Vigyázat, érzelmi kilengések a láthatáron! Ezek a csillagjegyek legyenek nagyon figyelmesek novemberben!

Vannak olyan csillagjegyek, akik nagyon szerencsések a szerelemben ebben a hónapban, míg mások akár megcsalásra is számíthatnak. A csillagok nem túl sok jót jósolnak az alábbi csillagjegyek számára, ők azok, akik nagyon meg kell küzdjenek azért, hogy az eszükre, és ne a szívükre hallgassanak.

A Vénusz igen erős hatással lesz ebben a hónapban minden csillagjegyre, ami az érzelmi életet illeti egészen november 26-ig különböző változásokra számíthatunk.

Bika

Nagyon nagy lesz a kísértés a Bika életében egész hónapban, éppen ezért sokkal feszültebb lesz, mint eddig valaha. Próbálja féken tartani az érzéseit, de nem mindig fog sikerrel járni. Leginkább azok fognak nagyon szenvedni, akik már egy ideje stabil párkapcsolatban élnek. Még ha nem is került konkrét lépésekre sor, a fantáziája nagyon elkalandozik, gyakran ábrándozik olyan dolgokon, amelyekről nem lenne szabad. Abban a kapcsolatban ahol már nagyon eluralkodott a megszokás, sokkal nagyobb lesz a kísértés az új dolgok kipróbálására.

Mérleg

Nem csak a Vénusz, hanem november 20-ig a Mars is hatással lesz a Mérlegre. A felerősödött szexuális energiák, a libidó növekedése, és a laza kapcsolatok iránti érdeklődés lesz jellemző erre a hónapra. Ez az egész csak akkor fog problémát okozni, ha a Mérleg már egy ideje komoly párkapcsolatban, esetleg házasságban él. De az is lehet, hogy a megszokott rutinos kapcsolatoknak is jót tesz a Mérleg megújuló energiája, hiszen ezáltal akár újra felélesztheti a tüzet.

Skorpió

Eléggé kísérletezős hangulatban lesz most a Skorpió, gondolatban eljátszik mindenféle lehetőséggel, de nem áll távol tőle az sem, hogy a tettek mezejére lépjen. A monoton párkapcsolatok eléggé veszélyben vannak most, hiszen, ha a Skorpió érdeklődése lankad, hajlamos szó nélkül továbbállni. Ezenkívül egy kis újratervezés is bekavarhat ebben a hónapban, a Skorpió úgy gondolja itt az ideje átgondolni, hogy valójában merre is szeretne tovább menni.

Bak

A mindig józan ítélőképességű és racionális Bak ebben a hónapban hajlamos lehet a hűtlenségre, főleg, ha egy múltbeli szerelme feltűnik a láthatáron. Felszínre törhetnek a régi, elfojtott érzelmek, és elég nehéz lesz ilyen körülmények között is racionálisan dönteni. Bár mindent megtesz azért, hogy ne az szívére, hanem az eszére hallgasson, egy kis kilengés azért a mindig határozott Bakot is meg fogja zavarni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.