LélektárEzeket az energiákat tartogatja számunkra a 2022-es év!

Ezeket az energiákat tartogatja számunkra a 2022-es év!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az utóbbi évek jelentős változásokat hoztak az életünkben. A 2020-as Szaturnusz-Plútó együttállás jócskán felbolygatta az életünket, de mostanra úgy tűnik, hogy a kezdeti vihar kissé enyhülni kezd, legalábbis a 2022-es év energiája erre utal.

2022 a numerológia szerint 6-os év, gyógyulást és lelki békét sugároz. Meg fogjuk találni a módját, hogy hogyan lassulhatunk le, a nyugodtság és kiegyensúlyozottság lesz jellemző az életünkre. Ebben az évben lehetőségünk lesz arra, hogy békét kössünk önmagunkkal, hogy ne gondoljunk többé arra, hogy sehol sem tartunk az életben.

Az idei év a retrográd mozgásban lévő Vénusz-energiával kezdődik, közelebb kerülhetünk a szívünkhöz, végre jóban leszünk önmagunkkal, a pénzzel és a másokkal való kapcsolatunk is letisztul.

A retrográd mozgásban lévő Marsnak és Vénusznak köszönhetően sokkal mélyebben kezdünk leásni az életünkbe, lassan, de biztosabban fogunk mozogni az ingoványos talajon is, és sokkal jobban átgondoljuk a dolgokat mielőtt tovább haladnánk.

2022 energiája a gyógyulásról szól. Lélegezzünk, tartsunk szünetet, éljük át teljességében az önreflexió pillanatait, és időnként teremtsük meg a számunkra szükséges kényelmet.

Jupiter és Neptunusz

A Jupiter, a bőség és a terjeszkedés bolygója egész évben a Halak jegyében fog mozogni, éppen ezért a béke és az együttérzés energiáját hozza létre. A Jupiter a terjeszkedés bolygója, a Halak pedig a spiritualitásé, így 2022 nemcsak a gyógyulás, hanem a lelki ébredés éve is.

A kreatív és a spirituális projektekben jótékony energiákkal teljesedünk ki. A Jupiter és a Neptunusz a Halak jegyében nagyon könnyen elvisz minket a valóságból való kilépés energiájába.

2022-ben hallgassunk a megérzéseinkre, és ne higgyünk el mindent elsőre, amit hallunk.

Összességében 2022 egy olyan év, amelyben az általános fókusz a gyógyuláson, a spirituális felébredésen, valamint az elfogadáson és megkönnyebbülésen van.

2022 a 6-os vibráció éve. A 6-os szám támogatja az elmúlt életek és az ősi sebek gyógyulását, a karmikus ciklusok felszabadulását jelenti. A 2022-es év tanulsága az lesz, hogy ne ragadjunk bele azokba az ismétlődő mintákba, amelyek korlátoznak bennünket. Fedezzük fel azon korlátokat, amelyek meghatározzák az életünket, majd dolgozzunk egész évben azon, hogy el tudjuk engedni őket. Ebben az évben minden feltétel adott lesz a fejlődéshez, növekedéshez. A 6-os szám segít megtalálni a stabilitást, a szilárd alapot lefektetni.

Január – március: retrográd mozgásban lévő Vénusz

Az év első felében a retrográd mozgásban lévő Vénusz a Bak jegyében lesz. Itt az ideje, hogy dolgozzunk a másokkal való kapcsolatainkon, a szereteten, a pénzzel kapcsolatos kérdéseken. Január 8-án a Vénusz a szívenergia újjászületését jelzi, január 29-ig retrográd mozgásban marad.

Január – A Holdcsomópontok előjelet váltanak

A Holdcsomópontok január 19-én Ikrekről és Nyilasról Bikává és Skorpióvá változnak, átalakulást hozva kollektív sorsunkban. Az északi csomópont az az irány, amelyen haladunk, és a déli csomópont az, ahol eddig tartottunk. A Bika jegyében található északi csomóponttal a fenntarthatóságra, a bolygó gyógyítására, és a szilárd alap építésére összpontosítunk.

Április – Jupiter és Neptunusz a Halak jegyében

A Jupiter és a Neptunusz a Halak jegyében harmonikus energiákat áraszt felénk, jó hatással lesz a kreatív projektre és spirituális ébredésre. Kapcsolatba léphetünk a magas erőkkel, az intuíciónkkal, és a kreatív energiánkkal. Próbáljunk két lábbal a földön maradni, összpontosítsunk a belső hitünkre.

2022. október – 2023. január – Retrográd mozgásban lévő Mars

Ebben az időszakban hozzuk egyensúlyba az energiáinkat, és gondolkodjunk el azon, hogy mi is motivál, mik a jövőbeli terveink.

A Mars 4-szer lesz retrográd mozgásban, ezek az időszakok lehetőséget adnak arra, hogy szavainkat összhangba hozzuk tetteinkkel.

2022. január 14. – február 3.
2022. május 10. – június 3.
2022. szeptember 9. – október 2.
2023. december 29. – január 18.

Holdfogyatkozás

Ebben az évben négyszer lesz holdfogyatkozás, ezek az időszakok arra ösztökélnek, hogy megszakítsuk a kapcsolatot mindennel, ami már nem szolgálja legfőbb érdekünket.

2022. április 30. (Holdfogyatkozás, Újholdkor)
2022. május 15/16. (Vérhold)
2022. október 25. (Holdfogyatkozás, Újhold)
2022. november 7/8 (Vérhold)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek