BlogEzt a levelet minden fiatalnak kötelező elolvasnia! Fontos életigazságot tartalmaznak a sorok!

Ezt a levelet minden fiatalnak kötelező elolvasnia! Fontos életigazságot tartalmaznak a sorok!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy levél a jövőből, amely minden fiatalnak üzenni szeretne! Olvasd el te is, mert sokat tanulhatsz belőle.

Fotó: virgin.com
Fotó: virgin.com

Arra kértek, hogy írjak magamnak egy levelet a 10, 25, 50 és 65 éves énemnek. Figyelembe véve, hogy az élet minden szakasza számos eseményt hozott, úgy döntöttem, hogy négy különböző levelet írok. Íme a levelem, az 25 éves énemnek.

Kedves Richard!

A jövőből írok neked, 40 év van jelenleg közöttünk. Én most 65 éves vagyok. Azt tudom mondani neked, hogy eddig egészséges, boldog életet éltél, megbánások nélkül. Ennek ellenére vannak tanácsaim számodra.

Gratulálok a Virgin cégcsoport megalapításáért. A legjobb úton vagy. Garantálni tudom, hogy a szép dolgok az életedben csak most fognak elkezdődni. Anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznék, el kell mondanom, hogy a jövőben számos gyönyörű pillanatban lesz részed. A legmerészebb álmaid is valóra fognak válni. Ehhez csak egy dolog szükséges: keményen meg kell dolgoznod értük. Az úton, amin haladsz, számos akadályba, nehézségbe fogsz ütközni. Lesznek olyan percek, mikor úgy érzed majd, hogy mindent, amit addig felépítettél, nem érdekel már, és inkább világgá mennél. Ne tedd! A kihívásokra tekints úgy, mint lehetőségekre, így az is sikerülni fog, amit a legmerészebb álmaidban sem gondoltál volna. Arra is felhívnám a figyelmed, hogy nem fogsz mindig sikerrel járni, sőt a kudarc keserű ízét is meg fogod ismerni. Ez nem baj, mivel a kudarc elkerülhetetlen, a lényeg az, hogy utána talpra kell állnod, újraértelmezned a helyzetet, önmagad, ugyanazokat a hibákat ne kövesd el még egyszer.

Még nem tudod, hogy mit jelent a “vállalkozó” szó, de később megismered, és megtanulod, hogy a vállalkozás a kockáztatás, rizikóvállalás szinonimája.

Kockáztattál, mikor azt az utat választottad, hogy nem tanulsz tovább, inkább megalapítod a népszerű Student iskolaújságot, amit majd beépítesz a Virgins Records-ba. És ez a kockáztatás megérte. A jövőben az üzleti sikerességed attól függ majd, hogy mennyire mertél kockáztatni. Engedd, hogy az álmaid vezéreljenek. Őrizd meg azokkal az emberekkel a kapcsolatodat, akik szeretnek, tisztelnek téged. Ne félj a felelősségvállalástól. Haladj a saját utadon. A bátorságod, a kockázatvállalásod megtérül, és nagy dolgokat fogsz véghezvinni.

Sok szerencsét!

Richard

A levelet az a Richard Branson írta, aki a Virgin cégcsoportot alapította, amely azóta világméretű vállalkozássá és brandé nőtte ki magát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek