Vannak olyan személyek, akik tudják magukról, hogy a Telihold előtti időszakban sokkal érzékenyebbek, vagy napokkal előtte és utána nem tudnak rendesen aludni! Egyeseket jobban befolyásol a Telihold, mint másokat, ha te is az előbbi kategóriába tartozol, légy egy kicsit türelmesebb magaddal!

Az alábbi három csillagjegyet nagyon érzékenyen érinti a Telihold.

Rák: felerősödnek a megérzések

A Hold az a bolygó, amely a Rák csillagjegyet irányítja, ezért a Telihold igen mély jelentőséggel rendelkezik számára. A nagylelkűség, a szelídség, az önbizalom mind olyan tulajdonságok, amelyek sokkal hangsúlyosabbá válnak a Telihold idején, örömöt, kiteljesedést hoznak.

Nehezen tud megbirkózni a hangulatváltozásokkal: ingerlékeny és panaszkodó, empatikus, és még több szeretetre van szüksége. A Telihold idején gyakran küzd álmatlansággal szenved, vagy jelentőségteljes álma van, amelyben a Univerzum üzen.

Skorpió: mély érzelmi kapcsolatok

A Skorpió a teliholdas éjszakákon még érzékibb, mint általában. Tökéletes időszaknak mutatkoznak ezek a napok egy kis kettesben eltöltött pillanatra, sőt, nem árt, ha tudod, hogy a Telihold idején a növekedés, vagyis a teherbe esésnek is sokkal nagyobb lehet az esélye.

Ebben az időszakban a Skorpió könnyebben alakít ki baráti vagy szerelmi kapcsolatot, de nagyon feszült, birtokló és féltékeny is lehet.

Oroszlán: elveszti az irányítást

A Teliholdról köztudott, hogy ebben az időszakban felerősödnek a negatív tulajdonságok. Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, azonban esetében is erős hatással vannak Hold fázisai. Amikor közeledik a Telihold,még jobban szükségét érzi annak, hogy csodálják, értékeljék, csak így tudja megőrizni az önbizalmát.

Jellemző erre az időszakra a túlzott kockázatvállalás, az önzés, és a drámázás. Ha Oroszlán vagy, Teliholdkor fontos, hogy tisztában legyél a gondolataiddal, mérlegeld a döntéseidet és próbáld higgadtan kezelni a dolgokat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.