HoroszkópEzt árulja el rólad a nagy egyiptomi horoszkópod - Erre te sem...

Ezt árulja el rólad a nagy egyiptomi horoszkópod – Erre te sem számítottál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Manapság azért szinte mindenki tud már egyet s mást a saját csillagjegyéről, annak főbb vonásairól, tulajdonságairól, de lefogadom, hogy csak nagyon kevesen hallottak az egyiptomi csillagjegyekről. Az egyiptomi zodiákus, az átlagos állatövi jelekkel ellentétben nem a Nappal kötött viszony függvényében épül fel.

Az egyiptomi horoszkóp az egyik legrégebbi kalendáriumból származtatható, és legfőbb különlegessége az, hogy az egyiptomi mitológiában feltűnő istenek képére épül. Noha itt is 12 jegyet különböztethetünk meg, de ezek értelmezése, a jól megszokott horoszkópok helyett egy teljesen más dimenzióba repít minket.

Az egyiptomi horoszkópban a teljes év ciklusa apróbb periódusokra van felosztva. Minden egyes ilyen kis periódusnak pedig van egy istensége, amely uralja az adott időszakot. Így hát 12 különböző periódus lévén, 12 különböző egyiptomi horoszkóp jelet különböztethetünk meg. Itt is, ahogyan a hagyományos horoszkópban, minden jel sajátos vonásokkal és tulajdonságokkal rendelkezik. Derítsük is ki, hogy ki melyik jel szülöttje az egyiptomi horoszkóp szerint:

Nílus

Január 1. – Január 7.
Június 19. – Június 28.
Szeptember 1. – Szeptember 7.
November 18. – November 26.

Akik ezen jegyben születtek, óriási erővel bírnak több okból is kifolyólag. Életük bármely szakaszában hajlandóak újrakezdeni a küzdelmet, és akkor sem adják fel, ha sorozatosan akadályokba ütköztek. Külső szemmel csupán annyit láthatunk, hogy ezek az emberek igazán eltökéltek tudnak lenni.

Amon-Ra

Január 8. – Január 21.
Február 1. – Február 11.

Akik ezekben a periódusokban látták meg a napvilágot nagyon magabiztosak, és mindig arra törekednek, hogy legjobb formájukat hozzák. Sosem hagyják, hogy a világ sötét oldala beárnyékolja a lelkesedésük, mindenben megtalálják a szépet.

Maat

Január 22. – Január 31.
Szeptember 8. – Szeptember 22.

Nagyon különleges emberekről van szó. Ezek az emberek olyan személyiségek, akiknek lételemük a törődés. Mindig azt lesik, hogy melyik bajba jutott embernek nyújthatnak segítő kezet. Olykor azonban nem tudják pontosan, hogy mit is csinálnak, de mindig jó szándékkal közelítenek.

Geb

Február 12. – február 29.
Augusztus 21. – Augusztus 31.

Akik ebben a jegyben születtek olykor túlságosan átengedik magukat az érzelmeiknek. Nagyon érzékeny lelkekről van szó, akik nagyon nehezen merik megmutatni a külvilágnak az igazi énüket. Vigyázni kell, nehogy megbántsuk őket, mert óriási sebet ejthetünk a szívükön.

Ozirisz

Március 1. – Március 10.
November 27. – December 18.

Ha ezen periódusok valamelyikében születtél, akkor nagyon makacs személyiséggel áldott meg a sors. Ugyanakkor a lelked sokkal sebezhetőbb annál, mint amit a külvilág felé mutatsz. Olyan energiák vesznek körül, amelyek valamilyen módon köréd gyűjtik az embereket, de te ezt a legkevésbé sem bánod.

Izisz

Március 11. – Március 31.
Október 18. – Október 29.
December 19. – December 31.

Ha ebben a jelben születtél, akkor szinte az egész életedet arra teszed fel, hogy biztonságban tudd azokat, akik a legtöbbet jelentik számodra. Szavahihető személyiség vagy és nem igazán fecsérled az idődet olyan dolgokra, amelyekről tudod, hogy nem fogják a javadat szolgálni a jövőben. Magadért mindig kiállsz, úgyhogy az emberek általában nagyon tisztelnek.

Thot

Április 1. – Április 19.
November 8. – November 17.

Ez a jel a kemény munka megtestesítője. Azt képviseli, hogy kitartás révén szinte bármi elérhető és megvalósítható. A Thothoz tartozó emberek egy percig sem állnak meg, mindig csak a céljaik lebegnek a szemeik előtt.

Hórusz

Április 20. – Május 7.
Augusztus 12.- Augusztus 19.

Nagyon erős egyéniség lehetsz, ha a Hórusz jegyében születtél. Tele vagy egészséges önbizalommal és bátorsággal ahhoz, hogy szinte bármilyen kockázatot merésze elvállalj. Tudod, hogy kockázat nélkül nincs nyereség, így az életed ennek fényében igencsak izgalmas.

Anubisz

Május 8. – Május 27.
Június 29. – Július 13.

Az Anubisz jegyűek legfőbb életcélja békét teremteni a közvetlen környezetükben. Mindig hideg fejjel gondolkodnak, és ha kell teljes erőbedobással intézik az ügyeiket. Olykor annyira komolyan veszed a küldetéseidet, hogy az emberek kissé túl merevnek látnak.

Széth

Május 28. – Június 18.
Szeptember 28. – Október 2.

Ez az a jegy, amelyik minden egyes feladathoz a maga különleges módján áll hozzá. A legtöbb Széth jegyében született ember kissé elkényeztetett, és ez kihat az egész életükre is. ŐK inkább azok, akik szeretnek nagyokat mondani, de cselekedni csak akkor, ha már tényleg nagyon muszáj.

Básztet

Július 14. – Július 28.
Szeptember 23. – Szeptember 27.
Október 3. – Október 17.

A Básztet jegyű emberek folyamatosan az egyensúlyt kutatják. Nem hagyják, hogy a körülöttük lévő tömeg elnyomja a belső hangjuk ösztöneit. Ezek az emberek nagyon nyitottak minden féle téren, sőt a spiritualitás is nagyon közel áll hozzájuk.

Szahmet

Július 29. – Augusztus 11.
Október 30. – November 7.

A Szahmet jegyű emberek egyszerű személyiségek. Ők leginkább a természetben lelnek örömre és nem érdekli őket a modern technika vívmányainak újdonságai. Mindezek ellenére, nagyon briliáns elmével rendelkeznek, de inkább a hagyományos dolgok mellett teszik le a voksukat és félnek az újításoktól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek