Október hihetetlenül szép hónap lesz három csillagjegy számára. Tudd meg, hogy te is közéjük tartozol-e.

Kos – Rájössz, mire van szükséged egy párkapcsolatban

Az utóbbi időben nem voltál teljesen önmagad, sok magánéleti problémával kellett szembenézned, miközben próbáltad újra megtalálni önmagadat és az utadat az életben, de most végre kezdenek rendeződni a dolgok, és új, erősebb és ragyogóbb nap virrad az életedben.

Most a szerelmi életedre fordítod a figyelmedet, mert végre megértetted, mi az, ami hiányzik, és mit kell tenned annak érdekében, hogy néhány fontos dolgot megváltoztass a pároddal való kapcsolatodban. Ha még szingli vagy, most van itt a megfelelő alkalom az ismerkedésre.

Az Univerzum tanácsa a számodra: Mondd ki mindig azt, amire gondolsz. Válaszd az őszinteséget, és beszélj nyíltan nemcsak az érzéseidről, hanem arról is, hogy mit vársz a kapcsolattól.

Ezek a csillagjegyek illenek hozzád a leginkább: Mérleg, Skorpió, Halak.

Egy gondolat a szerelemről: „Egy valódi párkapcsolatban mindkét fél megpróbálja a legértékesebbet felajánlani önmagából, és végül még többet is ad, mint amije van. Nem érdemekről van szó, és még kevésbé kötelezettségekről. Ami fontos, hogy megpróbáld minél boldogabbá tenni a partneredet, mert az ő boldogsága hozzáadódik a te boldogságodhoz. Minden a te kezedben van, minden, amit adni tudsz, és az is, amit kapni tudsz.”

Mérleg – Megtanulod, hogy előbb önmagadat kell szeretned ahhoz, hogy másokat szeretni tudj

Az október hihetetlen hónap lesz a számodra, mert segít, hogy újra felfedezd önmagadat, és abban is, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból. Megtanulsz előbb saját magaddal jó viszonyba kerülni, mielőtt másokkal kapcsolatot építenél. Megtanulod magadat előtérbe helyezni, jobban vigyázni magadra, feltétel nélkül szeretni önmagadat. Megtanulod, hogy az igaz szerelem nem valahol máshol van, és nem egy különleges személy hozza el az életedbe. Az igaz szerelem már létezik, a lelked mélyén gyökerezik, és csak arra vár, hogy felfedezd.

Önmagadra összpontosítasz, és sikerült többet kihoznod magadból, mint valaha.

Az Univerzum tanácsa a számodra: Próbálj meg rájönni, mire van szükséged ahhoz, hogy boldog légy. Mi hiányzik? Miért nem találod a belső békét? Milyen életre vágysz? Készíts egy tervet, csak úgy nagyvonalakban, és próbáld jobban megérteni önmagadat. Annyi érdekes dolgot felfedezhetsz önmagadról, és a világszemléletedről.

Ezek a csillagjegyek illenek hozzád a leginkább: Bika, Szűz, Skorpió.

Egy gondolat a szerelemről: „De vajon mit jelenthet a szerelem? Meddig tarthat? Semmi sem tart örökké ezen a világon; minden elmúlik, minden megváltozik, minden meghal, hogy újjászülessen, másképp, máshol, más emberekkel.”

Vízöntő – Új párkapcsolatba kezdesz

Készen állsz egy igazán különleges hónapra? A csillagok valami hihetetlen dolgot készítettek elő a számodra – egy olyan szerelmet, ami arra késztet, hogy elgondolkodj mindazon, amit eddig átéltél. Csak most fogod megérteni, miért kellett annyi mindenen keresztül menned, annyi problémát és akadályt leküzdened, és annyi emberrel megismerkedned, aki nem megfelelő a számodra. Az Univerzum mindezzel arra készített fel, ami most következik.

Az Univerzum tanácsa a számodra: Az új kapcsolatban minden nagyon egyszerű, szép és szinte hihetetlen lesz. Néha már azon gondolkodsz majd, vajon nem csal álom-e ez az egész. Ne feledd azonban, hogy nem szabad teljesen elveszned ebben a kapcsolatban. Húzd meg az egészséges határokat, hogy mindig emlékezz rá, ki vagy te, és mi a feladatod az életben.

Ezek a csillagjegyek illenek hozzád a leginkább: Kos, Rák, Bak.

Egy gondolat a szerelemről: „Az, hogy szeretsz valakit, még nem jelenti azt, hogy birtokolnod kell. A szerelem nem egy kötszer, ami eltakarja a sebeket.”

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.