A brit Telegraph felmérése szerint egy embernek életében legalább egyszer látnia kell a sarki fényt, sétálnia kell a kínai Nagy Falon, autózzon a 66-os úton, nézze meg a gízai piramisokat, valamint vegyen részt egy afrikai szafarin. Ez az öt dolog, amelyet a brit TravelSupermarket adatai alapján készített felmérés során a legtöbben szavaztak.

sarki-feny

Az adatokból az is kiderült, hogy Nagy-Britannia lakosságának százaléka listát készít azokról a helyekről, ahová feltétlenül el szeretne jutni. Nem meglepő módon, a legtöbben akkor fognak hozzá az úti célok összeírásához, amikor anyagi helyzetük éppen lehetővé teszi azokat.

A lista első helyén a sarki fény áll, a megkérdezettek 37 százaléka válaszolta azt, hogy látni kell az aurora borealist, a második helyen a gízai piramisok, illetve a 66-os út állnak 35, valamint 33 százalékkal.

Nemrég egy ausztrál nővér könyvet írt arról, hogy mit bánnak meg az emberek haláluk előtt, az öt leggyakoribb dologról itt olvashattok.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.