha megjelenése az álmokban mindenképp valami negatívat von maga után.

Nézzük, mit mond erről egy álomfejtő szakember. Mihai Voropchievici numerológus az egyik román hírcsatornának kifejtette, hogy tulajdonképp mi is a jelentősége az esküvős álmoknak, a menyasszonyi ruhának.

“Az esküvő az egyesülést, a boldogságot, a folytonosságot, és a biztonságot jelképezi. Ha valaki házassággal álmodik, abban benne lehet az a félelme is, hogy nem kérik már meg soha a kezét, ugyanis sok nő retteg attól, hogy nem veszik el feleségül. Mindenképp valamiféle rettegéssel állnak kapcsolatban az esküvős álmok, sokan például azért álmodnak ilyet, mert félnek az önfeladástól, a korlátozásoktól, a szabadság elvesztésétől”. – mondja a numerológus.

Ha azt álmodtad, hogy meghívott vagy egy esküvőre, akkor ez azokat a félelmeket és problémákat jelképezi, amik tulajdonképpen nem is valósak, csak te kreáltad őket. Engedd el ezeket a dolgokat!

Ha azt álmodtad, hogy az exed házasodik, akkor az azt jelenti, hogy a múltban élsz, nem tudsz elszakadni a már megtörtént eseményektől. Hidd el, ezeken már nem lehet változtatni!

Ha te magad voltál az álmodban a menyasszony, akkor az azt jelenti, hogy egy bizonyos személyhez hiába kötődsz pozitívan, mégis mélyen legbelül félelmeid vannak vele kapcsolatban. Engedd el a félelmeid, és meglátod, hogy teljes mértékben megváltozik a viszonyotok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek