Pénzre van szükséged, jobban mint korábban bármikor? Olvasd el az alábbi összeállítást, mert lehet, hogy 2019 őszén jelentős pénzösszeg birtokába jutsz, amivel sok problémát megoldhatsz, sőt olyan dolgokat is megvásárolhatsz, amelyekre már rég vágytál.

Kos

Szeretsz költekezni, így most jó hírrel szolgálhatunk neked, mert minden esélyed meg van arra, hogy szép summa üsse a markodat. Ha vállalkozó vagy, most jól alakulnak a gazdasági mutatók, szépen megy az üzlet. Képezd tovább magad, haladj felfelé a hierarchiai ranglétrán, mert most minden esélyed meg lesz a fejlődésre.

Skorpió

Született vezető vagy, és remek üzleti érzékkel rendelkezel. Tudod, hogy mikor éri meg kockáztatnod, és mikor jobb inkább a háttérből figyelni az eseményeket. Imádsz dolgozni, és azért vállalsz egyre több munkát, hogy biztosítsd a családod kényelmét, és megadj mindent nekik, amire szükségük van. A csillagok állása szerint most minden esély meg lesz arra, hogy plusz anyagi támogatásban részesülj.

Vízöntő

Egy igazi géniusz vagy, ha a pénz bevonzásáról van szó. Szigorúan beosztod a megkeresett pénzt, statisztikákat vezetsz a kiadásaidról, mert tudni szeretnéd, hogy mire mennyit költesz. Most több forrásból fognak érkezni a pénzösszegek, amelyeket gondosan félreteszel, mert tudod, hogy még jöhetnek ínségesebb idők. A napokban fizetésemelésre is számíthatsz.

Halak

A pénz mindig is jó barátod volt, és ez különösen igaz lesz idén ősszel is. Most a csillagok és az Univerzum mindent megtesz azért, hogy anyagi támogatásban részesülj, ami azért jó, mert most jól fog jönni a plusz pénzügyi támogatás. Érdemes kiaknáznod a benned rejlő művészi hajlamot, és a kézműves termékeidet most sokkal jobb áron értékesítheted, mint korábban bármikor.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.