Megkezdtük a visszaszámlálást 2021-re. Tudd meg, mi az a lecke, amit még meg kell tanulnod 2020 végén a csillagjegyed függvényében.

Kos – Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak

Próbálj meg kevésbé szigorúnak lenni önmagaddal, lépj egyet hátra, és hagyd, hogy az Univerzum megmutassa, milyen tervei vannak a számodra. Fogadd el, hogy képtelen vagy az életed minden aspektusát irányítani. Természetesen jó, ha vannak céljaid, de figyelj rá, hogy ezek megvalósíthatók legyenek.

Bika – Élj önmagadért

Nem az a legfontosabb, hogy más embereket boldoggá tégy – most inkább a saját boldogságodra kellene összpontosítanod. Ha csak megjátszod a boldogságot, az végül teljesen kimerít majd. Hallgass a szívedre, hogy felfedezd a boldogsághoz vezető igazi utat – ezen kívül nincs másik út.

Ikrek – Itt az ideje, hogy önmagadra koncentrálj

Olyan ember vagy, aki mindig sokat kínál másoknak – mindig ott vagy azok mellett, akiknek szükségük van rád. Mindig, minden körülmények között rengeteg energiát fektetsz a kapcsolataidba. Most azonban meg kell tanulnod kissé önzőbbnek lenni, és önmagadat előtérbe helyezni. Most koncentrálj inkább önmagadra.

Rák – Meg kell tanulnod nemet mondani

Számodra még mindig nehéz a nevükön nevezni a dolgokat. Ideje elgondolkodnod azon, hogy valóban elégedett vagy-e a mostani életeddel. Próbálj meg őszinte lenni önmagadhoz. Ha a válasz az, hogy nem, akkor itt az ideje változtatni.

Oroszlán – Engedd el a múltat

Nehéz elfogadni, hogy már semmit sem tehetsz, hogy megváltoztasd a múltat, de rendkívül fontos is. Nehéz megérteni, hogy az a szakasz végleg lezárult, és nincs hatalmadban bármilyen módon változtatni rajta. Lépj tovább, és folytasd az életedet – ez a legjobb, amit tehetsz.

Szűz – Ne feledd, hogy te is csak ember vagy

Túl keményen küzdesz azért, hogy mindenkinek megmutathasd, mi mindenre vagy képes. Úgy gondolod, hogy semmi sem elérhetetlen ezen a világon. Hihetetlen mértékben bízol a képességeidben, és ez csodálatraméltó, de meg kell tanulnod, hogy nem irányíthatsz mindent, és hogy a kudarc néha fontos tanulság, amit az élet kínál neked.

Mérleg – Itt az ideje, hogy önálló légy

Ne kérj több tanácsot, vagy segítséget a körülötted lévőktől. A következő időszakban tanulj meg bízni magadban, hallgass az intuíciódra, és hagyd, hogy a szíved vezessen. Itt az ideje, hogy annak értelmében hozz döntéseket, amit érzel, és amit szeretnél elérni az életben. Ne éld mások életét.

Skorpió – Bízz a szerelemben

Nem akarod, hogy újra megbántsanak, ezért olyan falakat építettél magad köré, amiket senki sem tud lerombolni. Neked magadnak kell megszabadulnod ezektől, és hagynod kell, hogy az emberek belépjenek az életedbe, segítsenek meggyógyulni, és feltétel nélkül szerethessenek.

Nyilas – Tanulj meg keményebben dolgozni

Szakmai szempontból hihetetlen lehetőségek várnak rád a következő időszakban, amelyeket mindenképpen meg kell ragadnod. Mondj le a kényelemről, merészkedj elő a kényelmes, csendes területről, ahol eddig mozogtál, és láss munkához, mert csodálatos dolgok várnak rád. Dolgozz keményebben, fektess be több energiát, és az eredmény szinte azonnal meglátszik majd.

Bak – Szánj időt a magánéletedre is

Az utóbbi időben a szakmai előmeneteledre koncentráltál – rendkívül ambiciózus vagy, és sikerült is megvalósítanod mindent, amit magadra vállaltál. Tanulj meg azonban önmagadra is szánni egy kis időt. Elhanyagoltad a magánéletedet, a szeretteidet, a lelkedet.

Vízöntő – Készíts konkrét terveket, és láss munkához

Már régóta szakmai változásokról álmodozol. Fontos azonban, hogy legyen egy kiindulási pontod – készíts konkrét terveket, hogy eljuthass oda, ahová szeretnél, aztán láss munkához, és haladj lépésről lépésre.

Halak – Hallgass a szívedre

A következő hetekben meg kell tanulnod a szívedre hallgatni – ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, és megmondják neked, mit és hogyan kell tenned. Hallgass a megérzéseidre, és dönts az alapján, amit a lelked diktál.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.