A fejfájás olykor elviselhetetlenül képes megnehezíteni az életet, mert ilyenkor az ember nem tud koncentrálni a feladatára, türelmetlenné, ingerlékennyé válik, gyakran előfordulhatnak konfliktusok, kiabálások, ami bizony eléggé kellemetlen helyzetet jelent mindenki számára.

Ezek a fejfájás spirituális okai - a spirituális tanítók szerint a fejfájás mindig az istenitől, az Univerzumtól való elszakadást jelzi

A spiritualitással foglalkozó szakértők szerint minden betegség hátterében lelki okok is húzódnak, és ma már több orvos is elismeri, hogy a megoldatlan negatív érzelmek több betegséget is előidézhetnek, vagy felerősíthetnek, sőt egyes esetekben a gyógyítás mindaddig nem lehetséges, amíg a páciens meg nem beszéli a lelki gondjait, felszabadítva ezáltal magát a pszichés nyomás alól.

A spirituális szakértők úgy vélik, hogy a fejfájást az váltja ki, hogy az illető megpróbál elszakadni, leválni az istenitől, a teremtőtől, az Unvierzumtól, és végül önmagáról. Louis L. Hay lélek-tréner, spirituális oktató és író úgy véli, hogy a fejfájás annak a jele, hogy valaki fél, retteg önmagától, bizonytalannak érzi az életét, a jövőjét.

A kínai ősi orvoslás szerint a fejen kialakuló fájások lokalizálása mentén kideríthető, hogy milyen lelki gondokkal küzd az illető.

1. Fejtetőn kialakuló erős fájdalom

Ez a pont az Univerzumhoz fűződő kapcsolatot jelöli, így a fájdalom arra utal, hogy az illető elindult azon az úton, hogy megszakítsa a kapcsolatot Istennel, vagy az Univerzummal.

2. Homlokon kialakuló fájdalom

Itt található a Harmadik Szem, ami az önbizalom erejének szimbóluma. Ha ezen a ponton érez valaki fájdalmat, akkor az azt jelenti hogy már az illető nem tudja, hogy ki is ő valójában, mit akar, és szinte teljesen elvesztette az önbecsülését, önbizalmát.

3. A fej oldalsó részein kialakuló fájdalom

Ez arra utal, hogy megromlott az illető kapcsolata a külvilággal, és valami miatt nem mer önmagába nézni, mert bűntudat gyötri.

4. A tarkó részen kialakuló fájdalom

Ez esetben arról van szó, hogy az illető nem képes megbocsátani egy, a múltban történt sérelmet. Ahhoz, hogy a fájdalom megszűnjön, el kell engedni a haragot, és új életet kell kezdeni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.