KuriózumEzt jelenti, ha kiömlik a kávéd az asztalra

Ezt jelenti, ha kiömlik a kávéd az asztalra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gondoltad volna? Ha kiömlik a kávé az asztalra, akkor hamarosan pénzjutalomban részesülsz!

Ezt jelenti, ha kiömlik a kávéd az asztalra

Minden reggel kávéval indítod a napot? Ha igen, biztosan már előfordult, hogy figyelmetlenségből, vagy egy rossz mozdulat miatt a kávés bögréből az erős fekete egy része kiömlött. Nos, ez egyáltalán nem baj, sőt, hiszen egyes hiedelmek szerint pénzjutalomban lesz része annak, akinek a kávéja kiömlik.

Ha kávéfőzés közben fut ki a kávé, akkor esős időre kell számítani, és ha valaki minden nap ugyanabból a kávéból issza a feketét, akkor megelőzheti a problémákat. Egy másik szokás szerint, ahhoz hogy minden jól alakuljon az életben, csak jobb kézzel szabad kitölteni a kávét a bögrébe.

A kávé és a balszerencse

A finnek úgy tartják, hogy aki forró kávét visz valakinek ajándéka, az ártó szándékkal teszi, így jobb elkerülni az illetőt. A görögök pedig úgy tartják, hogy a kávéval való koccintás balszerencsét hoz. Létezik olyan elképzelés is, hogy ha kiesik a kávés bögre a kezedből, akkor egy ideig ne írj alá semmilyen fontos üzleti szerződést, mert átverhetnek.

Ezt már olvastad? Ez történik a szervezetünkkel, ha üres gyomorra kávét iszunk!

Ha meg cukorral iszod a kávédat, és a bögre alján megmaradnak a kristály szemcsék, akkor az azt jelenti, hogy van egy titkos imádód.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek